Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 19 și 20 din 16 martie. Alice și Lia au ajuns la spital. Cine a tăiat frânele mașinii

Problemele continuă în viața familiei Vornicu și a celor care stau în preajma lor, iar în prezent amenințarea din partea clanului Rocca este tot mai pregnantă. În episoadele 19 și 20 din Lia - Soția soția soțului meu, Alice și Lia au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, care scoate la lumină noi trădări și alianțe periculoase. Iată ce s-a întâmplat!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 19 și 20 din 16 martie. Alice și Lia au făcut accident cu mașina. Ce s-a întâmplat | Antena 1

După cele întâmplate în episoadele precedente, Lia și Petru par să fi ajuns la sentimente mai bune, după ce ea i-a propus din nou să divorțeze, după ultimul scandal. Cu toate acestea, de când lucrează la agenția lui Răzvan, Lia nu prea mai are timp de nimic altceva. Petru îi cere să se întâlnească și îi spune că atât el, cât și Robi, îi duc lipsa.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Lia și Petru s-au împăcat

„Sunt gelos!”, i-a recunoscut el. „Toată gelozia asta vine din faptul că nu ești sigur pe dragostea noastră”, i-a răspuns Lia.

„Vreau să îți spun ceva.. A mai aflat cineva de noi”, a pus-o Petru pe Lia în gardă, după apelul primit din partea clanului Rocca. „Nu ești în siguranță. Și e exclus să divorțăm. Te iubesc, nu pot”, a continuat el.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 17 și 18 din 9 martie. Lia i-a văzut pe Petru și Alice sărutându-se. „S-a terminat”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Ce se întâmplă cu Gabi și Pavel

Între Gabi și Pavel, situația e din nou cu probleme, după ce ea i-a recunoscut că nu era, de fapt, însărcinată. Pavel s-a declarat dezamăgit că a fost mințit, însă este și mai supărat că nu va deveni tată. Cei doi au avut parte de un moment emoționant pe terasă.

Otilia încearcă să o recâștige pe Alice, după ce Andi i-a lăsat acesteia un bilet în care i-a scris să nu aibă încredere în mama lor, după ce a decis să plece de acasă. „Știu că-mi ascunzi ceva”, i-a spus Alice.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Andi s-a mutat acasă la Mike și El Capitan

Între timp, Andi stă temporar la Mike, în casa lui El Capitan. „Îți propun să te muți la soră-ta”, i-a spus aceasta, făcând referire la Mira. „Nu suntem atât de apropiați..”, a replicat Andi. El Capital i-a dat însă de înțeles că i-a văzut împreună la terasă: „Mie mi s-a părut că sunteți.”

La firma lui Răzvan, Lia a primit oferta de a se angaja permanent, după ce a demonstrat că are toate abilitățile necesare.

Petru a încercat să îl împace pe Robi, iar micuțul s-a plâns că mereu este singur. „Nici Lia nu mai stă cu mine..”, i-a spus el tatălui lui. Petru i-a explicat situația, iar la final cei doi s-au împăcat și și-au spus că se iubesc.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Ce a pus la cale Otilia

Otilia i-a cerut lui Petru ajutorul în întreaga situație cu Andi. „Andi știe de tine și de Lia și în stare să îi spună lui Alice. Îmi e teamă că Alice o să își facă ceva..”, s-a plâns Otilia. Totodată, Otilia a sfătuit-o pe Alice să nu îi recunoască lui Petru că i-a revenit memoria, în timp ce lui Petru i-a spus că Alice nu și-a revenit și mai are nevoie de timp pentru a afla despre el și Lia.

Maria încearcă să afle ce se întâmple cu Dana și de ce a ales să își dea demisia de la firma lui Petru. Marcel l-a pus chiar pe Sorin să o spioneze și să îi „raporteze” tot!

Petru a aflat că Andi stă la El Capitan și i-a făcut o vizită, găsind-o și pe Mira acolo. „Andi, ai grijă ce vorbești. Nu vrei să o ai pe conștiință pe Alice..”, i-a spus Petru. Acesta a invitat-o totodată pe Mira la el la circuit și i-a propus un loc de muncă. „Chiar aveam nevoie de un avocat. Aș vrea să mă ajuți și cu Andi”, i-a spus el. Mira s-a ridicat și a plecat însă.

Citește și: Cât de frumoasă este mama actriței Ana Bodea. Cele două seamănă ca două picături de apă

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Pavel s-a prins că Dana e cea care îi șantajează familia

În timp ce Gabi plângea din cauza relației ei cu Pavel, acesta s-a întâlnit cu Dana. „Poate că ar trebui să mă gândesc serios la divorț”, i-a spus el amantei. „Dacă vrei să fii cu mine, asta e condiția. Nu mai am de gând să accept situația asta”, a replicat ea. „Dana, tu i-ai trimis mail-ul ăla lui Petru, nu? Și după ai șantajat-o pe Otilia”, s-a prins Pavel de toată „schema” Danei.

Alice a venit la firma lui Răzvan, fiind surprinsă să o găsească pe Lia acolo. „Nici aici nu scap de tine”, i-a spus ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Lia s-a angajat permanent la firma lui Răzvan. Ce probleme a întâmpinat

Răzvan i-a dat în scurt timp Liei o veste neașteptată: „Am vorbit la HR să îți facem contract și avem nevoie de buletinul tău.” Lia a mințit că și-a uitat actul acasă, știind foarte bine că nu poate să îi arate buletinul pe care scrie Lia Vornicu.

Lia s-a întors la vilă și i-a cerut ajutorul Danei. „Nu mai pot să țin totul în mine, trebuie să vorbesc cu cineva”, a spus Lia, știind că Dana știe deja despre relația ei cu Petru. „Ți-am găsit poza de la nuntă”, i-a recunoscut și Dana. Cele două au vorbit, iar Dana a aflat că Otilia ar fi semnat pentru divorțul dintre Alice și Petru, o informație care o ajută în planul ei șantaj.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Sorin și Emma s-au sărutat

După ce au purtat o discuție emoționantă în curte, Sorin i-a explicat Emmei că va fi mereu acolo pentru ea. Într-un final, Emma pare că l-a dat uitării pe Mike și l-a sărutat pe Sorin! „Îmi pare rău, n-am vrut”, i-a spus ea însă.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Mira s-a angajat la Petru la circuit

Mira i-a povestit lui Andi scena cu Petru, iar el a sfătuit-o să accepte să lucreze pentru el, deoarece îi poate ajuta la planul lor de răzbunare. Andi a îmbrățișat-o pe Mira, iar El Capitan a văzut scena, fiind tot mai bănuitoare în ceea ce-i privește.

După ce Petru a rugat-o să vorbească cu doctorul lui Alice, Otilia i-a oferit bani acestuia pentru a amâna vizita la medic. Că de obicei, Otilia l-a rugat pe Marcel să se ducă la spital și să îi ofere medicului un plic cu bani.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Petru i-a cumpărat o mașină Liei, însă Alice a crezut că e pentru ea

Fiind în continuare îngrijorat pe Lia, Petru s-a gândit să îi cumpere o mașină pentru a nu se mai deplasa cu mijloacele de transport în comun pe timpul serii, singură. Chiar când se pregătea să îi ofere cheile, Alice a intervenit însă. „Pentru mine? Vai, iubitule, mulțumesc!”, a zis ea, după care l-a sărutat pe acesta. „Hai, Lia, te duc?”, a întrebat apoi Alice. Lia a acceptat, având în vedere situația.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Maria a aflat de relația dintre Dana și Pavel

Dana a profitat de informațiile aflate și s-a gândit să forțeze nota cu Otilia din nou pentru a se muta în vilă. Gabi a văzut-o însă pe Dana și a atacat-o. Între cele două s-a iscat un real scandal. „Te nenorocesc dacă mai pui mâna pe bărbatul meu!”, i-a spus ea, iar Maria a văzut și auzit totul!

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 19. Alice și Lia nu au mai avut frâne și au fost la un pas de accident grav

Aflată în mașină cu Lia, Alice se pare că avea însă alte planuri, începând să apese accelerația pentru a o speria pe Lia. „Alice, încetinește!”, a țipat Lia. „Nu pot, nu am frâneee!”, a răspuns Alice speriată.

În tot acest timp, Petru a primit un apel disperat de la Rică, care s-a ocupat de procurarea mașinii. „Vă rog să mă iertați, am făcut ceva…Mașina nouă…să nu vă urcați în ea”, i-a spus el.

La finalul episodului, Lia și Alice au avut un mic accident cu mașina și au ajuns la spital.

Episodul 20

La începutul episodului 20, Petru încearcă să dea disperat de Lia. În scurt timp, primește un apel și află că atât ea, cât și Alice, au ajuns la spital.

Acasă, Maria îi ține morală Danei după ce a aflat despre relația dintre ea și Pavel. „Mi-e frică de ce-o să-ți facă taică-tu când ne vor da ăștia afară”, i-a strigat Maria fiicei ei.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Toată familia a aflat de accident. Rică a fost implicat

Când a auzit că fiica ei a ajuns la spital, Otilia a intrat în panică. Din păcate, și Robi a auzit că mama lui și Lia au fost la un pas de dezastru. Petru a ajuns într-un suflet la spital, îngrijorat pentru Lia și Alice.

„Ăia ai lui Rocca mi-au dat bani să îi las să umble la atelier”, i-a recunoscut Rică lui El Capitan.

Din fericire, accidentul nu a fost unul grav, însă Alice și Lia au tras o sperietură pe cinste. „Trebuie să îi mulțumești Liei, dacă ea nu era, acum erai văduv”, i-a recunoscut Alice lui Petru, povestind că Lia a tras rapid frâna de mână și astfel mașina s-a oprit.

În cel mai scurt timp, au ajuns și Otilia și Andi la spital. Poliția a ajuns la fața locului să investigheze situația.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Pavel și Dana s-au sărutat, vorbind despre divorțul de Gabi

Pavel și Dana au ajuns să se sărute, după ce au vorbit despre faptul că relația lor a ajuns și la urechile Mariei. „Mă gândeam să profităm până nu ne omoară taică-tu pe amândoi”, i-a spus Pavel Danei.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Noi tensiuni în familia Vornicu

Petru, Alice și Andi au ajuns să se certe chiar pe holurile spitalului, iar Andi l-a acuzat pe Petru că ar fi vrut să o omoare pe Alice. Petru i-a reproșat Otiliei că mereu încearcă să îi manipuleze pe toți, văzându-l la spital și pe medicul lui Alice, despre care ea spunea că ar fi în concediu, după ce l-a plătit pentru a fi de partea sa. „Alice trebuie să știe adevărul”, i-a spus Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Alice i-a recunoscut Liei că ar fi vrut să moară amândouă în accidentul rutier

Aflate în aceeași rezervă de spital, Alice și Lia au purtat o discuție sinceră și neașteptată. Alice i-a mulțumit Liei că a salvat-o, după ce ea s-a blocat atunci când și-a dat seama că nu merg frânele. „Te-ai speriat, e normal”, a zis Lia.

„Nu. M-am gândit că poate ar fi mai bine să mor. Eu cu Petru nu suntem bine și m-am gândit că nu mai am pentru ce să trăiesc. Am vrut să mor acolo pe loc, cu tine cu tot”, i-a răspuns Alice.

„Cu mine?”, a întrebat Lia.

„Da, cu tine. Pentru că sunt foarte geloasă pe tine. Ești mai tânără, mai frumoasă, copilul meu te iubește mai mult, poate și soțul meu”, i-a răspuns Alice, într-un moment de sinceritate.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Lia i-a povestit lui Petru că Alice și-a dorit să moară

Lia și Petru s-au revăzut singuri după accident și s-au sărutat. Lia i-a spus că își dorește să vorbească despre Alice. „Petru, ascultă-mă. Cred că Alice a vrut să moară. Mi-a spus la spital. Și eu odată cu ea”, i-a povestit Lia.

„Mâine chem doctorul că vreau să îi spun tot. Nu mai suport. Vreau să nu ne mai ascundem”, a zis Petru. Otilia a ascultat conversația la ușă.

Alice a început să țipe și i-a dezvăluit Otiliei că a visat că Petru a vrut să o părăsească. Alice l-a implorat pe Petru să rămână cu ea în acea seară, însă el s-a scuzat. Văzând-o așa, Petru s-a gândit să mai amâne și să nu îi spună acum tot adevărul.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Alice a venit la întâlnirea cu Petru în locul Liei

Otilia a intervenit din nou și i-a spus lui Alice că Petru a rezervat o masă la restaurant pentru ei doi, deși Petru rezervase pentru el și Lia. Totodată, i-a spus lui Răzvan că are un plan pentru ca Alice și Petru să fie fericiți împreună și l-a rugat să o ajute.

Petru a profitat de situația cu Rică și i-a spus că dacă vrea să se revanșeze că nu l-a dat pe mâna poliției, trebuie să meargă la clanul Rocca și să le spună că e omul lor în continuare și să îi raporteze lui tot.

Răzvan a ascultat-o pe Otilia și a făcut o diversiune la firmă pentru ca Lia să nu mai poată ieși cu Petru la cină. Răzvan a rugat-o pe Lia să apară în campania publicitară în locul modelului, despre care a spus că nu mai poate ajunge. Lia nu s-a mai văzut astfel cu Petru, iar la întâlnire a apărut Alice, conform planului Otiliei. Lia și-a văzut totodată visul îndeplinit, având în vedere că proiectul a prespus ca ea să danseze balet, în fața camerelor de filmat.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Gabi a luat-o la bătaie pe Dana chiar în fața Mariei și a lui Marcel

Gabi a aflat că Dana și Pavel s-au întâlnit în garaj și a făcut o scenă chiar în fața părinților ei, Maria și Marcel. Astfel, și Marcel a aflat despre relația lor.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 20. Andi crede că Petru a vrut să o omoare pe Alice

După ce Alice i-a spus lui Andi că Petru i-ar fi dăruit ei mașina care a avut probleme cu frânele, Andi a început să îl bănuiască pe Petru că a vrut să omoare pe Alice. Andi a împărtășit și cu Mira informația, care acum lucrează la firma lui Petru.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x