Căutare Live

Rochiile pentru bărbați, noua fiță în materie de modă. Cum arată modelul Gucci, care e scos la vânzare cu 2200 de euro

Moda este un domeniu în continuă dezvoltare, care nu încetează să ne uimească de la o zi la alta. Iar cel mai nou trend despre care se vorbeşte după Milano Fashion Week sunt rochiile prezentate de bărbaţi.

Rochia creată de Gucci a stârnit o mulțime de controverse după defilarea de la Milano Fashion Week

Profimedia

Rochiile pentru domni au iscat tot felul de discuții controversate, iar modelul realizat de Gucci și vândut la aproape 2200 de euro face înconjurul internetului.

Gucci a prezentat în urmă cu puțin timp o ținută oranj, în carouri, care să lupte împotriva „stereotipurilor toxice care modelează identitatea de gen masculină”.

Rochia a făcut parte din colecția de toamnă/iarnă 2020 și a fost realizată din bumbac 100%. A avut nasturi de sidef și o fundă din satin în talie, precum și un guler Peter Pan.

Întreaga colecție Gucci a fost inspirată de mișcarea grunge din anii '90, însă oamenii de pe rețelele de socializare au deființat-o. Dincolo de prețul uriaș al creației, ei spun că nu ajută în niciun fel la distrugerea conceptului de masculinitatea toxică.

Nu e prima dată când alegerile stilistice ale mărcii de modă au fost criticate. Înainte ca Gucci să lanseze rochia pentru bărbați, a promovat o pereche de blugi cu cu pete de iarbă, în valoare de 775 dolari.

Puterea machiajului. Artistul care demonstrează că orice femeie poate arăta ca o vedetă dacă intră pe mâna cui trebuie... Metode simple pentru a controla părul rebel...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri