Antena Căutare

Idei de cadouri deosebite - Pandantive din argint cu pietre semiprețioase

Pietrele semiprețioase reprezintă unul dintre cele mai frumoase daruri pe care natura le-a oferit oamenilor. Încă din cele mai vechi timpuri s-a dovedit faptul că, prin proprietățile lor terapeutice și energiile pe care le emană, acestea au o influență deosebită asupra vieții noastre. Pietrele semiprețioase sunt considerate talismane sacre care fascinează prin varietatea și intensitatea culorilor.

Pietrele semiprețioase reprezintă unul dintre cele mai frumoase daruri pe care natura le-a oferit oamenilor. Încă din cele mai vechi timpuri s-a dovedit faptul că, prin proprietățile lor terapeutice și energiile pe care le emană, acestea au o influență deosebită asupra vieții noastre. Pietrele semiprețioase sunt considerate talismane sacre care fascinează prin varietatea și intensitatea culorilor.

Acestea au o strălucire aparte care denotă naturalețe și puritate, reușind să ofere caracteristici distincte oricăror bijuterii. Pietrele semiprețioase sunt minerale rare și reprezintă un cadou de suflet, pe care poți să îl oferi persoanelor dragi atunci când vrei să le surprinzi cu ceva inedit. Pietrele amplifică energiile și conferă purtătorului caracteristicile lor speciale, contribuind la vindecarea spirituală, fizică, emoțională și holistică.

Există o mulțime de pandantive din argint cu pietre semiprețioase pe care le poți purta pe șnururi din piele sau pe care le poți oferi în dar.

Pandantiv din argint cu lapis lazuli, pentru protecție

Frumusețea pietrei lapis lazuli este egalată doar de talentul său protector. Un pandantiv care să includă acest mineral este cel mai potrivit pentru orice persoană apropiată, pe care vrei ca întregul univers să o protejeze. Îți poți exprima sentimentele foarte ușor dăruindu-i o astfel de bijuterie, lucrată manual cu meticulozitate.

Lapis lazuli are o nuanță predominantă de albastru intens, este simbolul cerului și al regalității. Se spune că aceasta este una dintre cele mai vechi pietre de pe pământ și că aduce noroc, prosperitate, succes în dragoste și prietenie. Are un rol protector asupra celui care o poartă, conferă o stare generală de bine, ține energiile negative și gândurile rele la distanță.

Lapis lazuli este recomandată în special celor născuți în zodia Berbec, Taur, Rac, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. De asemenea, este indicat să o oferi cadou mai ales persoanelor care împlinesc vârsta de 48 de ani sau care aniversează 7 și 9 ani de la căsătorie.

Idei de cadouri deosebite - Pandantive din argint cu pietre semiprețioase

Sursa foto: https://metaphora.ro/talisman-argint-izad-lapis-lazuli-snur-piele-india-pinps0662

Pandantiv din argint cu labradorit, o piatră care emană energie

Un cadou deosebit poate fi și pandantivul din argint cu labradorit, ideal pentru cei care își doresc să se descopere. Această piatră semiprețioasă stimulează intuiția și capacitățile psihice, scoate la lumină și facilitează înțelegerea mesajelor subconștientului. Aceasta este prețuită pentru jocul său de culori absolut remarcabile – verde, albastru, auriu, portocaliu, roșu, violet în care predomină nuanțele de gri.

Energia și aura persoanelor cărora le vei oferi cadou un pandantiv cu labradorit vor fi protejate. Piatra aduce noroc, fericire și bunătate, întărește energiile interioare și este benefică celor care trec prin tensiuni puternice sau care nu au relații armonioase.

Idei de cadouri deosebite - Pandantive din argint cu pietre semiprețioase

Sursa foto: https://metaphora.ro/talisman-argint-izad-labradorit-snur-piele-india-pinps0661

Pandantiv din argint cu perle, simbolul înțelepciunii

Femeile adoră bijuteriile speciale, motiv pentru care, atunci când alegi un pandantiv din argint cu perle nu vei da niciodată greș. Perla este cea mai cunoscută piatră folosită încă din timpuri străvechi pentru podoabe, iar timp de mai multe secole, aceasta a fost considerată și cea mai valoroasă.

Perla este un simbol al purității, al loialității, al perfecțiunii, spiritualității, feminității, frumuseții și a înțelepciunii acumulate prin experiență. Se spune că aceasta aduce noroc, oferă protecție, are efecte calmante, echilibrează karma, întărește relațiile de cuplu și apără copiii.

Idei de cadouri deosebite - Pandantive din argint cu pietre semiprețioase

Sursa foto: https://metaphora.ro/talisman-argint-izad-perla-snur-piele-india-pinps0660

Pandantivul cu perle face parte din categoria bijuteriilor clasice, simple, de bun gust și întotdeauna la modă. Perlele sunt asociate cu zodiile Rac, Taur și Pești, însă sunt totodată și un simbol al femeii iubite, motiv pentru care pot fi dăruite oricărei persoane.

Pandantiv din argint cu carneol, piatra vitalității și a curajului

O piatră sacră și atât de iubită, carneolul, aduce o binecuvântare frumoasă asupra celui care poartă un astfel de pandantiv din argint. Acest mineral este încărcat de vitalitate și exprimă curaj, în timp ce nuanțele sale calde de roșu și portocaliu induc optimism și energie.

Carneolul este o varietate de cuarț cu nuanțe și intensități diferite ale culorii roșii. Acesta poate pleca de la nuanțele de portocaliu pal, aproape galben, trecând prin oranj intens și ajungând până la maro închis. Așezat la soare, acesta își schimbă culoarea treptat, devenind maro sau roșu închis.

Carneolul este o piatră semiprețioasă căutată în special pentru virtuțile sale energetice și, atunci când este prelucrată în bijuterii atractive, i se adaugă și mai multă valoare. Aceasta a fost piatra sacră a tibetanilor și a egiptenilor, cei din urmă obișnuind să o poarte mereu asupra lor ca o sursă continuă de reînnoire și vitalitate.

Carneolul este venerat pentru calitățile sale vindecătoare și spirituale. În țările musulmane, acesta se montează doar în argint, considerat un metal pur, binecuvântat de profetul Mohamed.

Pietrele semiprețioase emit vibrații binefăcătoare care vin în rezonanță cu corpul nostru. Pe lângă frumusețea lor, acestea au calități deosebite care pot contribui la atingerea unor scopuri personale. Purtarea pietrelor semiprețioase contribuie la eliminarea energiilor negative, fiecare piatră în parte având propriul său efect vindecător. Bijuteriile care includ aceste cristale sunt deosebite și reprezintă daruri speciale ce pot fi oferite tuturor persoanelor dragi.

Ce blugi de damă se poartă în 2019 și cum alegi jeanșii perfecți... Toate femeile își doresc această coafură! Uite cum poți să-ți aranjezi părul!...
Horoscopul zen al lunii iunie. Cum reușesc nativii să treacă peste probleme în această vară
Dacă nu credeai până acum, există chiar și un horoscop zen al lunii iunie. De fapt, îl...
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023. Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu adevărat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 iunie 2023 spune că Gemenii sunt sfătuiți să facă ce le place cu...
Parteneri
Ciambella cu cireșe și cocos. Rețetă de prăjitură din bucătăria italiană
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x