Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

3 lucruri pe care trebuie să la faci înainte de plajă

Daca va propuneti sa va petreceti una din minicavantele care urmeaza, Rusaliile sau cea de Ziua copilului, facand plaja, trebuie sa va pregatiti mai intai pielea pentru un bronz perfect.

Dacă vă propuneți să vă petreceți una din minicavanțele care urmează, Rusalii sau cea de Ziua copilului, făcând plajă, trebuie să vă pregătiți mai întâi pielea pentru un bronz perfect. În general, este bine să începeți astfel de ritualuri înainte cu câteva săptamâni de expunerea la soare. Uite ce trebuie să faci pentru a avea un bronz perfect prin trei pași simpli.

Primul pas este curățarea și exfolierea

Fiecare femeie trebuie să se cunoască și să știe ce timp de ten și de pielea are pe întreg corpul. Pentru oricare din tipurile de ten prezentate mai jos puteți găsi produse special creeate pentru a curățare și exfoliere. De reținut este că cel mai bine ar fi să evitați folosirea săpunului și să optați pentru gelurile de corp.

Există 5 tipuri de ten: normal (pielea nu este nici uscată nici grasă, conținutul de grăsime fiind echilibrat), gras (pielea strălucește, are un aspect gras, pori dilatați și puncte negre), uscat(pielea este uscată, aspră, nehidratată), ten mixt ( zona T este grasă, iar restul feței are un tenul este normal sau uscat) și ultimul este tenul îmbătrânit care apare după 25 de ani(elasticitate scăzută, secreția de sebum și hidratare sunt scăzute și apar ridurile, aspectul zbârcit)

În ceea ce privește exfolierea, este bine de știut că aceast proces este indicat să se facă de una două ori pe săptămână, dacă aveți o piele sensibilă o singiră exfoliere va fi îndeajuns.

Pasul doi este hidratarea

După o curățare și o exfoliere ca la carte, pielea dumneavoastră necesită o hidratare cu cremă pentru piele mai uscată și cu un gel pentru cea mai grasă. Acest tratament se aplica pe întreg corpul, după duș, prin masaj cu miscări ample și circulare. Procesul este bine să se repete și după expunerea la soare cu creme speciale de după plajă.

Ultimul pas, cel pe care nimeni nu trebuie să-l uite

Atunci când vă expuneți la soare nu trebuie să uitați de folosirea unei creme cu protecție solară. Aceste creme se aplică cu 10-15 minute înainte de expunerea la soare, într-un strat suficient de gros și pe întreg corpul. Pentru alegerea cremei este bine să țineți cont de îndrumările unui medic în cazul în care suferiți de anumite probleme, dar în general persoanele cu o piele foarte albă trebuie să folosească o cremăcu o protecție mai mare.

Dacă vă pregătiți de plajă în minicavanțele care urmează, vă recomandăm să nu uitați să vă îngrijiți pielea înaite de expunerea la soare pentru a evita problemele nedorite și pentru a avea un bronz impecabil. Nu uitați nici de ubrele, pălarii și ochelari de soare deoarece se anunță vreme numai bună de plajă.

Recomandari