Antena Căutare

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, lider de audiență

Serialul de comedie Liber ca pasărea cerului, care a avut premiera aseară, la Antena 1, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului”, care a avut premiera aseară, la Antena 1, a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Primul episod „Liber ca pasărea cerului”, cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante în rolurile principale, a adunat în fața micilor ecrane 1.405.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la 20.15.

Așadar, la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 s-a aflat pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării serialului (20.00 – 21.17) o audiență medie de 7,3 puncte de rating și o cotă de piață de 20,7%, urmată de Pro TV , cu 7,1 puncte de rating și 20,1% cota de piață și de DigiSport 1, cu 2,8 puncte de rating și 7,9% cota de piață.

Clasamentul se păstrează și la nivelul publicului de la orașe, unde Antena 1 rămâne lider cu o audiență medie de 6,8 puncte de rating și o cotă de piață de 15%, urmată de Pro TV, cu 5,9 puncte de rating și 13,1% cota de piață și de Kanal D, cu 3,7 puncte de rating și 8,2% cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 6,4 puncte de rating și 13,8% cota de piață, urmată de Pro TV, cu 6,2 puncte de rating și 13,4% cota de piață, și Kanal D, cu 4,8 puncte de rating și 10,4% cota de piață.

Primul episod al serialului de comedie „Liber ca pasărea cerului” a fost urmărit aseară de actorii și echipa de producție „Liber ca pasărea cerului”, alături de invitații lor, într-un club select din București. Într-o atmosferă relaxată și plină de bună dispoziție, Ștefan Bănică (Orlando), Marius Florea Vizante (Ducu Popescu), Cătălina Grama – Jojo (Stela, sora lui Ducu), Andreea Samson (Dora, soția lui Ducu), Laila Abdel Hafiz (Tatiana, prietenă cu Orlando, lucrează la un salon de masaj), Luminița Cercel (Roxy, fiica lui Ducu), regizorul Răzvan Săvescu, producătorii serialului, Ducu Ion și Cătălin Cățoiu, au urmărit împreună primul episod al celui mai nou serial marca Antena 1.

S-a râs mult, s-a aplaudat, s-au povestit întâmplări de pe platourile de filmare, s-au acordat interviuri, s-a intrat în direct, s-au făcut fotografii. Alături de ei, la eveniment, s-au aflat Cristina Cioran, Amalia de la Neatza, Ramona Olaru, Ioana Blaj și Oana Moșneagu, Nuami Dinescu, Paul Ipate, Flavius Teodosiu și mulți alții.

„Liber ca pasărea cerului”, savuroasa comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Orlando Popârlan (Ștefan Bănică) și Ducu Popescu (Marius Florea Vizante), care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză, continuă duminica viitoare, la Antena 1, cu un nou episod.

Până la următoarea întâlnire cu simpaticele personaje ale serialului „Liber ca pasărea cerului”, dacă vreți să fiți la curent cu toate aventurile lui Orlando și Ducu, urmăriți paginile de Instagram vremealuiducu și eusuntorlando.

Primul episod „Liber ca pasărea cerului” poate fi urmărit pe antenaplay, cu un simplu click aici.

Ce s-a întâmplat în serialul Liber ca pasărea cerului, Episodul 1... Cătălina Grama – Jojo și-a serbat ziua de naștere la vizionarea serialului Liber ca pasărea cerului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x