Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Liber ca pasarea cerului

Ștefan Bănică și Cătălina Grama, cuceriți de personajele din „Liber ca pasărea cerului”: „Toată lumea se regăsește în Orlando!”

Ștefan Bănică și Cătălina Grama, Orlando și Stela, au dat detalii din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”, care va avea marea premieră duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00. Care este, de fapt, relația dintre personajele lor?

Ștefan Bănică și Cătălina Grama - Orlando și Stela - au dat detalii din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”, care va avea marea premieră duminică, 21 aprilie, de la ora 20:00. Care este, de fapt, relația dintre personajele lor?

În, probabil, ultima apariție în care vor fi cunoscuți doar ca Ștefan Bănică și Cătălina Grama, cei doi actori, interpreții savuroșilor Orlando și Stela, au venit în platoul Observator 12 cu detalii picante din culisele noului serial Antena 1, „Liber ca pasărea cerului”.

„Ne-am distrat foarte mult, dar am și muncit pe măsură. Am avut niște personaje extrem de complexe de pregătit. Distribuția aleasă de Răzvan Săvescu este foarte faină și chiar cred că fiecare dintre noi a reușit să întruchipeze un personaj de comedie și nu numai, într-un mod excepțional. Tocmai de aceea, serialul trebuie urmărit, neapărat”, a spus Jojo- Cătălina Grama.

Ștefan Bănică a fost fermecat de Orlando. Faptul că „Liber ca pasărea cerului” este un serial, i-a permis actorului să-și cunoască mai bine personajul și să-l dezvolte, de la „freză” până la vestimentație.

„Într-adevăr, s-a muncit foarte mult. S-a filmat zilnic, începeam dimineața și terminam noaptea. Serialul îți dă posibilitatea să dezvolți un personaj și m-ar bucura ca oamenii să se regăsească în personajele noastre, pentru că sunt povești de viață.

Eu mă regăsesc în Orlando. El este, de fapt, Ștefan de acum mulți ani, într-un corp la patruzeci și ceva de ani.(...) E ca-n viață, cu bune și cu rele. Nu s-a mai făcut genul ăsta de poveste până acum”, a spus Ștefan Bănică.

Serialul „Liber ca pasărea cerului” marchează revenirea lui Ștefan Bănică într-un serial, după o pauză de aproape 14 ani.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube