Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 15 și 16 din 2 martie 2023. A provocat Alice intenționat accidentul? Ce și-a amintit

Lia și Petru trăiesc în continuare urmările unei iubiri interzise, în timp ce noi secrete tulburătoare ies la suprafață. Nici amenințarea clanului Rocca nu a dispărut, aceștia fiind pe urmele familiei Vornicu. În tot acest timp, Alice află câteva detalii dureroase despre perioada în care a fost în comă. Nu rata episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soția soțului meu!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 15 și 16 din 2 martie 2023 | Antena 1

Episodul 15

În timp ce Lia se inspiră din cele trăite în ultimele zile pentru a scrie în jurnalul ei, Dana ia o decizie neașteptată și îi aruncă bagajele din casă. Îi pune toate hainele în câțiva saci, pe care îi dă afară. Lia rămâne uimită: „Ce faci?!”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Dana a dat-o pe Lia afară din camera ei

„Lia, eu chiar am încercat să fiu prietena ta, dar nu merge. Dar tu nu dormi în cameră la Robi? Sau în altă cameră?”, i-a oferit Dana un răspuns acid, plin de subînțeles.

În vilă, Petru este în continuare îngândurat, pe fondul mesajului de șantaj pe care l-a primit, în care apărea imaginea cu el și Lia de la nuntă.

Citește și: Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Alice încearcă să îl recucerească pe Petru

În tot acest timp, Alice face ce a promis și încearcă să lupte pentru el și să îl recucerească.

„Unde ai fost toată noaptea?”, a întrebat-o el.

„Ești gelos?”, a răspuns Alice.

„Doctorul nu mi-a interzis să fac dragoste, Petru”, i-a spus ea, după ce Petru a invocat starea ei de sănătate.

„De ce nu mă atingi?”, a continuat Alice, văzând reticența lui Petru, deși s-a apropiat tot mai mult de el.

„Nu pot. Nu cred că ești bine încă..”, i-a spus el, încercând să evite un nou scandal.

După ce a lipsit toată noaptea de acasă, ieșind cu Răzvan, vărul lui Petru, Otilia a luat-o la întrebări pe Alice. „Ai nevoie de odihnă, nu să pierzi nopțile”, i-a spus Otilia fiicei ei. „Trebuie să înțeleagă că mă poate pierde”, a replicat Alice, dorind să îl facă gelos pe Petru.

Alice i-a mărturisit mamei ei că nu mai are încredere în ea, bănuind-o că îi ascunde adevărata situație. „Am stat 3 ani în comă și când m-am trezit, m-am trezit singură”, a zis Alice. „Soțul meu nu se mai uită la mine, măcar Răzvan mă place”, a continuat ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Andi nu s-a lăsat de obiceiurile vechi

În ceea ce-l privește pe Andi, se pare că e implicat în treburi „murdare” în continuare. I-a oferit lui Mike substanțe ilegale pentru durerea de la picior. „Am la mine tot ce trebuie”, i-a spus Andi, însă Mike l-a refuzat. În scurt timp a apărut și mama lui Mike, El Capitan, care e încă supărată pe Andi pentru o neînțelegere din urmă cu ceva ani, dezvăluind astfel și mai mult despre trecutul lui Andi.

La vilă, Lia și Marcel au din nou parte de o discuție tensionată, tânăra fiind dezamăgită de comportamentul unchiului ei, care a trădat-o. Maria a intervenit rapid: „Ce aveți, măi, iar vă certați?”, a spus ea, care nu știa încă ce s-a întâmplat.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Lia i-a dezvăluit mătușii ei că Marcel a fost implicat în toată situația cu Laur și răpirea ei

„Marcel a luat bani ca să mă dea pe mâna lui Laur și să scape de mine”, i-a spus Lia mătușii ei. Maria a rămas stupefiată: „Cum poți să fii atât de nemernic? Dacă mai scoți o vorbă te omor! Pleacă, să nu te mai văd!”

În casă, Petru și Lia se întâlnesc. „Îmi vine să te iau în brațe. Vreau doar să îți spun că te iubesc”, i-a spus el. Momentul a fost întrerupt de Alice, care și-a făcut brusc apariția.

În cealaltă relație „interizsă” de amor, Pavel o așteaptă pe Dana în fața casei și îi propune să meargă împreună la circuit, cu mașina lui. „Nu, mulțumesc. Nu vreau să mai fiu amanta”, a replicat ea, spunându-i lui Pavel să divorțeze.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Gabi crede că ar putea fi însărcinată

Gabi, de cealaltă parte, se simte rău de ceva vreme, iar Emma a surprins-o vărsând, în baie. „Crezi că ești însărcinată?”, a întrebat Emma entuziasmată, însă Gabi i-a făcut semn să vorbească mai încet. Gabi a mărturisit că nu se poate bucura încă, amintindu-și cât de greu i-a fost când a pierdut prima sarcină. „Dacă pierd sarcina asta, eu și Pavel nu mai rezistăm. N-o să spun nimic până nu o să fiu sigură”, a spus ea.

Pavel află de la Emma că Gabi ar putea fi însărcinată, tocmai când se pregătea să vorbească cu ea despre divorț. Aceasta l-a confruntat pe Pavel cu privire la relația lui cu Dana, însă el a negat totul. „Promit că o să fiu cel mai bun soț și cel mai bun tată”, i-a spus el.

Andi și Otilia poartă o discuție mai liniștită, după certurile din ultima perioadă, până când tânărul a pomenit numele Mirei și a încercat să o convingă pe mama lui să îi ofere acesteia o parte din banii familiei, motivând că e sora lor. Otilia s-a enervat și i-a spus fiului ei să se întoarcă în Londra.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Alice intră peste Petru în duș, iar Lia vede scena

Știind că Lia va vedea tot, Alice intră peste Petru în duș, încercând să îi demonstreze că flacăra dintre ei nu a murit. „N-ai nevoie de ajutor?”, a întrebat ea. Petru a rugat-o însă să iasă afară, însă Alice, știind că Lia o aude, s-a comportat de parcă ar fi făcut duș împreună.

„Cu cât o să te îndepărtezi de ea, cu atât o să încerce ea să se apropie mai tare de tine”, i-a spus Otilia lui Petru, în ceea ce o privește pe Alice. „Trebuie să îi spun adevărul. Mai știe cineva”, a explicat Petru, care i-a povestit Otiliei despre imaginea cu care e șantajat.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Andi o scoate din nou pe Lia în oraș

Lia a răbufnit și a început să plângă, pe marginea lacului, după ziua pe care a avut-o. Andi a venit să o consoleze. „Dacă vrei să vorbești cu cineva, să știi că eu am terminat școala de psihologie din Chitila”, a făcut-o el să râdă. „Hai cu mine, mergem să îți facem ziua mai bună”, s-a oferit el, iar cei doi au ieșit împreună.

La circuit, Pavel nu poate renunța la Dana și îi spune acest lucru. Cu toate acestea, nici opțiunea de a divorța de Gabi nu o ia în calcul. „Eu chiar te iubesc”, i-a spus el, încercând să o sărute.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Mira și Otilia, din nou în contre. Ce „secret” le-a dezvăluit Mira ei și lui Alice

Mira a vizitat-o pe Gabi, iar la scurt timp Otilia, văzându-le, a cerut să rămână singură cu aceasta. „Ai reușit să îl păcălești pe Andi, dar cu mine nu îți merge. Cât vrei să îți ții gura?”, i-a spus Otilia răspicat, crezând că ea e cea care îl șantajează pe Petru.

Alice intervine și se prinde că Otilia se comportă diferit față de Mira. „Cu ce te are la mână?”, a întrebat ea, iar Mira i-a răspuns. Totul a fost însă o neînțelegere, deoarece Mira a explicat că i-a văzut pe Pavel și Dana împreună, nu pe Petru și Lia. Otilia a răsuflat ușurată. Totul a ajuns însă și la urechile lui Gabi.

Petru află că Lia a plecat în compania lui Andi pentru a-l duce pe Robi la școală și devine gelos. În drum spre circuit, își amintește toate momentele petrecute alături de Lia.

Marcel încearcă să le împace pe Lia și Maria, însă cele două sunt de neînduplecat. De cealaltă parte, Lia încearcă să facă pace cu Dana. „M-ai mințit. Recunoaște ce e între tine și Petru”, i-a spus Dana Liei.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 13 și 14 din 23 februarie 2023. Alice citește jurnalul Liei și află tot! Lia, dată afară

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 15. Petru și Andi se iau la bătaie din gelozie. Motivul? Lia!

Episodul 15 se încheie într-o notă dramatică. Cum a ajuns acasă, Petru a luat-o pe Lia la rost, după ce aceasta a ieșit cu Andi. „Nu vreau să te mai văd. Du-te la soția ta!”, s-a răstit Lia la el, geloasă la rândul ei, după scena dușului pusă la cale de Alice. Andi a intervenit, iar Petru a devenit violent și cei doi și-au împărțit o serie de pumni, chiar sub privirile disperate ale Liei.

Episodul 16

Episodul 16 începe într-o notă romantică, cu Lia având grijă de Petru, după bătaia de aseară. Cu toate acestea, Lia i-a spus lui Petru că lumea deja îi bănuiește și trebuie să rezolve cumva situația ciudată în care se află.

„Te văd din duș ieșind cu soția ta!”, i-a spus ea. „N-am făcut nimic, jur”, a explicat el. „Am fost geloasă, eu sunt soția ta”, a explicat Lia. Maria i-a surprins pe cei doi împreună în timp ce vorbeau.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Alice a aflat că Petru a vrut să o deconecteze la aparate

În tot acest timp, Alice i-a umblat în laptop lui Petru și a găsit ceva care o cutremură pe loc. Petru intră în birou și o găsește pe Alice uitându-se peste niște foi. „Ce faci aici?”, a întrebat el. „Mi-ai semnat sentința la moarte”, a răspuns ea. „Ai vrut să mă omori! Ai vrut să mă decuplezi de la aparate”, i-a spus Alice. „Cum nu? Asta nu e semnătura ta?”, a continuat ea țipând, atunci când Petru a negat.

„Ai vrut să mor, să dispar. Acum înțeleg de ce ești așa rece cu mine. Ești un criminal. De ce mă urăști?”, a continuat Alice cearta, deși Robi venise să vadă ce se întâmplă și a auzit tot.

Otilia a încercat să afle motivul bătăii dintre Andi și Petru. „Ce, ești gelos?”, a întrebat ea în glumă, referindu-se la Lia. „Și dacă aș fi gelos, ce?”, a oferit Andi un răspuns neașteptat.

Emma îl vizitează pe Mike, însă mama lui nu e foarte prietenoasă cu ea și îi spune într-un mod direct să plece. El Capitan își avertizează fiul că Emma e sora „șefului” Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Andi i-a mărturisit Liei că o place!

Aflați pe macul lacului din nou, Andi îi dezvăluie Liei că o place. „Cred că te plac, Lia. Sunt sigur. Mă interesează ce simți pentru Petru. Ieși cu mine diseară”, i-a spus el. Momentul le-a fost întrerupt de Robi, care a venit la ei speriat. „Tata a vrut să o omoare pe mama!”, a zis micuțul după ce a auzit cearta dintre Alice și Petru.

Răzvan, vărul lui Petru, s-a decis să facă o vizită familiei și a venit la vilă, dezvăluind că el și soția lui au divorțat. Gabi îl tachinează toată ziua din cauza „pasiunii” lui pentru Alice.

Lia încearcă în continuare să îl liniștească pe Robi. „Mama a zis că tata e un criminal!”, a zis micuțul. Petru a intervenit și a încercat să îi explice tot celui mic, însă fără să reușească.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Dana o șantajează pe Otilia

Dana se decide să treacă la nivelul următor și să o șantajeze și pe Otilia, dezvăluindu-i că știe despre relația dintre Petru și Lia și că poate oricând să împrăștie informația. „Dacă află Alice, vă arunc pe toți în stradă”, a amenințat-o și Otilia.

Conflictul continuă între Alice și Petru, de față fiind de această dată și Otilia, Andi și Lia. „Vrei să știi adevărul Alice? Atunci o să îți spun eu tot, exact așa cum a fost”, a început Otilia.

În casa de vizavi, Pavel îi spune Danei că Gabi e însărcinată, astfel că nu poate divorța pentru a fi împreună. În tot timpul acesta, s-a comportat exemplar cu Gabi, fiind bucuros că va fi tătic. Emma a venit însă din nou să o verifice pe Gabi, și a aflat o veste care schimbă totul. „Nu sunt însărcinată. O să îl pierd pe Pavel. El umblă cu Dana..”, i-a spus ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Alice își amintește că ea a tras de volan în seara accidentului

Petru a încercat să o liniștească pe Alice și a venit în camera lor pentru a vorbi. Alice i-a recunoscut însă un detaliu tulburător din seara accidentului. „Petru, am în minte imaginea asta care se tot repetă. Că eu am tras de volan. Eram nervoasă, ne certam”, i-a spus ea.

„Eu nu eram atent, a apărut ceva în fața mașinii. De-aia ai tras de volan, nu-mi aduc aminte”, a răspuns Petru. Cei doi au avut un moment emoționant. „Îmi pare rău pentru tot, Alice”, i-a spus Petru cu lacrimi în ochi. „O să te iert, pentru că te iubesc”, i-a spus Alice.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Cine e, de fapt, Mira. Nu e sora lor biologică!

Andi se vede din nou cu Mira, iar detalii din planul lor ies la iveală. „Otilia o să se prinde că am pus la cale totul să o jupuim de bani”, i-a spus ea lui Andi. Mira nu e de fapt fiica biologică a lui Eugen, însă acesta a crescut-o ca pe copilul lui. „Tata te-a iubit și și eu te iubesc”, i-a spus Andi Mirei.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Petru și Lia s-au sărutat în curte, iar Andi i-a văzut

Spre finalul episodului, Petru și Lia împărtășesc un nou moment romantic. „Nu mă înțelege nimeni. Par un monstru”, i-a spus Petru. „Eu te înțeleg”, a replicat Lia, cei doi luându-se de mână iar mai apoi sărutându-se. Andi a văzut tot!

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 16. Alice și-a amintit totul din seara accidentului

Ca ultimă soluție, Alice, disperată, apelează la Răzvan să îi spună tot ceea ce s-a întâmplat. În cele din urmă își amintește singură ce s-a întâmplat în noaptea accidentului. „Petru voia să divorțăm. Mi-am amintit tot”, i-a zis Alice vizibil tulburată, care până acum doar visase momentul.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x