Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, episoadele 13 și 14 din 23 februarie 2023. Alice citește jurnalul Liei și află tot! Lia, dată afară

Episoadele 13 și 14 din Lia - Soția soția soțului meu aduc noi tensiuni și probleme în calea iubirii. După ce petrec o noapte de amor, Petru și Lia află că Alice e pe urmele lor. Aceasta a citit jurnalul Liei și a aflat despre „povestea interzisă de dragoste”. Iată de ce a ieșit Lia la întâlnire cu Andi!

colaj foto lia Galerie
Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 13 și 14 din 23 februarie 2023 | Antena 1

Episodul 13

În episodul anterior, Petru a refuzat să divorțeze de Lia, deși ea credea că astfel se vor rezolva toate problemele. Cei doi au rămas în continuare soț și soție, însă situația este la fel de complicată.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Petru și Lia vorbesc din nou despre divorț, însă fără vreun rezultat

Lia a plecat îngândurată de la notar, pe jos, însă Petru a pornit pe urmele ei cu mașina, pentru a o conduce el. „Ți-am zis să nu mă mai urmărești!”, i-a spus Lia soțului ei.

„Doar n-o să te las să mergi singură prin pădure. Ai uitat ce nebuni sunt? Chiar ai de gând să mergi 5 km pe jos?”, a replicat Petru. Într-un final, Lia a acceptat să urce în mașina lui.

Acasă la familia Vornicu, Alice întreabă în continuare de Petru. „L-ai văzut azi? Îl tot sun și nu răspunde”, i-a spus ea Otiliei. „Ce ciudat…și Lia lipsește de dimineață și nu s-a întors”, a continuat ea, tot mai bănuitoare.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Lia și Petru vorbesc din nou despre divorț

În mașină, în drum spre casă, Lia și Petru s-au contrat din nou. „Chiar nu poți să mă lași în pace?”, a întrebat Lia.

„Nu pot să renunț la tine, ești soția mea”, a spus Petru. Lia l-a întrebat de ce s-a răzgândit cu privire la semnarea actelor de divorț, explicându-i că acest lucru îi încurcă viața. Are nevoie să își schimbe buletinul, iar la căsătorie a semnat că va lua numele de familie al lui Petru.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 11 și 12 din 16 februarie 2023. Petru o salvează pe Lia de la moarte, iar Laur e închis

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Alice îi citește jurnalul Liei și află tot! O acuză pe Otilia că a mințit-o

În încercarea de a o căuta pe Lia, Alice îi umblă acesteia prin lucruri și găsește jurnalul în care tânăra a scris despre povestea de dragoste dintre ea și Petru. Alice află despre o „poveste interzisă” de iubire și se cutremură! A fost la un pas să leșine, după ce a pus totul cap la cap.

„Când se întoarce Lia să îi spuneți să vină direct la mine”, le-a spus ea Mariei și lui Marcel.

Cu noile informații aflate, Alice o confruntă pe Otilia. „Mă minți…Încontinuu m-ai mințit. Nu mai suport să te aud”, a țipat Alice. „E doar o bonă care se crede scriitoare. Nu o băga în seama”, a încercat Otilia să o calmeze.

„Dacă aflu că propria mea mamă îmi ascunde adevărul, nu știu de ce sunt în stare să fac”, a continuat Alice.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Petru și Lia se sărută, iar apoi petrec o noapte de dragoste împreună

În continuare în mașină, Lia îi spune lui Petru că îl va da în judecată pentru a obține divorțul. Petru se amuză însă pe seama situației. „Îmi lipsești..Hai să ne petrecem noaptea împreună”, i-a spus el, iar apoi a sărutat-o!

În timpul somnului, Alice, căreia memoria îi joacă în continuare feste, și-a amintit ce i-a spus Petru înainte de accident, mai exact faptul că mariajul lor a fost o greșeală și că nu e fericit alături de ea.

În tot acest timp, Lia și Petru își dau frâu liber sentimentelor, în dormitor, într-un moment de dragoste pasională. „Nu pot să cred că am făcut asta”, a spus Lia în dimineața următoare, în timp ce cei doi se plimbau, având la dispoziție un peisaj de poveste.

„Mă simt vinovată. Aș vrea să mă trezesc în fiecare dimineață în brațele tale”, a adăugat ea. „În curând o să fie posibil”, i-a spus Petru. Cei doi s-au sărutat din nou pasional și par mai fericiți ca oricând. Problema este însă că lipsa Liei de acasă a fost observată.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Andi se preface că are o relație cu Lia, pentru ca Alice să nu mai fie bănuitoare

Alice îl roagă pe Andi să îi spună adevărul cu privire la Lia și Petru, însă și el decide să o mintă, pentru binele ei. „Ăla nu e un jurnal, e un roman. Scria despre mine, dar să nu mai spui nimănui”, a zis el. „Deci tu cu Lia aveți ceva..”, a replicat ea, sceptică. „Invit-o în oraș”, a continuat Alice.

Ajunsă acasă, Lia e imediat luată de întrebări de către Alice. Andi încearcă să se prefacă și se comportă de parcă el și Lia ar fi iubiți, astfel că o invită în oraș, așa cum i-a promis surorii lui. Lia îi face jocul în cele din urmă, însă între timp vine și Petru acasă. Când îi vede pe cei doi și aude că sunt cel mai nou „cuplu”, pe chipul lui se poate citi nemulțumirea.

„Ce-a fost asta?”, l-a întrebat Lia pe Andi. „Alice bănuiește că între tine și Petru e ceva. A citit ceva la tine în caiet. I-am spus că scrii despre mine”, i-a spus el. „E un roman, Andi. E ficțiune”, a încercat Lia să se apere. „E ficțiune? Dovedește-o! Ieși cu mine”, a replicat Andi.

La circuit, Tică îi prinde pe Moni și pe Mike sărutându-se în birou și suferă din dragoste. Pe plan secundar, Pavel și Gabi își caută un loc unde să se mute, iar ei nu prea îi convin alternativele. Astfel, Gabi încearcă să se întoarcă înapoi în vilă prin orice mijloace.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 9 și 10 din 9 februarie 2023. Petru se întoarce acasă. Alice își revine complet

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Gabi o șantajează pe Otilia pentru se muta înapoi în vilă

Între timp, Gabi o șantajează pe Otilia pentru a o convinge să se mute înapoi în casă, amenințând-o că îi va spune lui Petru că a avut legătură cu răpirea Liei.

După discuția cu Gabi, Otilia îl roagă pe Petru să se mai gândească. „De ce? Te dă Gabi în gât cu ceva? Mi se pare că și tu deși amestecată în povestea asta cu Laur. Hai să dăm cărțile pe față”, i-a spus Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 13. Petru își dorește să îi spună adevărul lui Alice

„Unde ai fost azi-noapte?”, a continuat Otilia. „Cu soția mea”, a răspuns el sincer. „Ești inconștient. Vrei să o ai pe Alice pe conștiință toată viața?!”, a replicat Otilia. „Se simte mai bine Alice. Aș zice să îi spunem adevărul…”, a continuat el, însă Otilia a refuzat.

Lia și Andi au respectat pactul și au ieșit la întâlnire. Acolo, în mod surprinzător, a apărut și Mira.

Petru a fost de acord ca fratele lui și Gabi să se întoarcă în casă. Cei doi frați au purtat o discuție despre relația lor, dar și despre Lia. „Iubirea asta te îndepărtează de familie”, i-a spus Pavel, care și-a anunțat plecarea de la circuit.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Mike, bătut de clanul Rocco

Între timp, Petru s-a decis să îl angajeze pe Mike drept noul pilot al circuitului, iar echipa a sărbătorit vestea.

Mike nu s-a putut bucura prea mult însă, având în vedere că în drum spre casă a fost așteptat de Tavi și oamenii lui, care l-au luat la bătaie pentru a-l convinge să lucreze pentru ei.

Tavi a pus gând rău familiei Vornicu, complotând cu Laur, din închisoare. „Petru Vornicu o să plătească cu vârf și îndesat!”, a spus Tavi, în timp ce vorbea la telefon.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Alice a dat-o pe Lia afară

Tot mai bănuitoare și revoltată, Alice a concediat-o pe Lia din postura de bonă a lui Robi, spunându-i că lipsește de acasă și că nu își îndeplinește responsabilitățile. „Mâine pleci”, i-a spus Alice, în timp ce Robi o implora să nu facă asta.

Petru nu putut să lase lucrurile așa, astfel că l-a luat la întrebări pe Andi. „Auzi, tu ce urmărești cu Lia? Te-a pus Otilia? Te joci cu focul, Andi”, a zis el.

Episodul 14

La începutul episodului 14, Lia se pregătește să plece din vila familiei Vornicu, făcându-și bagajele. În tot acest timp, își amintește de clipele petrecute alături de Petru.

La scurt timp, Petru o vede cu bagajul făcut și o întreabă ce s-a întâmplat. „Nu pleci nicăieri”, i-a spus el. „Lasă-mă să plec. Nu mai suport să trăiesc viața asta dublă”, a replicat Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Petru nu acceptă plecarea Liei din casă

Petru s-a dus imediat să o ia la întrebări pe Alice, iar cei doi s-au certat, creând un scandal la care a asistat și Otilia. „Petru nu mă mai iubește de mult timp”, a concluzionat Alice.

Robi e supărat că Lia a plecat din casă și a făcut un întreg scandal în acest sens. Otilia a rugat-o pe Nela să fie atentă la tot ce se întâmplă în casă și să îi „raporteze” ei.

„Cred că toată lumea mă minte”, i-a spus Alice lui Andi, atunci când cei doi s-au întâlnit. Alice e în continuare extrem de bănuitoare și nu crede nici o clipă că fratele ei ar avea o relație cu Lia.

Mike a ajuns cu piciorul în ghips și la insistențele lui Petru a recunoscut că a fost bătut de clanul Rocca, care e pe urmele lui Petru.

Andi și Otilia au ajuns din nou să se certe. „Am înțeles, sunt o dezamăgire pentru familia asta”, i-a spus el mamei lui.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Lia află că Marcel, Otilia și Gabi au fost implicați în răpirea ei și vrea să plece la Constanța

În încercarea de a îi mai cere o șansă Otiliei, Lia vine să o viziteze, însă în schimb o aude vorbind cu Gabi despre implicarea lor în toată povestea cu Laur. „Poftim? E adevărat? I-ați dat bani lui Marcel ca să mă trimiteți de aici?”, le-a întrebat Lia pe cele două.

Gabi a încercat să rezolve situația și să o roage pe Lia să nu îi spună lui Petru. „Nu vă torn. Eu plec la Costanța și nu va mai fi nevoie să mituiți pe nimeni”, a spus Lia.

Lia l-a confruntat în scurt timp pe Marcel, după cele aflate. „Cum ai putut? Eu mi-am deschis sufletul în fața ta…”, i-a spus ea unchiului ei.

„Am fost un dobitoc, dar am încercat să îmi repar greșeala. Iartă-mă!”, i-a spus Marcel.

Alice a fost sunată de un prieten vechi, Răzvan, care i-a propus să se revadă, iar ea a acceptat bucuroasă.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Petru și Pavel, joc periculos cu clanul Rocca. Pavel a scos pistolul!

Fără nici cea mai mică reținere, Petru i-a făcut o vizită lui Tavi, pentru a-l chestiona. „Nu te preface că nu știi, că știu tot”, i-a spus Petru, care l-a bruscat și l-a amenințat pe Tavi. Între timp, au venit „întăriri” din clan, care au scos cuțitul la Petru. În ajutorul lui a venit însă Pavel, înarmat cu un pistol. După ce l-a ajutat, Petru l-a rugat pe Pavel să se întoarcă la circuit, iar acesta a acceptat.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Otilia îi cere Liei să nu mai plece

Într-un moment de sinceritate, Otilia poartă o discuție cu Lia și o roagă să nu plece. „Robi are nevoie de tine..Dacă pleci, Petru e în stare să vină după tine. Alice nu își imaginează că Petru a divorțat de ea cât era încă în comă. Asta ar ucide-o. Sunt o amărâtă de mamă care încearcă să își protejeze familia”, i-a spus Otilia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 14. Dana a găsit în geanta Liei pozele de la nunta cu Petru. A decis să îl șantajeze pe acesta

În timp ce acestea vorbeau, Dana i-a căutat Liei în geantă și a găsit poze cu ea și Petru, pe care le-a fotografiat drept dovadă.

Puțin mai departe, Andi vorbește din nou la telefon despre un plan: „Nu mă răzgândesc. Maică-mea o să plătească pentru tot!” Nela a auzit însă tot și i-a raportat Otiliei, așa cum s-au înțeles.

La circuit, Petru are nevoie de un nou mecanic specialist, iar Mike i-l propune pe El Capitan, care este de fapt mama lui (personaj pentru care Anca Sigartău a avut parte de o transformare spectaculoasă).

După ce rezolvă cu aceștia, Petru primește un mail suspect cu o poză cu el și Lia de la nuntă: „Soția ta știe că te-ai recăsătorit?” Bineînțeles, trimis de Dana, însă Petru nu știe momentan cine îl șantajează.

În drum spre întâlnirea cu Răzvan, Alice s-a întâlnit cu Lia și i-a declarat „război”. „Eu o să continui să lupt pentru Petru”, i-a spus aceasta Liei.

Anca Sigartău, schimbare radicală de look pentru rolul El Capitan din Lia – Soţia soţului meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x