Căutare Live

Victoria's Secret, la puterea "vintage". Cum aratau "ingerii" in prezentarile din anii '70

Cand spunem "Victoria's Secret" ne gandim automat la brand-ul de lux care promoveaza femeile cu forme voluptoase si sexy. Insa un catalog vintage din anii '70 ne spune o poveste total diferita. Doamne mature, imbracate provocator, insa intr-un sens clasic, papuci cu puf si "furouri" elegante. Acestea erau canoanele vestimentare la acea vreme, insa in doar 30 de ani, lucruruile pare-se ca s-ar fi schimbat... total!

Look-ul senzual al ingerilor Victoria's Secret este umbrit de arhivele brand-ului, cu cataloage si reviste care ilustreaza fotomodele fara expresie si imbracate destul de conservator, in comparatie cu societatea de astazi. Un lucru normal, de altfel, mai ales daca tinem cont si de faptul ca societatea moderna a trecut in anii '90 printr-o puternica revolutie sexuala, care a schimbat complet ideea de senzualitate.

Nici decorul nu este unul foarte atragator. Mobila veche, de "bunicuta", covoare persane si decoruri nu foarte bine gandite. Cine stie, poate ca inca nu isi gasisera un fotograf bun sau Photoshop-ul chiar face minuni in ziua de astazi. Uitandu-ne in urma, realizam cat de mult a putut sa avanseze brand-ul, care are fotomodele considerate unele dintre cele mai frumoase din lume.

Vedeti in GALERIA FOTO de mai sus o serie de imagini cu ingerii Victoria's Secret la puterea "vintage"!

Foto: digg.com

Madalina Ghenea s-a tuns scurt! Iti place cum ii sta?... Tamara Ecclestone, mai sexy ca niciodata, intr-o sedinta foto realizata in scopuri... caritabile!...
Ultimele știri