Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Ce se întâmplă dacă îți dai cu deodorant sub sâni! Trucul pe care îl vei adora la plajă!

Puține femei știu însă că deodorantul are multiple intrebuintari. Una dintre ele este extrem de utila la plaja. Te va surprinde cu adevărat și vei asta mereu!

Deodorantul este indispensabil indiferent de sezon, mai cu seamă în cel estival, când ne expunem pielea sub razele fierbinți ale soarelui. Puține femei știu însă că deodorantul are multiple întrebuințări. Una dintre ele este extrem de utilă la plajă. Trucul te va surprinde cu adevărat și vei asta mereu!

Înainte de plajă, dă-ți cu deodorant sub sâni!

Indiferent dacă poți sutien sau nu, canicula poate fi cauza transpirației puternice sub sâni. Acest lucru nu este doar neplăcut, ci este și un mediu ideal pentru bacterii și viruși. Pentru a evita acest lucru, dă cu deodorant sub sâni în fiecare dimineață.

Scapă de coșuri cu deodorantul

Deodorantul te scapă efectiv nu doar de mirosul neplăcut dar și de coșuri. Dă-ți locurile afectate cu deodorant și asta îți va curăți pielea.

Ochelarii de soare nu-ți vor mai aluneca de pe față

Fiecare persoană este iritată când ochelarii sar de pe față din cauza transpirației. Poți scăpa de acest disconfort ștergându-i cu antiperspirant.

Scapă de părul gras cu ajutorul deodorantului

Multe femei știu despre această problemă, care apare mai ales în zilele călduroase: când ieși pe stradă, părul tău începe imediat să se îngrașe. Dă-ți cu antiperspirant liniile din jurul părului.

Deodorantul te scapă de bătături

Încălțămintea pe care ai cumpărat-o recent, și ți se pare cam strâmți îți vor aduce repede bătături. Deodorantul te ajută să lupți cu asta.

sursa: estifrumoasa.com

Recomandari