Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Mască de păr revoluționară! Așteaptă 15 minute și vei avea rezultate spectaculoase

Toate femeile au încercat, măcar o dată, un tratamnet naturist, preparat în casă. Dar ce spuneți de această mască pentru păr? Hidratează scalpul și firul de păr, previne căderea acestuia și apariția mătreții și reface vârfurile despicate. 

Toate femeile au încercat, măcar o dată, un tratamnet naturist, preparat în casă. Dar ce spuneți de această mască pentru păr? Hidratează scalpul și firul de păr, previne căderea acestuia și apariția mătreții și reface vârfurile despicate.

Rezultatele sunt spectaculoase și nu trebuie să mai cheltuiești averi pe cele mai scumpe tratamente. Ai totul la îndemână, fără costuri uriașe.

Iată de ce ingrediente ai nevoie, pentru a-ți prepara masca naturală: 1 linguriță de miere, 1 linguriță de scorțișoară și jumătate de cană de ulei de măsline.

Mod de preparare

Într-un vas mic, adaugă uleiul de măsline și încălzește-l. Ia-l de pe foc înainte de a deveni fierbinte, pune-l într-un vas și adaugă mierea și scorțișoară. Amestecă bine.

Mod de folosire

Aplică amestecul pe scalp, cu ajutorul unei perii și lasă să acționeze 15 minute. Spăla-ți părul cu un șampon și aplică balsamul pe care îl folosești de regulă.

*Pentru rezultate vizibile, folosește masca o data pe săptămâna.

Recomandari