Antena Căutare

Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 17 și 18 din 9 martie. Lia i-a văzut pe Petru și Alice sărutându-se. „S-a terminat”

În episoadele 17 și 18 din Lia - Soția soția soțului meu, și mai multe piedici intervin în povestea de iubire dintre Petru și Lia, iar secretele par că își doresc să iasă mai repede la suprafață. Iată cum au ajuns Petru și Alice să se sărute, dar și ce se întâmplă cu relația dintre el și Lia!

Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 17 și 18 din 9 martie

Antena 1

Episodul 17 începe cu noi tensiuni între Dana și Lia, iar aceasta din urmă își caută un nou job pentru a putea părăsi locuința rudelor ei, după ce Dana a dat-o afară din cameră.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Răzvan și Alice vorbesc din nou despre problemele din mariajul ei cu Petru

La vilă, după cele petrecute în episoadele precedente, Răzvan își face tot mai des simțită prezența, vizitând din nou familia Vornicu, pentru Alice. „Am venit să văd cum se mai simte Alice”, i-a spus el Otiliei. Totodată, acesta a încercat să vorbească cu Otilia despre seara precedentă, atunci când Alice i-a dezvăluit totul din seara accidentului. Otilia i-a tăiat însă repede discursul. „Are cine să aibă grijă de ea”, i-a spus ea.

Răzvan și Alice au rămas singuri pe terasă, în cele din urmă, discutând despre problemele ei. „N-am închis un ochi toată noaptea. Petru voia să divorțăm. Nu pot să accept că asta era viața mea (..) Sunt atât de singură”, a recunoscut Alice.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Confruntată de Andi, Otilia recunoaște relația dintre Petru și Lia

După ce i-a văzut pe Lia și Petru sărutându-se cu o seară anterioară, Andi a decis să o confrunte pe Otilia. „Tu știai! Voi toți știați și ați făcut un pact să nu îi spuneți lui Alice. I-am văzut aseară, se sărutau în grădină”, a strigat el, iar Otilia a fost vizibil uimită de veste.

„Îmi vine să îi rup capul”, a adăugat Andi, referindu-se la Petru. În cele din urmă, Otilia a recunoscut, însă nu tot adevărul: „Petru și Lia au..o aventură. Jură că nu îi spui nimic soră-tii. Doctorul mi-a spus că orice șoc îi poate fi fatal! Când o să mi dea doctorul voie să îi spun, o să am grijă ca toți cei care i-au făcut rău să plătească.”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Gabi îl lasă pe Pavel să creadă că e însărcinată

Între timp, Pavel o răsfață în continuare pe Gabi cu micul dejun la pat, neaflând încă vestea că nu e însărcinată de fapt. „Mi-am luat liber azi, să mergem împreună la doctor”, i-a spus el entuziasmat. Gabi nu a avut curaj însă să îi spună adevărul, iar la cina de familiei, cei doi au anunțat marea veste.

Dana o dă pe Lia de gol și îi spune mamei ei că își caută de lucru în altă parte. Maria a rămas surprinsă și devine bănuitoare: „Tu ai ceva cu Alice, ba te-a dat afară, ba vrei să pleci tu. Nu mai înțeleg..Trebuie să îi ceri iertare, știi cum e cu șefii ăștia”. „Ei nu sunt șefii mei!”, a răbufnit Lia.

Citește și: Lia - Soția soția soțului meu, episoadele 15 și 16 din 2 martie 2023. A provocat Alice intenționat accidentul? Ce și-a amintit

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Petru i-a cerut ajutorul lui Pavel. Cine bănuiește că îl șantajează

Petru i-a recunoscut lui Pavel că este șantajat cu pozele de la nunta cu Lia, cerându-i acestuia ajutorul, în special pentru că o bănuiește pe Gabi. Pavel și-a dat însă seama rapid că ar putea fi vorba de Dana.

În tot acest timp, Dana își punea planul în acțiune și a șantajat-o pe Otilia pentru un post mai bun în firmă. „Ce-mi ceri tu nu se poate peste noapte”, i-a spus Otilia. „Eu în locul tău m-aș grăbi. Cu informațiile pe care le am pot să vă îngrop pe toți”, i-a replicat Dana. Cele două au pus la punct un pact să „scape” de Lia.

În curte, Petru și Lia s-au întâlnit, iar el a încercat să o ia în brațe. „Hai diseară undeva, doar noi”, i-a propus Petru Liei, iar ea a acceptat în cele din urmă.

Tot în curtea vilei, Ema și Sorin au parte de o discuție serioasă. „Tu știi că soră-ta umblă cu frati-miu?”, i-a spus ea.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Dana a găsit modalitatea pentru a scăpa de Lia

Într-o discuție cu Răzvan, Dana a aflat că acesta caută o persoană pentru firma lui de publicitate și i-a venit rapid o idee. „Verișoara mea, Lia, își caută de lucru”, i-a spus ea.

Otilia a încercat să vorbească cu Alice, însă fiica ei e în continuare supărată pe ea. „Mi-am amintit de noaptea accidentului. Petru voia să divorțăm. Nu mai vreau să te văd, că mă minți”, i-a spus Alice Otiliei, iar aceasta din urmă s-a prefăcut surprinsă. „Ajută-mă să îl recâștig pe Petru”, a continuat Alice.

Gabi și-a dorit să amâne vizita la medic, iar Petru a început să își pună câteva întrebări. „El ne-ar putea spune dacă ești într-adevăr gravidă. N-am văzut niciun test..”, a spus el, însă Gabi a reușit să îl convingă.

Răzvan nu a așteptat prea mult și a purtat o discuție cu Lia cu privire la job-ul pe care i-l poate oferi în publicitate. „Treci pe la noi pe la birou și dacă îți place…”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Otilia a organizat pe furiș o întâlnire între Petru și Alice. Cum l-a păcălit

Chiar dacă Petru avea planuri cu Lia, Otilia a intervenit și i-a programat o cină de afaceri cu niște posibili investitori pentru firmă, anunțând-o și pe Alice să meargă cu el. Petru a refuzat inițial, însă în cele din urmă a acceptat.

Lia nu a primit însă prea fericită vestea. „Nu mai face promisiuni dacă nu poți să te ții de ele”, i-a spus ea, iar Alice i-a surprins vorbind.

Ajunși la locul de întâlnire, Petru a fost surprins să vadă că de fapt au fost primiți la o masă de două persoane. Otilia a inventat totul și l-a rugat pe chelner să le spună că „doamna Enescu” a contramandat. Petru a înțeles rapid totul.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Petru a încercat să îi spună adevărul lui Alice

Vorbind, Petru și-a dat seama că Alice își amintește mai multe detalii din trecut, semn că i-a mai revenit memoria. „Mi se pare atât de neimportant ce a fost înainte de accident. Ce a fost după ne-a legat cu adevărat”, i-a spus însă Alice, în încercarea de a-l recuceri, așa cum și-a propus.

„Alice, aș vrea să-ți spun…”, a încercat Petru să îi explice, însă ea l-a întrerupt: „Petru, știu că mă iubești.”

„S-au întâmplat multe în ăștia 3 ani. Când îți vei reveni complet cu memoria, aș vrea să avem o discuție”, i-a spus Petru. Alice a ales să ignore totul și l-a scos pe Petru pe ringul de dans.

Între timp, Andi a ieșit din nou la o terasă cu Mira, cei doi continuându-și planul de a o falimenta pe Otilia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Alice l-a sărutat pe Petru sub privirile Liei!

Aflată singură în curte, spre seară, Lia i-a văzut pe Petru și Alice întorcându-se acasă de la „întâlnirea de afaceri”. Observând că Lia îi privește, Alice l-a sărutat rapid pe Petru, în timp ce acesta o ajuta să coboare din mașină.

După ce Pavel și-a anunțat familia că urmează să fie tătic, Otilia a luat-o la întrebări pe Gabi. „Dacă ai rămas gravidă cu altcineva, poate fi dovedit foarte ușor. Dacă ai de gând să îți bați joc de el cu chestia asta..”, i-a spus ea, știind de infertilitatea lui Pavel.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Petru, extrem de gelos. Nu vrea ca Lia să lucreze pentru Răzvan

Lia s-a întâlnit cu Răzvan pentru a merge împreună la agenția de publicitate, iar Petru i-a surprins. „Ce se întâmplă aici?”, a întrebat el. „O aduc acasă înainte de ora 8”, a glumit Răzvan. Lia i-a povestit pe scurt că ar urma să se angajeze, iar Petru a protestat. „Hai să mergem, nu îi datorez nicio explicație”, a replicat Lia, în momentul în care Petru a început să se răstească la Răzvan.

Andi se contrează din nou cu Otilia, acuzând-o că Petru ar fi plătit-o pentru a-i ascunde lui Alice adevărul. „Eu nu am de gând să tac și să vă las să va bateți joc de sora mea”, a spus el.

Alice, aflată pe marginea pontonului, contempla parcă să sară în apă. Otilia și Andi au venit rapid, însă fratele ei a pus și mai multă sare pe rană. „Unde e Petru? Mereu la birou. Chiar nu-ți dai seama că te evită?”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 17. Lia și Petru vorbesc despre despărțire

Spre finalul episodului 17, în timp ce Lia vizita agenția lui Răzvan, Petru nu s-a putut abține și a apărut la fața locului, spre surprinderea celor doi. Lia și Petru au purtat afară o discuție aprinsă, după ce el i-a sugerat să se întoarcă acasă. „Nu pot să fiu prizoniera iubirii tale”, i-a spus Lia.

Episodul18 începe cu Lia care își scrie în jurnal nedumerirea. „Cum știi care e alegerea corecte dacă inima îți spune un lucru, iar mintea te îndeamnă să faci altceva?!”

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Otilia insistă ca nimeni să nu îi spună adevărul lui Alice

Otilia e îngrijorată în continuare cu privire la starea lui Alice și a crezut inițial că Petru i-a spus despre dorința lui de a divorța. Petru i-a explicat însă că ea a fost cea care și-a amintit.

„Dacă tot i-a revenit memoria, cred că ar fi timpul să îi spunem”, a continuat el. „Din cauza ta a ajuns Alice în spital!”, i-a reproșat Otilia. „Ea a tras de volan! A vrut să ne omoare pe amândoi. Nu mai insista cu Alice, nu mai e nimic între mine și ea”, a explicat Petru, iar Otiliei nu i-a venit să creadă.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Lia este mai hotărâtă ca oricând să divorțeze de Petru

Petru a încercat să vorbească cu Lia, însă ea e în continuare supărată pe el. „Ieri te sărutai cu Alice și după ai venit la mine la muncă ca un soț gelos și chiar întrebi ce mi-ai făcut?”, i-a replicat Lia.

„Alice s-a îmbătat și a încercat să mă sărute. Și nu vreau să te pierd. Dacă lucrezi undeva nu o să ne mai vedem”, i-a spus Petru. „Asta e și ideea. Să nu ne mai vedem. Trebuie să semnăm actele de divorț”, a continuat Lia.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Alice a recunoscut că i-a revenit memoria

În vilă, Alice i-a recunoscut mamei ei că i-a revenit toată memoria. „Înseamnă că te faci bine. Ce mă bucur!”, a exclamat Otilia. „Eu nu mă bucur. Viața mea era un iad”, a explicat Alice. Otilia i-a sugerat să nu îi spună lui Petru că i-a revenit memoria, tocmai pentru a încerca să îl recâștige.

După ce l-au dus pe Robi la școală, Petru a invitat-o pe Lia să meargă împreună la locul lor. Cei doi au avut parte din nou de o discuție aprinsă, după ce Lia i-a explicat lui Petru că trebuie să meargă la noul ei job.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Dana vrea să se mute în vila familiei Vornicu

Dana își joacă din nou cartea și îi spune Otiliei că vrea să se mute în vilă. „Nesimțită ești”, a replicat Otilia, iar Alice a auzit conversația și a intervenit. „Vezi ce băieți ai crescut, umblă cu servitoarele”, i-a spus Alice mamei ei ulterior, făcând referire la Pavel, dar și la Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Lia iese la cină cu Răzvan și...Alice

La filma lui Răzvan, Lia are parte de succes deja și i-a făcut acestuia rost de un client. Drept răsplată, Răzvan a invitat-o la cină. Fără să o anunțe însă pe Lia, Alice a fost și ea invitată să ia masa cu ei.

Din vorbă în vorbă, Alice află că Lia este alergică la ouă și că dacă mănâncă, poate să și moară dacă nu are la îndemână o injecție specială.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Sorin a confruntat-o pe Dana cu privire la relația cu Pavel

Marcel bănuiește că Sorin știe ceva despre Dana și îi ascunde, astfel că îl „interoghează.” În cele din urmă, Sorin și Dana au discutat cu privire la Pavel, iar Dana a aflat de la fratele ei, care știa de la Ema, că Gabi nu e însărcinată. Imediat ce a auzit vestea, s-a grăbit să îi spună lui Pavel.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Clanul Rocca e din nou pe urmele lui Petru

Tavi a apărut din nou în peisaj, parcând în fața casei lui El Capitan și amenințând-o că vărul lui va ieși în curând din închisoare. Mama lui MIke i-a comunicat rapid vestea lui Petru: „O să vină după tine, o să vezi..” Zis și făcut, în timpul nopții, un intrus a pătruns în clădirea de la circuit, vizând biroul lui Petru.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Alice și Lia, la cuțite. Cum a încercat Alice să o umilească

La vilă, situația devine neașteptată, după ce Petru ajunge acasă și află că Alice și Lia au ieșit la restaurant…împreună. A doua zi, Alice pare că are un plan, după ce a chemat-o pe Lia la ea în cameră pentru a o umili.

„Acum că lucrezi în publicitate mă gândeam cum ar fi să îți schimbăm garderoba. Să arăți mai de Doamne ajută. M-am gândit să îți dau niște rochii vechi pe care nu le mai port. Uite, asta am primit-o de la Petru. Am purtat-o în noaptea în care l-am conceput pe Robi”, i-a spus ea Liei.

Spre finalul episodului, între cele două a izbucnit o ceartă, care s-a lăsat cu insulte și reproșuri. Petru și Otilia au auzit și au intervenit rapid. În scurt timp, cearta s-a mutat între Petru și Alice.

„Uite cum am ajuns noi să ne certăm ca pe vremuri din cauza unei bone”, s-a dat Alice de gol că i-a devenit memoria.

După „scandal”, Andi și-a anunțat mama că va pleca de tot din casa ei. „Eu nu pot să îi fac lui Alice ce îi faci tu”, i-a spus el. Înainte să plece, Andi i-a lăsat un bilet lui Alice. „Să nu ai încredere în mama”, i-a scris Andi.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Pavel a aflat că Gabi nu e însărcinată

Ajunși la clinică în cele din urmă, Gabi i-a recunoscut lui Pavel că nu este însărcinată. „M-ai dezamăgit teribil”, i-a spus el.

Lia - Soția soția soțului meu, episodul 18. Lia și Petru se despart definitiv? Clanul Rocca e pe urmele Liei!

Nici între Lia și Petru lucrurile nu sunt tocmai roz. „Gata, Petru! Nu mai pot. Nu e corect nici față de mine, nici de Alice. Trebuie să divorțăm urgent. S-a terminat”, i-a spus ea. La finalul discuției cu Lia, Petru a primit un telefon neașteptat, din partea clanului Roca: „Ginerică, am văzut și noi pozele de la nuntă. Credeam că asta mică e doar o bonă..”

„Să nu îndrăzniți să vă atingeți de Lia”, e tot ce a apucat să zică Petru, înainte să îi fie telefonul închis în nas.

Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Ultimele știri
x