Căutare Live

VIDEO. Cum sa seduci un model Victoria's Secret. "Ingerii" dezvaluie calitatile barbatului ideal!

Miranda Kerr, Candice Swanepoel si ceilalti ingeri "Victoria's Secret" au marturisit, cu ocazia unui spot publicitar pentru noua colectie "Seduction", ce trebuie sa faca domnii pentru a le "inmuia" picioarele. Desi nu tine decat un minut, videoclipul abunda de informatii pretioase, care pot ajuta barbatii sa seduca domnisoarele frumoase.

Kerr spune ca o cina romantica ar putea sa dea roade, Erin Heatherton doreste flori, iar Alessandra Ambrosioeste de parere ca totul sta in privire. Daca aceste lucruri le dau pe spate, atunci care sunt gesturile care scad interesul? Niciodata sa nu spui "hei, papusa" si nici sa fii nepoliticos. Deci, ce vor de la barbati aceste supermodele superbe?

"Nu vreau decat un barbat amuzant, inteligent si cu picioarele pe pamant", a spus Lindsay Ellingson.

"Sa arate ridicol de bine", marturiseste cu sinceritate Candice Swanepoel.

"Barbatul ideal pentru mine este cel care stie sa asculte... asta pentru ca am foarte multe lucruri de zis", a spus amuzata Behati Prinsloo.

Miranda Kerr are ultimul cuvant in ceea ce crede ea ca este sexy la un barbat. "Sa imi desfaca nasturii pe rand...". Deci acesta este secretul lui Orlando Bloom!

Nu ratati VIDEO de mai sus!

Foto: sassisamblog.com

O casa de moda din Turcia face ravagii la Saptamana Modei de la Istanbul!... Afla care sunt noile tendinte in materie de tatuaje!...
Ultimele știri