Căutare Live

Mască de păr revoluționară! Așteaptă 15 minute și vei avea rezultate spectaculoase

Toate femeile au încercat, măcar o dată, un tratamnet naturist, preparat în casă. Dar ce spuneți de această mască pentru păr? Hidratează scalpul și firul de păr, previne căderea acestuia și apariția mătreții și reface vârfurile despicate. 

Toate femeile au încercat, măcar o dată, un tratamnet naturist, preparat în casă. Dar ce spuneți de această mască pentru păr? Hidratează scalpul și firul de păr, previne căderea acestuia și apariția mătreții și reface vârfurile despicate.

Rezultatele sunt spectaculoase și nu trebuie să mai cheltuiești averi pe cele mai scumpe tratamente. Ai totul la îndemână, fără costuri uriașe.

Iată de ce ingrediente ai nevoie, pentru a-ți prepara masca naturală: 1 linguriță de miere, 1 linguriță de scorțișoară și jumătate de cană de ulei de măsline.

Mod de preparare

Într-un vas mic, adaugă uleiul de măsline și încălzește-l. Ia-l de pe foc înainte de a deveni fierbinte, pune-l într-un vas și adaugă mierea și scorțișoară. Amestecă bine.

Mod de folosire

Aplică amestecul pe scalp, cu ajutorul unei perii și lasă să acționeze 15 minute. Spăla-ți părul cu un șampon și aplică balsamul pe care îl folosești de regulă.

*Pentru rezultate vizibile, folosește masca o data pe săptămâna.

Slăbeşti 15 kg în doar două săptămâni! Cea mai simplă şi mai eficientă dietă... Ai făcut greșit asta până acum! Așa te speli corect pe cap!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri