Antena Căutare

Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției Lia – Soția soțului meu

Andrei Aradits revine pe platoul de filmare şi aduce în fața telespectatorilor un personaj cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul Lia – soția soțului meu, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției Lia – Soția soțului meu Galerie
Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției Lia – Soția soțului meu | Antena 1

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din Lia – Soția soțului meu un nume de temut. Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 21 și 22 din 23 martie. Lia, din nou răpită? Ce i-a spus Răzvan lui Alice despre Otilia

Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ştefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, declară Andrei Aradits.

După cum o spune și numele lui, Gianni Rocca va ateriza în viețile personajelor ca un meteorit devastator. Va face foarte repede primele victime în poveste şi nu se va opri până nu își va atinge scopul, indiferent de victimele colaterale.

Însă va stârni și sentimente de empatie în rândul telespectatorilor. Gianni Rocca este un personaj complex, cu psihologie interesantă, care îi va face pe telespectatorii serialului, în unele momente, să pună la îndoială ce consideră că e bine sau rău.

Pe Andrei Aradits telespectatorii îl vor putea urmări începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1 în cadrul serialului Lia – Soţia soţului meu.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 19 și 20 din 16 martie. Alice și Lia au ajuns la spital. Cine a tăiat frânele mașinii

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x