Căutare Live

Street style - noua tendință a modei din 2019

Street style sau moda stradală, așa cum este cunoscută a devenit un termen din ce în ce mai popular în rândul tinerilor, copiilor și uneori chiar al părinților. Cui nu îi place să se îmbrace lejer, simplu și bineînțeles cât mai în tendințe? De aceea, stilul street style urmărește ținute luminoase, puternice, impresionante și uneori șocante.

Street style sau moda stradală, așa cum este cunoscută a devenit un termen din ce în ce mai popular în rândul tinerilor, copiilor și uneori chiar al părinților. Cui nu îi place să se îmbrace lejer, simplu și bineînțeles cât mai în tendințe? De aceea, stilul street style urmărește ținute luminoase, puternice, impresionante și uneori șocante. Ca atare, cei ce nu sunt obișnuiți cu acest gen de vestimentație vor rămâne pe mai departe adepții stilului casual, ușor asemănător.

Cum a apărut moda stradală?

Moda stradală a apărut dintr-o necesitate, atunci când tinerii doreau să poată asorta ținuta cu ușurință la orice tip de ieșire în oraș. Mai ales în orașele mari, tinerii reușesc să transforme acest stil vestimentar în ceva cât se poate de vast, într-o nouă tendință. Se spune despre street style că nu este nimic altceva decât o combinație a tendințelor apărute pe podium. Așa se întâmplă că au apărut cizmele UGG, tunicile de stambă care ajung în mai aproape toate garderobele și tot așa. De aici, apare un fenomen, greu de controlat, dar uneori extrem de inspirat.

Până nu demult aproape toți ne inspiram din sfaturile designerilor vestimentari, urmăream cu atenție ceea ce se poartă și nu ieșeam aproape deloc din aceste tipare. Astăzi, ne inspirăm din reviste, de la televizor, de pe podium și facem chiar noi combinații vestimentare pentru ca ținuta să fie una cât se poate de evidentă și de ce nu, apreciată de cei de seama noastră.

Prin ce se definește street stylingul?

Street stylingul înseamnă multă culoare, tăieturi mari, materiale deloc pretențioase, ținute lejere, asortate cu pantofi joși, tip sport. Tricouri, fuste, cămăși de tot felul, jeanși, tunici – toate reprezintă astăzi moda stradală. Și bineînțeles, culorile puternice și strălucitoare care transformă astfel de ținute în ceva și mai apreciat de iubitorii de street style. Țesăturile sunt predominant din bumbac, oferind libertate de mișcare, așa că mătasea sau alte materiale pretențioase sunt date la o parte de dragul acestor materiale.

Iubitorii de street style consideră că elegant nu trebuie întotdeauna confundat cu rigid îmbrăcat, ci poți avea parte de o ținută frumoasă și mult mai lejeră. Culorile sunt potrivite sezonului cald, iar pantofii sunt întotdeauna sport, gata oricând să facă primele întreceri într-un parc de aventură.

Pantalonii combinați cu un pulover lejer pot fi o variantă pentru zilele mai reci. Este un stil casual, foarte relaxat, apreciat mai ales de mamele cu copii mici. Atunci când vine vorba de încălțăminte, adăugăm adidași, teniși, converși. Toate acestea sunt cât se poate de lejere, astfel că te vei simți minunat.

Street style se poartă și la copii și deopotrivă și la adolescenți. Dacă părinții mai pot încă influența o parte din ținuta vestimentară a copilului lor, nu același lucru se întâmplă atunci când vine vorba despre un adolescent. Aceștia sunt adevărați maeștri atunci când vine vorba despre street style, știu cum să combine, cum să iasă în evidență, în rândul colegilor și prietenilor. Prin acest tip de ținută, tinerii vor ieși mult mai ușor în evidență. Vor accesoriza ținuta cu ochelari de soare, centură, șapcă.

Top elemente vestimentare must-have pentru moda de stradă

Tricouri

Nu este posibil să te gândești la street style fără să ai în garderoba ta cât mai multe tricouri. Acestea trebuie să fie cât mai lejere, colorate, ușor de asortat unei perechi de pantaloni. Alege tricouri fără mâneci, mai ales dacă afară este foarte cald. Le poți asorta cât se poate de ușor cu restul obiectelor vestimentare și vei ieși cât se poate de repede în evidență.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

Fustele

Colorate, largi, cu imprimeuri, pornind de la dungi și până la motive florale, fustele sunt alte lucruri de care ai nevoie în garderobă dacă vrei să guști savoarea modei de stradă.

Pantofii sport

Unei ținute conforme cu moda stradală nu îi vei asorta niciodată o pereche de pantofi înalți, precum stiletto sau cu platformă. Ceea ce se potrivește sunt pantofii tip sport, ușori, dar mai ales lejeri. Alege adidași de diferite feluri, teniși sau alte variante sport, potrivite pentru tine.

Pantaloni

Scurți sau lungi, din material sport sau jeanși, aceștia sunt de nelipsit din garderobă. Încearcă să ai cât mai multe modele, pe care să le porți atunci când ai nevoie de puțină relaxare afară.

Street style este un stil inspirat de multă imaginație, dar și de dorința de a îmbrăca ceea ce este lejer.

Cum să obții o siluetă de vis pentru sezonul estival... Care sunt pașii spre un bronz perfect. Pregătește pielea cu două săptămâni înainte de expunerea la soare...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri