Antena Căutare

Orlando are spatele asigurat! Cine sunt Mia și Tatiana, cele mai sexy vecine din serialul „Liber ca pasărea cerului”

A început numărătoare inversă! Ne mai despart doar câteva zile până la premiera serialului „Liber ca pasărea cerului”. Până atunci, să facem cunoștință cu Mia și Tatiana, vecinele și partenerele de aventuri ale lui Orlando, personajul interpretat de Ștefan Bănică. 

A început numărătoare inversă! Ne mai despart doar câteva zile până la premiera serialului „Liber ca pasărea cerului”. Până atunci, să facem cunoștință cu Mia și Tatiana, vecinele și partenerele de aventuri ale lui Orlando, personajul interpretat de Ștefan Bănică.

Laila Abdel Hafiz și Alma Costin sunt Tatiana și Mia, două domnișoare simpatice care colorează fiecare aventură a lui Orlando. Îl simpatizează, îl ajută şi se contrazic între ele pe cele mai mici teme. Cele două fete locuiesc cu un etaj mai jos de apartamentul lui Orlando, unde au un salon de masaj.

Orlando are spatele asigurat! Cine sunt Mia și Tatiana, cele mai sexy vecine din serialul „Liber ca pasărea cerului”

„Tatiana este o domnișoară foarte simpatică, pentru care viața este ușor de gestionat. Nu are chef să-și bată capul cu probleme, totul e pe pozitiv și pe Doamne-ajută să ne meargă nouă bine că de restu’ nu-mi pasă. Tot ce știe să facă este să mănânce și să asculte de Orlando, personajul lui Ștefan”, spune Laila Abdel Hafiz.

Orlando are spatele asigurat! Cine sunt Mia și Tatiana, cele mai sexy vecine din serialul „Liber ca pasărea cerului”

„Mia este jumătatea mai sensibilă și empatică, poate, din cuplu comic Mia –Tatiana. Nu se definește foarte clar într-o direcție, însă o descoperim ca fiind fata simplă, modestă în aspirații și dorințe, câteodată responsabilă, dornică să demonstreze că e capabilă să ajute. Mia se bucură de conjuctura faptului că formează această veche “familie” cu Tatiana, Orlando și Ariciu, ulterior și cu Ducu. Ea crede în prietenia sinceră a lui Orlando și îl consideră șeful haitei”, spune Alma Costin.

Serialul „Liber ca pasărea cerului”, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Înainte să fie Ducu, Marius Florea Vizante a antrenat o generație de chefi! „Viața e cumplită. Dacă vrei să gătești, dă drumul la plită”

Ștefan Bănică joacă alături de o admiratoare, în Liber ca pasărea cerului: “Cinci ani la rând am mers cu mama la spectac... El este Ducu Popescu, meteorologul "Liber ca pasărea cerului"! Debutează duminică, 21 aprilie, ora 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x