Antena Căutare

Lia – Soția soțului meu, episod cu episod. Serialul se vede la Antena 1 și pe AntenaPlay

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu a avut premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1. Producţia ce va fi difuzată în fiecare joi la Antena 1 este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem - Never let go, adaptarea fiind semnată de Radu Grigore, Bianca Mina şi Ruxandra Ion.

Serialul care este urmărit începând din 12 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole. Va fi oare puterea destinului suficientă pentru un final fericit? Povestea serialului Lia îi va ține cu fiecare episod cu sufletul la gură pe fani, care pot vedea episoadele atât la TV cât și online, inclusiv pe AntenaPlay.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 45 și episodul 46, din 15 iunie 2023

În episodul 45 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru a ajuns la secția de Poliție pentru a discuta despre flagrant, iar telespectatorii cunosc un nou personaj - o polițistă tânără care îl va ajuta pe Petru, rol interpretat de actrița Oana Moșneagu. Aceasta este Nadia Florea, fiica inspectorului Florea. „Dacă nu mă ajuți să îl prind, o să am grijă să faci tu pușcărie”, i-a spus ea lui Petru. Nadia se pare că pune deja lucrurile în mișcare, făcându-le o vizită celor din clanul Rocca, cu un mandat de percheziție. Tânăra polițistă l-a și adus apoi pe Tavi în arest, pentru 24 de ore. „Gianni o să fie supărat”, i-a zis Mira. „Așa sper și eu”, a răspuns Nadia.

În episodul 46 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, în timp ce era la operațiunea de a-l prinde pe Gianni, Petru a abandonat totul gândindu-se la Lia. La rândul ei, Liei nu îi reușea dansul pentru sportul publicitar, gândindu-se la ce i s-ar putea întâmpla lui Petru dacă flagrantul s-ar termina prost. Petru a pornit în cea mai mare viteză către agenție, acolo unde Lia filma. Din spatele unui zid, un pistol era îndreptat către ea, iar Lia a fost împușcată și a căzut la pământ. „Nu îmi pare rău că mor, am avut parte de cea mai mare iubire”, se aude glasul ei la final de episod. Ce se va întâmpla în continuare, vom afla abia în sezonul 2 din Lia - Soția soțului meu!

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 43 și episodul 44, din 8 iunie 2023

În episodul 43 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Otilia a încercat să vorbească cu Alice, însă aceasta pare de neînduplecat. „Cum ați putut să îmi ascundeți faptul că Lia și Petru sunt căsătoriți?”, a întrebat ea. Ca ultimă soluție, Alice s-a gândit să o convingă pe Lia să renunțe la Petru de bunăvoie. „Te implor. Pleacă și lasă-ne. Nu distruge o familie”, i-a spus ea. „Nu pot, îl iubesc pe Petru”, i-a răspuns Lia. Alice i-a explicat că nu va renunța niciodată. La vilă, Alice o învinuiește în continuare pe Otilia pentru că i-a ascuns adevărul. O nouă informație pe care i-a dezvăluit-o mama ei a înverșunat-o însă și mai tare împotriva Liei.

În episodul 44 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru i-a anunțat că a luat deja decizia, spunându-le și de mutare. „Eu o să stau cu Lia în altă parte, iar casa va rămâne pe numele lui Alice”, a spus el. Aceasta nu s-a lăsat însă prea impresionată de gestul făcut. „Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vorbim, tu ești mama lui Robi..”, a încercat Petru să o consoleze. „Ai divorțat de mine cât eram în comă. Nu o să te iert niciodată pentru asta!”, s-a răstit Alice. În cele din urmă, Petru și Lia s-au întors la casa lor, acolo unde au avut parte de un moment romantic.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 41 și episodul 42, din 1 iunie 2023

În episodul 41 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Pavel a mers să vorbească cu Dana. „Ești sigură că e copilul meu? Eu și Gabi nu putem să avem copii din cauza mea. Am făcut analize..”, i-a spus el. Marcel a intervenit și l-a mustrat pe Pavel pentru mesajul trimis Danei, în care îi scria să scape de copil. Aceștia nu știau însă că Gabi a fost, de fapt, cea care a trimis mesajul. „N-am trimis eu asta!”, a răspuns el uimit. Dana i-a strigat să plece, iar Marcel l-a amenințat. Ajuns în vilă, Pavel a confruntat-o pe Gabi, dându-și seama de implicarea ei. Aceasta a încercat din nou să îl convingă că Dana îl minte.

În episodul 42 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, după ce s-a sfătuit cu Petru, Pavel s-a gândit să îi ceară Danei un test de paternitate, dezvăluindu-i și lui Gabi dorința sa. Aceasta a vizitat-o pe Dana și i-a spus informația într-o manieră prin care să o facă să refuze. „Foarte urât că ți-a cerut asta...”, a zis Gabi. Între timp, Petru s-a întâlnit cu inspectorul Florea, însă nimic nu avea să prevadă ce s-a întâmplat apoi! În timp ce vorbea cu Lia la telefon, mașina inspectorului a izbucnit în flăcări, iar aceasta a auzit explozia și s-a temut pentru viața lui Petru. Lia a început să strige, crezând că lui Petru i s-a întâmplat ceva.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 39 și episodul 40, din 25 mai 2023

În episodul 39 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia i-a spus lui Alice: „Nu ești bine. Nu îți dai seama că pot oricând să sun la poliție să le zic că mă ameninți?! Că ai încercat să mă omori..” „Păi atunci îmi schimb și eu declarația și Petru intră la pușcărie”, a replicat Alice, care a scos din nou pistolul. Nae era prin preajmă și a intervenit. Acesta s-a dus repede la vilă și l-a avertizat pe Petru. Petru a ajuns rapid la fața locului, văzând cum Alice o amenință pe Lia cu pistolul. „Alice, ai înnebunit?”, a zis el, punându-se în fața pistolului. Văzându-l că îi ia apărarea Liei, Alice a făcut o nouă criză de nervi. „Petru, o să regreți”, le-a strigat ea celor doi, care au plecat împreună.

În episodul 40 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Giani a cerut o întâlnire cu Petru în schimbul libertății Mirei, iar acesta a acceptat, intrând fix în „gura lupului”. Cum a intrat în casă, Petru a fost lovit și lăsat inconștient. Giani are un plan pentru a-i face rău. „Cred că tata vrea să scape de prietenul vostru”, le-a spus Carla lui Andi și lui Mike. La fel de neașteptat, ca un trăznet, și Alice a aflat, spre final de episod, că numele de familie al Liei este Vornicu, atunci când un curier a venit să îi lase o citație. „Tu ești soția soțului meu”, i-a spus Alice Liei. Alice a leșinat atunci când Lia i-a confirmat.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 37 și episodul 38, din 18 mai 2023

În episodul 37 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, după ce au fost gata analizele de la laborator, medicul care s-a ocupat de Lia și de familia ei l-a informat pe Petru că ar trebui să alerteze poliția, spunându-i că s-a folosit o substanță de desfundat țevile, care nu putea ajunge din întâmplare în mâncare. Otilia a confruntat-o pe Alice, dezvăluindu-i totodată și că Lia nu era, de fapt, însărcinată. „Tu i-ai otrăvit. Tu chiar ești capabilă să…”, a început Otilia, însă Petru a intervenit de nicăieri. „Tu ai încercat să o omori pe Lia?”

În episodul 38 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, după o discuție emoționantă cu Maria, Dana a încercat să îi spună adevărul lui Pavel despre sarcină, însă a fost întreruptă de Gabi de fiecare dată. În cele din urmă, după ce Gabi a acuzat-o că „umblă” din nou după soțul ei, Marcel s-a enervat și i-a spus lui Gabi totul: „Nu-ți permit să vorbești așa! E gravidă cu Pavel”. În momentul în care Petru a ajuns acasă la Lia, ea și Alice nu mai erau acolo deja. Sub amenințarea pistolului, Alice a răpit-o pe Lia, iar cele două se îndreptau către o locație neștiută încă! „Taci și condu”, i-a spus Alice Liei.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 35 și episodul 36, din 11 mai 2023

În episodul 35 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, deși a intenționat să se mute în casa cumpărată de Petru, Lia pare că a dat înapoi. „Nu pot să stau acolo..”, i-a spus ea Danei, mutându-se înapoi cu ea în cameră. Petru a încercat să își dea seama de ce este Lia distantă cu el. „Ai zis la bine și la rău. Și acum uite, mi-e rău. Și nu ești lângă mine”, i-a spus el Liei. „Copilul tău și al lui Alice lipsește. Du-te să fii cu ea..”, a replicat Lia. În casă, între Andi și Otilia situația e din nou tensionată. Acesta și-a acuzat mama că i-a manipulat pe el și pe Alice, când erau mici, să își urască tatăl, interzicându-le să îl viziteze.

În episodul 36 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Danei i s-a făcut rău dintr-o dată și a vomitat. Abia acum au pus cu toții totul cap la cap: Nu Lia este însărcinată, ci Dana! După ce a revenit de la baie, Dana s-a lovit de o situație neașteptată: toți cei care au băut din ceai au leșinat, găsindu-i pe părinții ei, pe Lia și pe Sorin, pe jos! „Ajutorrr”, a strigat ea, iar Petru a venit degrabă. Spre finalul episodului, acesta stătea neputincios lângă Lia, care era prăbușită la pământ și nu se trezea. La circuit, Pavel i-a surprins pe Andi și Mira după ce s-a oferit să se implice în planul lor.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 33 și episodul 34, din 4 mai 2023

În episodul 33 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Alice i-a dezvăluit Otiliei tot ce a aflat, despre faptul că Lia se va muta într-o locuință cumpărată de Petru. „Tot o să mă înșele. Și pasul următor e să mi-l ia pe Robert”, i-a spus Alice mamei ei. Răzvan i-a făcut o vizită Otiliei, dându-și seama de pericolul situației. „Alice nu e bine. Mi-a cerut să o ajut să o omoare pe Lia. Era serioasă”, a avertizat-o el. În tot acest timp, Alice a mers în camera lui Robi și i-a spus că Lia este motivul pentru care ea și Petru se ceartă și i-a promis că acest lucru va lua sfârșit definitiv.

În episodul 34 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru a confruntat-o pe Alice pentru că i-a cumpărat lui Robi o pușcă. „L-ai pus să tragă în Lia, te folosești de un copil”, i-a strigat el lui Alice. Între timp, auzind țipetele, Robi a apărut și el, fără să scape de mustrarea tatălui său. „Nu mai țipa la copil!”, i-a strigat Alice. Situația a devenit și mai tensionată, după ce poliția a venit să îl aresteze. „Sunteți arestat pentru uciderea lui Bogdan Pascu, zis Bobiță”, i-au explicat oamenii legii. Petru a fost încătușat și dus la secție, sub privirile lui Robi și ale lui Alice. Mașina de poliție a trecut chiar pe lângă Lia. „Nu e vinovat!”, a strigat ea.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 31 și episodul 32, din 27 aprilie 2023

În episodul 31 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Andi a profitat de situație pentru a scoate bani de la firma lui Petru, în numele ei. Atunci când a aflat, Mira a fost furioasă. „O să ne prindă!”, i-a strigat ea lui Andi. Emma nu a renunțat la planul de a-și găsi tatăl, astfel că a căutat indicii în biroul lui Petru. Pavel a surprins-o și a trimis-o acasă, însă Emma deja a apucat să facă rost de o adresă. Andi și Lia au pornit pe urmele lui Alice, în timp ce Sorin și Emma au vizitat adresa găsită în biroul lui Petru. „Cred că e casa unde m-am născut”, a spus ea, încercând să intre în locuință. La scurt timp, Sorin l-a sunat pe Pavel să îi comunice că Emma a fost arestată.

În episodul 32 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru a încercat însă să poate o discuție serioasă cu Alice: „Mă ameninți? Cum îl iei pe Robi fără să spui nimic?” Alice a întors însă rapid discuția: „Știu că mă înșeli cu Lia!” „Nu am vrut să te rănesc..Îmi pare rău”, i-a spus Petru. „Prea târziu”, a spus ea, după care a băut dintr-un pahar de pe masă. „Să știi că am pus toate pastilele din flacon în paharul ăsta”, a continuat Alice, iar Petru s-a speriat și a încercat să o facă să le vomite. „Vreau să mor!”, i-a strigat Alice, după care l-a împins. Petru a chemat rapid salvarea și a anunțat-o pe Otilia că Alice a dorit să se sinucidă.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 29 și episodul 30, din 20 aprilie 2023

În episodul 29 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia i-a recunoscut lui Petru că este îngrijorată de faptul că Marcel nu va putea ține secretul. Petru a asigurat-o însă că se va ocupa el de situație. „Cum o să mai stau eu în casa aia?”, a întrebat Lia. „M-am gândit și la asta. O să te duc undeva. E o surpriză”, i-a răspuns Petru zâmbind. În biroul lui Petru, Alice a decis să îi caute prin laptop acestuia și a aflat că se interesase de anunțuri imobiliare. Între timp, Petru deja a adus-o pe Lia în noua lor locuință: „Am închiriat-o pentru noi. Îți place? M-am gândit să avem un loc al nostru, să fim doar noi doi!” Gestul a emoționat-o pe Lia până la lacrimi.

În episodul 30 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, după ce Otilia a amenințat-o pe Gabi că i-ar putea spune oricând lui Pavel că a falsificat rezultatele analizelor, aceasta a venit rapid cu o soluție. Gabi i-a oferit lui Alice jurnalul găsit în camera Liei și a Danei și a sfătuit-o să îl citească. Lia și-a găsit jurnalul rupt, cu paginile împrăștiate în întreaga curte. „Știu că Petru mă înșeală cu tine. Doamne, cât o să plătești pentru asta!”, i-a spus Alice Liei, în timp ce i-a aruncat în față alte pagini rupte din jurnal.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 27 și episodul 28, din 13 aprilie 2023

În episodul 27 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, prin toate mijloacele, Alice încearcă să se răzbune pe Lia. Aceasta a încercat chiar să îl întoarcă pe Robi împotriva ei, fiind geloasă că și propriul copil o place. „Mi-a zis că s-a plictisit de tine. Ea se prefăcea că era drăguță cu tine pentru că vrea să îl fure pe tati de lângă noi. Vrea să ne distrugă familia”, i-a spus ea lui Robi. În tot acest timp, Petru și Lia s-au ocupat de buletin. „Deci de azi sunt oficial Lia Vornicu. Petru, ce crezi că o să facă Răzvan când o să afle cum mă cheamă? O să se ducă direct la Alice”, a spus ea. „Cred că ar fi momentul să îi spunem”, a răspuns el.

În episodul 28 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, pentru ca Robi să o ajute cu planul ei, Alice i-a promis că îi face ceva dulce, mai exact biscuiți. Ajutată de Otilia, cele două și-au amintit, în bucătărie, în timp ce puneau ouăle într-un bol, că Lia a dezvăluit la un moment dat că este alergică la ouă. „I-aș băga cu forța ouă pe gât să văd cum se umflă și îi ies bube pe toată fața”, a zis Alice, iar ea și Otilia au început să râdă. Entuziasmat, Robi a venit în bucătărie să vadă cum i se prepară fursecurile, iar Alice i-a spus că îi va putea duce și Liei atunci când e totul gata.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 25 și episodul 26, din 6 aprilie 2023

În episodul 25 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, cât vila era goală, doar Alice rămasă acasă, membrii clanului Rocca s-au infiltrat în locuință. Aceștia au văzut pozele cu Petru și Alice și au presupus că ea este soția lui. În timp ce Alice se afla în bucătărie, cu lumina stinsă, unul dintre ei a atacat-o și a adormit-o pentru a o putea răpi. Tavi și-a dat rapid însă seama că nu ea este femeia pentru care a ordonat răpirea. „O duceți înapoi înainte să se trezească!”, le-a strigat Tavi celor doi complici. Acasă însă, Otilia și-a dat seama că Alice lipsește de ceva vreme și că nu a dormit în patul ei.

În episodul 26 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru a încercat să o convingă pe Lia să nu plece de sărbători. Cei doi au purtat o discuție, iar Maria i-a surprins în timp ce se îmbrățișau. „Nu-i frumos, chiar aici v-ați găsit, vă vede Marcel..”, le-a spus Maria, având în vedere că erau în casa ei. „Tu vrei să mă omori pe mine”, i-a mai spus Maria Liei, după ce a plecat Petru. La rândul ei, Lia și-a amintit cum Crăciunul din urmă cu câțiva ani a fost unul nefericit, după ce a aflat că tatăl ei era grav bolnav. În casă, Alice a cam stricat magia sărbătorilor după ce s-a enervat și i-a spus lui Robi că nu există Moș Crăciun.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 23 și episodul 24, din 30 martie 2023

În episodul 23 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia a fost „răpită” de nimeni altul decât Petru, iar cei doi au parte de o escapadă în doi, la mare, departe de toate grijile. De asemenea, și lipsa lui Petru a fost observată de către Alice, care a luat-o pe mama ei la întrebări încă de cum s-a trezit. „Unde e Petru? Că nu a dormit acasă”, a întrebat Alice. „A trebuit să plece într-o călătorie de afaceri”, a fost răspunsul inventat al Otiliei, care era încă mahmură după noaptea precedentă. Alice i-a arătat apoi filmulețul cu criza de gelozie a lui Petru, atunci când acesta a văzut imaginile cu Lia prin tot orașul.

În episodul 24 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia și Petru trec printr-un episod tensionat. Lia nu își mai dorește să fie nevoită să mintă însă amenințările lui Alice i-au dat de gândit. Petru i-a propus să îi spună tot adevărul lui Alice, însă Lia se teme ca aceasta să nu recurgă la un gest extrem. „Dacă vrei să îi spun, îi spun acum. Fugim în lume”, i-a spus Petru. Gabi i s-a destăinuit Otiliei. „Nu Pavel e problema, eu sunt de vină”, a spus ea. Aceasta nu a putut să accepte însă adevărul și a mituit același doctor corupt care a ajutat-o și pe Otilia până acum, pentru a-i spune lui Pavel că problema este, de fapt, la el.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 21 și episodul 22, din 23 martie 2023

În episodul 21 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Andi i-a făcut o vizită neașteptată Liei: „Dă-mi un singur motiv pentru care nu ar trebui să mă duc acum la Alice să îi spun ce e între tine și Petru” Totodată, Andi a întrebat-o dacă nu cumva Petru a umblat la frânele mașinii, pentru a-i face rău lui Alice. „Petru nu ar face niciodată asta. Mașina era de fapt pentru mine”, a recunoscut Lia. Supărată pe Sorin, Emma a ieșit cu Mike, iar el i-a văzut în timp ce acesta din urmă a condu-o acasă cu mașina. „Nu mă inviți înăuntru?”, a întrebat-o direct Mike. Înainte să o sărute, Otilia a intervenit.

În episodul 22 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, clanul Rocca, în frunte cu Tavi, așteaptă eliberarea lui Giani din închisoare și pun la cale deja răzbunarea față de Petru. Rică i-a auzit însă când vorbeau, mai în glumă, mai în serios, că și-ar dori să o răpească din nou pe Lia. Răzvan a vizitat-o pe Alice și i-a arătat filmulețul cu Petru. „Mai e ceva, mama ta a vrut ca Lia să pozeze. A zis că poate așa scapă de ea din casă”, i-a mai spus el lui Alice. Spre seară, în curte, Liei i-a pus cineva mâna la gură și pare că aceasta a fost din nou răpită. Secvența s-a oprit aici însă, fără alte detalii.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 19 și episodul 20, din 16 martie 2023

În episodul 19 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia a primit oferta de a se angaja permanent, după ce a demonstrat că are toate abilitățile necesare. Petru a încercat să îl împace pe Robi, iar micuțul s-a plâns că mereu este singur. „Nici Lia nu mai stă cu mine..”, i-a spus el tatălui lui. Petru i-a explicat situația, iar la final cei doi s-au împăcat și și-au spus că se iubesc. Otilia i-a cerut lui Petru ajutorul în întreaga situație cu Andi. „Andi știe de tine și de Lia și în stare să îi spună lui Alice. Îmi e teamă că Alice o să își facă ceva..”, s-a plâns Otilia. Totodată, Otilia a sfătuit-o pe Alice să nu îi recunoască lui Petru că i-a revenit memoria.

În episodul 20 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, aflate în aceeași rezervă de spital, Alice și Lia au purtat o discuție sinceră și neașteptată. Alice i-a mulțumit Liei că a salvat-o, după ce ea s-a blocat atunci când și-a dat seama că nu merg frânele. „Te-ai speriat, e normal”, a zis Lia. „Nu. M-am gândit că poate ar fi mai bine să mor. Eu cu Petru nu suntem bine și m-am gândit că nu mai am pentru ce să trăiesc. Am vrut să mor acolo pe loc, cu tine cu tot”, i-a răspuns Alice. „Cu mine?”, a întrebat Lia. „Da, cu tine. Pentru că sunt foarte geloasă pe tine", i-a răspuns Alice, într-un moment de sinceritate.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 17 și episodul 18, din 9 martie 2023

În episodul 17 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru i-a recunoscut lui Pavel că este șantajat cu pozele de la nunta cu Lia, cerându-i acestuia ajutorul, în special pentru că o bănuiește pe Gabi. Pavel și-a dat însă seama rapid că ar putea fi vorba de Dana. În tot acest timp, Dana își punea planul în acțiune și a șantajat-o pe Otilia pentru un post mai bun în firmă. „Ce-mi ceri tu nu se poate peste noapte”, i-a spus Otilia. „Eu în locul tău m-aș grăbi. Cu informațiile pe care le am pot să vă îngrop pe toți”, i-a replicat Dana. Cele două au pus la punct un pact să „scape” de Lia.

În episodul 18 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Gabi i-a recunoscut lui Pavel că nu este însărcinată. „M-ai dezamăgit teribil”, i-a spus el. Andi și-a anunțat mama că va pleca de tot din casa ei. „Eu nu pot să îi fac lui Alice ce îi faci tu”, i-a spus el. Înainte să plece, Andi i-a lăsat un bilet lui Alice. „Să nu ai încredere în mama”, i-a scris Andi. Nici între Lia și Petru lucrurile nu sunt tocmai roz. „Gata, Petru! Nu mai pot. Nu e corect nici față de mine, nici de Alice. Trebuie să divorțăm urgent. S-a terminat”, i-a spus ea. La finalul discuției cu Lia, Petru a primit un telefon neașteptat din partea clanului Roca.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 15 și episodul 16, din 2 martie 2023

În episodul 15 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, știind că Lia va vedea tot, Alice intră peste Petru în duș, încercând să îi demonstreze că flacăra dintre ei nu a murit. „N-ai nevoie de ajutor?”, a întrebat ea. Petru a rugat-o însă să iasă afară, însă Alice, știind că Lia o aude, s-a comportat de parcă ar fi făcut duș împreună. „Cu cât o să te îndepărtezi de ea, cu atât o să încerce ea să se apropie mai tare de tine”, i-a spus Otilia lui Petru, în ceea ce o privește pe Alice. „Trebuie să îi spun adevărul. Mai știe cineva”, a explicat Petru, care i-a povestit Otiliei despre imaginea cu care e șantajat.

În episodul 16 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru a încercat să o liniștească pe Alice și a venit în camera lor pentru a vorbi. Alice i-a recunoscut însă un detaliu tulburător din seara accidentului. „Petru, am în minte imaginea asta care se tot repetă. Că eu am tras de volan. Eram nervoasă, ne certam”, i-a spus ea. „Eu nu eram atent, a apărut ceva în fața mașinii. De-aia ai tras de volan, nu-mi aduc aminte”, a răspuns Petru. Cei doi au avut un moment emoționant. „Îmi pare rău pentru tot, Alice”, i-a spus Petru cu lacrimi în ochi. „O să te iert, pentru că te iubesc”, i-a spus Alice.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 13 și episodul 14, din 23 februarie 2023

În episodul 13 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, în încercarea de a o căuta pe Lia, Alice îi umblă acesteia prin lucruri și găsește jurnalul în care tânăra a scris despre povestea de dragoste dintre ea și Petru. Alice află despre o „poveste interzisă” de iubire și se cutremură! A fost la un pas să leșine, după ce a pus totul cap la cap. „Când se întoarce Lia să îi spuneți să vină direct la mine”, le-a spus ea Mariei și lui Marcel. Cu noile informații aflate, Alice o confruntă pe Otilia. „Mă minți…Încontinuu m-ai mințit. Nu mai suport să te aud”, a țipat Alice. „E doar o bonă care se crede scriitoare. Nu o băga în seama”, a încercat Otilia să o calmeze.

În episodul 14 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, într-un moment de sinceritate, Otilia poartă o discuție cu Lia și o roagă să nu plece. „Robi are nevoie de tine..Dacă pleci, Petru e în stare să vină după tine. Alice nu își imaginează că Petru a divorțat de ea cât era încă în comă. Asta ar ucide-o. Sunt o amărâtă de mamă care încearcă să își protejeze familia”, i-a spus Otilia. În timp ce acestea vorbeau, Dana i-a căutat Liei în geantă și a găsit poze cu ea și Petru, pe care le-a fotografiat drept dovadă. Puțin mai departe, Andi vorbește din nou la telefon despre un plan: „Nu mă răzgândesc. Maică-mea o să plătească pentru tot!” Nela a auzit însă tot și i-a raportat Otiliei, așa cum s-au înțeles.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 11 și episodul 12, din 16 februarie 2023

În episodul 11 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia s-a trezit speriată, într-un garaj în flăcări, cu o rană pe față și extrem de debusolată. Laur a prins-o din nou și a încercat să o sugrume, nu înainte ca ea să îl lovească cu un obiect găsit întâmplător, din dorința de a scăpa. Ușa era însă blocată, iar totul ardea în jur. Un fum gros a început să se ridice, iar cei doi păreau că nu mai au nicio scăpare. În ultima clipă, Laur a reușit să se salveze, lăsând-o pe Lia inconștientă, pe jos. Din fericire, Petru o găsește pe Lia și reușește să o scoată din garaj înainte ca totul să explodeze.

În episodul 12 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia l-a sunat pe Petru, amintindu-și de una dintre zilele petrecute împreună. Deși nostalgică la gândul acelor momente, e hotărâtă să semneze actele de divorț, făcând o programare la notar în acest sens. Petru încearcă să o convingă să nu facă pasul. La finalul episodului, Lia și Petru se întâlnesc la notar pentru a divorța, însă el refuză să semneze: „Nu. Nu pot să fiu de acord cu acest divorț. Lia, ești și rămâi soția mea.”

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 9 și episodul 10, din 9 februarie 2023

În episodul 9 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru se întoarce de la spital după ce a fost împușcat de Lia și viața lui revine la normal. Toată familia este răzvrătită împotriva Liei după incident, motiv pentru care Otilia vrea neapărat ca Lia să nu mai apară în casă. În momentul în care Petru revine de la spital, întreaga familie se bucură că starea lui de sănătate e una bună, însă cu toții încearcă să îl convingă să nu o mai lase pe Lia în casă. Mai mult decât atât, Otilia care îl imploră să mai păstreze aparențele până când Alice își revine complet.

În episodul 10 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Alice și-a amintit întregul moment din seara accidentului. Ea și-a amintit că Petru i-a spus că vrea să divorțeze. Rememorând imaginile, și-a dat seama că el nu o mai iubește și își dorește să fi murit în seara aceea. Și Lia are parte de foarte mult zbucium. Alungată de familia Vornicu, nici cu ai ei nu se înțelege foarte bine. Unchiul ei nu mai vrea să audă de ea de când s-a descărcat arma lui Petru și nu vrea să creadă că a fost un accident.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 7 și episodul 8, din 2 februarie 2023

În episodul 7 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru și Andi și au încercat să îi convingă pe răpitori să-i elibereze pe Lia și Robi, însă aceștia au cerut schița mașinei de raliu și să promită că nu vor concura cu ea. Acasă la Petru, Alice leșină când află că are o soră, din cauza certurilor cu mama ei. „Doamne, de ce durează atât să vină salvarea?”, se întreabă mama lui Alice. „Pleacă de aici! Nu ai ce să cauți aici! Ești ca el”, spune femeia Mirei. „Nu am știut că mai are probleme de sănătate! Nu plec de aici până nu știu că este bine”, spune Mira. „Omoar-o pe bonă și caută copilul!”, îi ordonă șeful bandei unui răpitor, după ce Lia și Robi au reușit să fugă, însă tânăra a fost recapturată.

În episodul 8 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru o salvează pe Lia și aceasta ține să-i spună câteva lucruri. „Petru, am crezut că o să mor fără să-ți spun cât de mult te iubesc”, îi spune ea. Mira încearcă să-i amintească lui Alice că ele se cunosc, însă aceasta și-a pierdut amintirile. „Bună, Alice”, se prezintă Alice. „Mira, am vorbit mai devreme, ne știm din spital”, îi spune Mira. „Nu știu, nu-mi amintesc nimic. Ce ar trebui să-mi amintesc. Nu înțeleg. Cine ești?”, spune Alice. Lucurile iau o întorsătură neașteptată deoarece iubitul Liei ajunge acasă la Petru. În acest timp, Lia îi spune că nu mai suportă situația, iar Petru o pune să îl împuște fiindcă el nu poate trăi fără ea. Pistolul s-a descărcat, iar Petru a fost împușcat.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 5 și episodul 6, din 26 ianuarie 2023

În episodul 5 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Alice nu știe, de fapt, cine este Lia, însă doamna Bădescu are grijă să-i spună o mare minciună: „Ea este bona lui Robi”. Lia Călin a rămas înmărmurită la auzul celor spuse de către soacra sa. Ea și Alice au făcut cunoștință, apoi cei trei (Petru, Alice și fiul lor, Robi) se duc sus în cameră să petreacă timp împreună. Lia rămâne singură cu doamna Bădescu, care îi spune câteva cuvinte acide: „De ce te-ai întors? Asta ai vrut să vezi? Că sunt fericiți, că sunt o familie. Pleacă, fetiță, acum cât mai ai timp. Ce rost are să mai suferi atât?”.

În episodul 6 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, după ce Lia și verișorul ei îl iau, împreună, pe Robi de la școală și se îndreaptă spre casă, același individ fumător care îi așteptase, din umbră, începe să-i urmărească cu mașina. Pe drum, un bărbat neajutorat îl oprește pe verișorul Liei și îl roagă să-l ajute cu mașina sa, care probabil se stricase. În timp ce el încearcă să-l ajute, același individ care îi urmărise de la școală iese din autovehicul cu o rangă și îl lovește, prin spate, pe Sorin care leșină și se prăbușește pe asfalt. Cei doi indivizi care premeditaseră planul diabolic îi capturează pe Lia și pe Robi, îi bagă cu forța în mașină și pleacă.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 3 și episodul 4, din 19 ianuarie 2023

În episodul 3 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, „Soția dumneavostră tocmai și-a revenit” a fost replica medicului ce a dat totul peste cap în relația dintre Petru și Lia. Proaspăt întorși de la nunta lor extrem de discretă, Lia răspune la telefonul soțului ei și lumea ei este dată peste cap. Tânăra află că bărbatul pe care îl iubește și în care a avut încredere a mințit-o și se simte extrem de dezamăgită. În încercarea de a nu o pierde pe Lia, singura femeie pentru care a reușit să o iubescă, Petru merge la ea să îi explice situața. Tânăra este extrem de dezamăgită și îl trage la răspunedere pentru gestul său, chiar în noaptea nunții lor.

În episodul 4 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Otilia îi duce un album cu poze fiicei sale, în încercarea de a afla dacă îi recunoaște pe cei dragi. Tânăra nu are nicio problemă să le recunoască fețele celorlați, însă nicidecum pe fiul ei și este extrem de tristă. De asemenea, ea află că a petrecut 3 ani în comă, iar atunci când se vede în oglină, izbucnește în plâns. „Ce mi s-a întâmplat?! Unde m-am dus?”, a început să strige aceasta plângând și rugându-l pe Petru să îi povestească tot ce s-a întâmplat în lipsa ei.

Lia – Soția soțului meu, sezonul 1, episodul 1 și episodul 2, din 12 ianuarie 2023

În episodul 1 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Lia Călin s-a confruntat prima dată la maturitate cu viața urbană, cu haosul, agitația și pericolele unui oraș mare în care te poți pierde ușor. Lovită de un trecători în timp ce încerca să găsească un mijloc de transport, Lia și-a scăpta telefonul, care s-a spart și nu a mai putut fi deschis. Acest lucru i-a încurcat cu totul planurile. Mătușa ei a fost speriată de întârzierea nepoatei, în timp ce unchiul ei nu a părut deloc încântat de venirea ei. Șirul evenimentelor neplăcute a continuat. Când a coborât din autobuz la stația greșită, șoferul i-a adresat cuvinte urâte. În cele din urmă, Lia a fost atacată de doi indivizi, pentru a se salva, a reușit să fugă în pădure.

În episodul 2 din serialul Lia - Soția soțului meu, sezonul 1, Petru Vornicu simte că se îndrăgostește tot mai mult de Lia și ia o decizie radicală! Decide să divorțeze de soția lui, Alice, chiar dacă aceasta se află în comă profundă pe patul de spital. El și-a dorit încă dinaintea accidentului să divorțeze. Paul se afla la volan cu soția lui și i-a mărturisit gândurile sale, Alice a fost înmărmurită și a făcut un gest teribil: “Mai bine murim amândoi decât să divorțăm”, moment în care a tras de volanul ținut de Petru provocând un accident teribil, ea ajungând în comă. La spital, Petru s-a dus și a strâns-o de mână pe soția lui aflată în comă și i-a spus că a găsit pe cineva.

Cine sunt protagoniștii serialului Lia - Soția soțului meu

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

“De câteva luni bune, drumurile mele duc inevitabil spre platoul de filmare de la Lia – soţia soţului meu. Am pornit cu mare bucurie în proiectul despre care pot spune că reprezintă una dintre cele mai mari provocări pentru mine şi abia aştept să vizionez primele episoade, pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu acelaşi nume.

Doiniţa Oancea şi Alexandru Ion sunt soţ şi soţie în serialul Lia, de la Antena 1

Doiniţa Oancea şi Alexandru Ion, doi tineri actori din noua generaţie, fac parte din distribuţia serialului Lia, produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production şi difuzat de Antena 1. Cei doi joacă rolurile lui Gabi şi Pavel, soţ şi soţie în serial, şi totodată personaje cu roluri-cheie în poveste.

Serialul îi dă posibilitatea Doiniţei Oancea să revină pe platoul de filmare alături de oameni dragi ei. În Lia, Doiniţa o va interpreta pe Gabi, o soţie manipulatoare, care ştie tot ce se întâmplă în casă.

În Lia, Alexandru Ion îl va interpreta pe Pavel, fratele mai mare al lui Petru (Ştefan Floroaica), dar aflat în permanenţă în umbra lui. Ghidat de ambiţia de a conduce el compania deţinută de fratele său, Pavel abia reuşeste să iasă de sub papucul lui Gabi.

Carmen Ionescu şi Bebe Cotimanis formează un cuplu în serialul Lia - Soția soțului meu

Actori cu ștate vechi, Carmen Ionescu şi Bebe Cotimanis fac parte din distribuţia serialului Lia. Deşi au jucat împreună în numeroase proiecte tv, în noua producţie Antena 1 şi Dream Film Production cei doi vor forma pentru prima oară un cuplu, dând viaţă personajelor Maria şi Marcel.

Carmen Ionescu şi Bebe Cotimanis au acceptat cu mare bucurie propunerea de a face parte din cel mai nou proiect ce poartă semnătura Ruxandrei Ion. În serialul pe care Antena 1 îl va difuza în curând, Carmen Ionescu şi Bebe Cotimanis joacă rolurile Mariei şi al lui Marcel, unchii Liei, doi oameni simpli, angajaţi pe domeniul Vornicu.

Maria, sora tatălui Liei, este menajeră în casa Vornicu, o femeie plină de viaţă, sufletistă, empatică şi jovială, care trebuie însă adesea să fie supusă în faţa soţului ei, Marcel.

Fanii serialului "Lia - soția soțului meu", surpriză la final de sezon. Îndrăgita actriță care se alătură dist... Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episoadele 45 și 46. Lia a fost împușcată chiar sub ochii lui Petru! Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x