Liber ca pasarea cerului

Jojo a dezvăluit că reîntâlnirea Stelei cu Orlando i-a cauzat multă suferință: „La prima dublă, m-am mototolit de tot”

 

Jojo și Ștefan Bănică, se transformă în Stela și Orlando, în noul serial marca Antena 1, „Liber ca pasărea cerului”, care va debuta duminică, 21 aprilie, ora 20:00. Prezenți în platoul Observator 12, ce doi ne-au dezvăluit câteva momente amuzante din culise.

Pe platourile de filmare ale serialului „Liber ca pasărea cerului” nu există certuri. Se plânge, da de râs! Jojo a povestit ce s-a întâmplat atunci când filma scena în care Stela se reîntâlnește cu Orlando.

„În secvența în care eu alergam, la prima dublă, m-am mototolit de tot și am căzut pe scări. Ștefan voia să păstrăm dubla! A fost bestial.”

„Acest proiect este o poveste românească. Nu este o preluare, nu este o influență după altceva. Este, pur și simplu, o poveste originală românească. Orlando este o inspirație din viața reală”, a spus Ștefan Bănică.

CITEȘTE ȘI: Ștefan Bănică și Cătălina Grama, cuceriți de personajele din „Liber ca pasărea cerului”: „Toată lumea se regăsește în Orlando!”

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI