Live acumObservator Sport
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Liber ca pasarea cerului

SEZONUL 1 | INTEGRAL

Orlando și Ducu au „rezolvat” și operațiunea Electronice Beijing, în Liber ca pasărea cerului! Tabletele, dronele și laptopurile s-au dovedit a fi....ursuleți de pluș și „bormașine”

Liber ca pasărea cerului. Orlando și Ducu sperau să dea lovitura cu operațiunea Electronice China. Tabletele, dronele și laptopurile s-au dovedit a fi, de fapt, ursuleți de pluș. 

Liber ca pasărea cerului. Orlando și Ducu sperau să dea lovitura cu operațiunea Electronice China. Tabletele, dronele și laptopurile s-au dovedit a fi, de fapt, ursuleți de pluș.

S-a ales praful de toate planurile lor de îmbogățire. Ca să uite de griji, Orlando și Ducu au ieșit să bea o cafea în oraș. Pesimist din fire, Ducu este cu gândul la eșecurile din ultima vreme, spunându-i lui Orlando că viața lui este departe de ce și-ar fi dorit.

Iritat de atitudinea camaradului său, Orlando îi pune cireașa pe tortul amărăciunii: urmează să fie evacuați. „Breaking news, Duculețule: înștiințare, somație, evacuare. Tripleta de aur!”

Un chinez relaxat și dornic să impresioneze două tinere superbe le servește pe tavă o ocazie de neratat. La un pont dat de Mia și Tatiana, prietenele care lucrează la salonul erotic de la etajul superior, Orlando, Ducu și Ariciu’ declanșează operațiunea Electronice Beijing.

În timp ce Ducu îl amețește pe șofer cu informații meteo, Orlando și Ariciu se duc să inspecteze duba chinezului, care ar trebui să fie plină cu tablete, laptop-uri și alte gadget-uri.

Încă un eșec pentru Orlando și Ducu. Duba plină cu ursuleți de pluș a făcut să se aleagă praful și se operațiunea Beijing. Chinezii au venit să își recupereze paguba, dar au fost întrerupți de Stela.

„Focus la mine, Cichi-chan! Eu am venit să-i dau pe aștia afară, că nu mi-au plătit chiria. Mă doare fix în cot de ăia 10 milioane, dar, din principiu, mie nu-mi dă nimeni țeapă!”, a zis Stela.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro