Cum să ai buze mai mari, dar cu aspect natural. Trucul la care apelează vedetele

Pentru buze sănătoase și pline de volum, hidratarea este esențială. Când apar nemulțumiri în ceea ce privește forma acestora, există modalități prin care le putem altera fără ca schimbarea să fie evidentă.

Care sunt cele mai noi trucuri pentru a avea buze pline de volum, dar cu aspect natural

Hepta

Laura Mocanu, consultant în beauty și medic estetician, a explicat la "Neatza cu Răzvan și Dani" că se poartă buzele volumizate, dar cu aspect natural.

"S-a schimbat puțin tehnica de injectare și s-a inventat o modalitate de injectare prin care putem să oferim volumizare buzelor, dar fără proiecție, fără aspectul acela de rățușcă", a specificat medicul.

Dacă e adoptată tehnica franțuzească, se acceptă ca buza de sus să fie mai mare decât cea de jos, spune Laura Mocanu.

Tot specialista în beauty a lămurit mitul liftingului practicat buzei superioare: Se face undeva sub zona nasului și se îndepărtează un exces de piele și astfel obținem acel lifting al buzei superioare.

Laura Mocanu le recomandă doamnelor și domnișoarelor care vor să intervină la nivelul feței să nu își introducă în buze altceva în afară de acid hialuronic.

Curios, Dani Oțil a întrebat de ce sunt anumite femei care au buza inegală după o injectare. Răspunsul medicului, mai jos:

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri