Căutare Live

Cum să ai buze mai mari, dar cu aspect natural. Trucul la care apelează vedetele

Pentru buze sănătoase și pline de volum, hidratarea este esențială. Când apar nemulțumiri în ceea ce privește forma acestora, există modalități prin care le putem altera fără ca schimbarea să fie evidentă.

Care sunt cele mai noi trucuri pentru a avea buze pline de volum, dar cu aspect natural

Hepta

Laura Mocanu, consultant în beauty și medic estetician, a explicat la "Neatza cu Răzvan și Dani" că se poartă buzele volumizate, dar cu aspect natural.

"S-a schimbat puțin tehnica de injectare și s-a inventat o modalitate de injectare prin care putem să oferim volumizare buzelor, dar fără proiecție, fără aspectul acela de rățușcă", a specificat medicul.

Dacă e adoptată tehnica franțuzească, se acceptă ca buza de sus să fie mai mare decât cea de jos, spune Laura Mocanu.

Tot specialista în beauty a lămurit mitul liftingului practicat buzei superioare: Se face undeva sub zona nasului și se îndepărtează un exces de piele și astfel obținem acel lifting al buzei superioare.

Laura Mocanu le recomandă doamnelor și domnișoarelor care vor să intervină la nivelul feței să nu își introducă în buze altceva în afară de acid hialuronic.

Curios, Dani Oțil a întrebat de ce sunt anumite femei care au buza inegală după o injectare. Răspunsul medicului, mai jos:

De ce sunt nasturii de la cămășile femeilor cusuți invers decât la bărbați... Puterea machiajului. Artistul care demonstrează că orice femeie poate arăta ca o vedetă dacă intră pe mâna cui trebuie...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri