Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

Tot ce trebuie să știm despre acidul hialuronic, substanța minune pentru piele

Dana Miricioiu, chirurg estetician, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile acidului hialuronic pentru piele.

Acidul hialuronic, substanța minune pentru piele

Tinerețea fără bătrânețe este redată cu ajutorul substanței minune denumită acid hialuronic, găsită în toate cabinetele de înfrumusețare.

Tot ce trebuie știut despre substanța minune, denumită acid hialuronic, este că aceasta este deja conținută de organismul uman, însă odată cu înaintarea în vârstă se produce o diminuarea a acesteia, ca de altfel și a altor substanțe necesare sănătății organismului.

De aceea, pentru menținerea frumuseții pielii, este binevenită injectarea acidului hialuronic, în zonele afectate.

Prin injectarea acifdului hialuronic se îmbunătățește elasticitatea și hidratarea pielii, cum este cea din jurul ochilor, sau buzelor.

Lipsa acidului hialuronic din piele duce la uscarea acesteia și la apariția ridurilor.

Nu numai odată cu înaintarea în vârstă ar trebui făcute tratamente cu acid hialuronic, ci și în alte condiții care dăunează sănătății pielii, cum ar fi vara, după lungile expuneri la soare, sau iarna când pielea devine mai uscată.

De asemeni, nu trebuie să ne fie teamă de injectarea cu acid hialuronic, întrucât aceasta este de fapt o substanță naturală, sănătoasă.

Recomandari