Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Costume de baie 2019: La ce să fii atentă când cumperi costume de baie online

Costume de baie 2019. Alegerea unui costum de baie online este mult mai la îndemână și economisești timp. Fie că vrei să comanzi un costume de baie în 2 piese sau unul întreg, trebuie să știi câteva lucruri înainte.

Costume de baie

Costume de baie 2019. Alegerea unui costum de baie online este mult mai la îndemână și economisești timp. Fie că vrei să comanzi un costum de baie în două piese sau unul întreg, trebuie să știi câteva lucruri înainte.

Vara lui 2019 este una în care se poartă foarte multe tipuri de costume de baie, deci ai o gamă largă din care poți alege. Poți opta pentru costume de baie în 2 piese, pentru costume de baie întregi sau pentru costume de baie tip brazilian, în funcție de gusturile tale și ce ți se potrivește.

Atunci când vrem să comandăm costumul de baie online însă, e foarte important să fim atenți la câteva lucruri:

Costume de baie din 2 piese - atenție la măsurile sutienului și slipului

Sunt destul de puține femeile cărora li se potrivesc și sutienul și slipul de aceeași măsură, așa că este recomandat să alegi măsura potrivită pentru tine, chiar dacă cele 2 piese sunt vândute online separat.

În plus, atunci când alegi sutienul separat, poți mixa modele, culori și nuanțe, astfel încât să fii avantajată de alegerea ta.

Costume de baie întregi - Măsoară-te înainte de a comanda

Această regulă nu este valabilă doar în cazul costumelor de baie întregi, ci al oricăror modele de costume de baie. E foarte important să ții cont de tabelul de mărimi afișat pe magazinele online de costume de baie și să vezi exact ce măsură ți se potrivește.

Măsurile costumelor de baie pot varia de la un magazin la altul, așa că este mult mai indicat să alegi măsura potrivită în funcție de dimensiunile tale exacte, decât să te iei după cele generale.

Citește și: Costume de baie întregi. 8 modele perfecte pentru orice tip de siluetă

Comandă mai multe modele de costume de baie

Ca să fii sigură că n-ai dat comanda degeaba și că te alegi până la urmă cu un costum de baie care să ți se potrivească, poți comanda mai multe modele sau două mărimi diferite ale aceluiași model.

Acest lucru este recomandat mai ales în cazul magazinelor care au returul gratuit sau prețul returului este suficient de mic încât să nu regreți costul.

Citește și: Poze costume de baie 2019. Colecția Victoria’s Secret, cele mai sexy apariții

Materialul din care sunt confecționate costumele de baie

Dacă mergeţi la înot în mod regulat, ştiţi cu siguranţă că, după un anumit timp, costumul de baie îşi pierde forma, culoarea şi elasticitatea. Pentru a elimina această problemă, fiecare producător se străduieşte să producă diferite materiale care sunt mai puţin predispuse la aceste neplăceri

Costumele al cărora material este o combinație între Polibutilenă și Poliester sau sunt confecționate 100 % din Poliester pot fi o idee mai scumpe, dar sunt mai rezistente.

Alte costume de baie sunt fabricate cu adaos de elastan sau lycra şi sunt, de obicei, mai ieftine și cu o durată de viaţă mai mică. Asta nu înseamnă însă că nu pot fi purtate un sezon.

Costume de baie modelatoare

Producătorii de costumelor de baie se gândesc şi la femeile care îşi doresc un costum de baie cu efect de modelareProducătorii de costumelor de baie se gândesc şi la femeile care îşi doresc un costum de baie cu efect de modelare.

Aceste materiale sunt concepute special pentru a modela corpul - croiala costumului de baie este realizată, astfel încât să întărească abdomenul, sânii şi şoldurile. Aceste materiale sunt mult mai ferme decât materialele convenţionale.

Trebuie să fim foarte atente când cumpărăm astfel de costume, este esențial să alegem o mărime potrivită. Costumele de baie modelatoare sunt destul de strâmte în anumite părți și, indicat ar fi, să le putem proba înainte de a le achiziționa.

Citește și: Ce sandale de damă se poartă în 2019. Trebuie să le ai în vara asta

Ce blugi de damă se poartă în 2019 și cum alegi jeanșii perfecți​

Recomandari