Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Ce au discutat Alice și Răzvan înainte ca Lia să dispară

Dispariția Liei a pus pe jar pe toată lumea în ultimele episoade ale iubitului serial. Înainte să fie de negăsit, Alice și Răzvan au avut o discuție.

Galerie
Dispariția Liei a pus pe jar pe toată lumea în ultimele episoade ale iubitului serial. Înainte să fie de negăsit, Alice și Răzvan au avut o discuție. | Antena 1

Alice a fost principala suspectă în dispariția Liei, însă în episoadele 21 și 22 din Lia - Soția soțului meu, tânăra însărcinată a confruntat-o pe fosta soție a lui Petru.

Aceasta a intrat în casă la brațul lui Petru, după ce a el a găsit-o pe acoperișul unei clădiri de birouri din zona Băneasa. Lia era la un pas să sară de pe imobil și a acuzat-o pe Alice că o amenință cu pistolul, pentru a o convinge să se arunce în gol. Însă acolo se afla doar ea.

Dând crezare spuselor partenerei lui, Petru a luat-o pe Lia și au mers să-i ceară socoteală lui Alice.

Aceasta tocmai ieșise din duș și le-a spus că nu este implicată în niciun fel. Totuși, un moment din episoadele recente pare să o contrazică.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumatul episoadelor 21 și 22, sezon 4, 17 octombrie 2024. Răsturnare de situație în cazul răpirii Liei

Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Ce au discutat Alice și Răzvan înainte ca Lia să dispară

Cu tableta DIGI în față, Alice pare pe gânduri. Aruncă cu pixuri spre canapeaua din stânga ei, când Răzvan intră val vârtej în birou.

Răzvan: ”Alice, ce faci aici?”

Alice: ”Uite, am venit să punem planul la punct.”

Răzvan: ”Care plan, că eu nu am discutat... nu am zis că te ajut”

Alice: ”Tu nu vrei să te iert? Nu vrei să fim din nou prieteni buni?”

Răzvan: ”Tu chiar așa slab mă crezi?”

Alice: ”Nu vrei să-ți răspund la întrebarea asta. Trebuie să te decizi repede. Petru a aflat că Lia are probleme cu sarcina, urmează să meargă la petrecerea burlacilor, burlăcițelor, blablabla, și acum e momentul perfect”

Răzvan: ”Nu...”

Alice: ”Ce ai zis? Ă?”

Răzvan: ”Nu pot.”

Alice: ”Ba poți. Dacă îți pui mintea la contribuție nu are cum să dea greș. Toată lumea o să creadă că ea e în depresie.”

Răzvan: ”Și apoi?”

Alice: ”Și apoi ce fac femeile în depresie? Spune... Te-ai prins?!”.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 19 și 20, sezon 4, 11 octombrie 2024. Lia e răpită după ce află că sarcina e în regulă

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 4. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 4, se vede în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 12 septembrie.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei. Urmărește sezonul 4 Lia - Soția soțului meu și află continuarea.

Noile episoade ale ultimului sezon Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin... Lia - Soția soțului meu, rezumat episoade 23 și 24, sezon 4, 18 octombrie 2024. Lia află un lucru cutremurător despre ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x