Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumatul episoadelor 21 și 22, sezon 4, 17 octombrie 2024. Răsturnare de situație în cazul răpirii Liei

Pe 17 octombrie 2024 la Antena 1 și în AntenaPLAY au fost difuzate episoadele 21 și 22 din sezonul 4 al serialului Lia - Soția soțului meu. Petru reușește să o găsească pe Lia, care susține că a fost răpită și amenințată cu pistolul de către Alice.

Galerie
Pe 17 octombrie 2024 la Antena 1 și în AntenaPLAY au fost difuzate episoadele 21 și 22 din sezonul 4 al serialului Lia - Soția soțului meu. Petru reușește să o găsească pe Lia, care susține că a fost răpită și amenințată cu pistolul de către Alice. | Antena 1

În epidoadele de săptămâna trecută, Lia este răpită, iar Petru primește un SMS: „Nu pot să continui, e prea mult pentru mine gândul că aș putea să pierd acest copil pe care ți l-ai dorit atât de mult! Nu pot! Iartă-mă, Petru!”.

Petru încearcă să o sune, însă aceasta nu răspunde. Apoi,Lia se trezește închisă într-un birou și strigă după ajutor.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 19 și 20, sezon 4, 11 octombrie 2024. Lia e răpită după ce află că sarcina e în regulă

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 21 și 22, sezon 4, 17 octombrie 2024

Petru îi arată Nadiei mesajul primit de la Lia, iar aceasta îl asigură că poate conta pe ajutorul ei. Totuși, polițistul îl ”forțează” să ia în calcul și varianta sinuciderii.

În tot acest timp, Lia era închisă într-o clădire de birouri, din sticlă, unde nu putea fi văzută de trecători. În ciuda eforturilor sale de a striga și a atrage atenția, iubita lui Petru nu reușește să se salveze.

Dana i-a informat pe părinții ei, mătușa și unchiul Liei, că aceasta e de negăsit, iar ei au amânat mutarea până la noi vești.

Alice îi anunță pe Petru și Nadia că Lia avea o stare emoțională precară și, astfel, sunt șanse mari să fi atentat la viața ei.

Andy îi mărturisește lui Toni că o iubește, în speranța că va mai primi o șansă. ”Te cred, dar asta nu ne rezolvă problemele”, îi răspunde ea.

În episodul de joi, Toni află că Andy i-a sabotat munca pentru a o împiedica să plece. El a informat-o că o va însoți la Milano, dovedindu-i astfel că o iubește.

Petru încearcă să afle unde e Lia și primește ajutor nesperat

Mama lui Petru încearcă să discute cu el, dar când aceasta aduce în discuție problemele emoționale ale Liei și sarcina cu probleme, care pot indica faptul că ea a apelat la sinucidere, tânărul încheie discuția.

Apoi Otilia merge la Alice: ”Tu știi ceva de Lia? E o femeie însărcinată, te rog nu îi face rău. Ultima dată ai zis că o să te ocupi de problemă”.

Alice a negat implicarea sa, sugerându-i mamei sale că Lia e suficient de rea încât să își facă rău și să o scoată pe ea vinovată.

Lia reușește să scape din locul unde era ținută captivă

Lia reușește să evadeze din spațiul pentru birouri în care era ținută sub cheie. Tânăra însărcinată fuge pe scări, iar răpitorul o urmărește.

La un moment dat, ajunge în fața unei uși pe care reușește să o deschidă în ultima clipă și să o blocheze, lăsând bărbatul blocat pe casa scărilor. În acest fel a reușit să aibă câțiva pași în fața sa, căci imediat ce el începe să coboare scările, iese din cameră și urcă scările spre etajele superioare.

Carla îl informează pe Petru că Lia nu are probleme cu sarcina, ci doar deficit de fier. A fost momentul în care bărbatul a înțeles că cineva a răpit-o pe iubita lui și a început să o bănuiască pe Alice.

Camerele revin pe Lia, care, în timp ce fuge de răpitor, începe să se simtă rău. Se ține de abdomen și cu greu reușește să urce scările. Atunci situația ia o întorsătură bizară. Soția lui Petru se trezește pe podea, fix în locul de unde începuse fuga pe care a visat-o.

În momentul în care se ridică, ametește și starea ei devină tot mai precară. Nadia a pus telefonul Liei sub urmărire și a anunțat că pregătește un mandat.

La un moment dat, Lia aude zgomote și când verifică, găsește ușa deschisă. Atunci iese și ajunge pe acoperiș.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezon 4, 10 octombrie 2024. Alice îl ucide pe Rusu. Sarcina Liei, în pericol

Petru o salvează pe Lia în episoadele 21 și 22 ale serialului Lia - Soția soțului meu

Ajutat de fratele lui Gabi, Petru reusește să găsească locația în care se află soția sa însărcinată.

În momentul în care Petru o găsește pe Lia, ea are halucinații și e pe acoperiș, foarte aproape de margine. Tânăra îi spune lui Petru că Alice era prezentă și voia să o arunce. ”M-a ținut închisă, voia să mă omoare”, i-a zis aceasta.

Însă Alice nu era acolo, semn că Lia avea halucinații după ce a băut conținutul sticlei de apă. De acolo, Lia și Petru merg direct la Alice, pe care o acuză de tentativă de omor. ”Ai vrut să mă arunc, să pară că mă suicid. Da, m-ai amenințat cu piciorul”, îi spune aceasta.

Alice se apără și afirmă că a fost acasă, tocmai ce a ieșit de la duș. Dar Lia se ține tare pe picioare, insistă că aceasta și mama ei erau prezente.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 4, din 4 octombrie 2024. Carla pune la cale moartea lui Alice

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând din 12 septembrie 2024, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 16 octombrie. Iulia a câștigat suma de 5.000 de lei Miercuri, 16.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x