Căutare Live

Ai folosit greșit detergentul de vase până acum! Ce se întâmplă dacă îl congelezi

Zeci de mii de oameni din întreaga lume au descoperit ce se întâmplă dacă pui la congelat detergent de vase.

O femeie a dezvăluit un truc apreciat de zeci de mii de persoane din întreaga lume

sursa foto: Profimedia

O femeie a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a arătat cum se folosește, de fapt, detergentul de vase, dar și ce se întâmplă dacă îl congelezi.

Tanya este o angajată în sistemul medical britanic și o femeie care apreciază mereu o curățenie făcută temeinic. Dornică să aibă mereu o locuință strălucitoare, aceasta a început să se documenteze și astfel și-a descoperit o pasiune pentru trucurile în materie de igienizare și curățenie.

Cum folosești detergentul de vase și ce se întâmplă dacă îl congelezi

Timpul a trecut și britanica s-a transformat într-o adevărată expertă în domeniu. Lăudată din plin de prieteni, familie și apropiați, aceasta a decis să împartă ideile sale cu toți curioșii, așa că și-a deschis un cont de TikTok, acolo unde a început să posteze clipuri video cu fel și fel de trucuri în materie de curățat .

Citește și: O femeie a pus sare în loc de detergent și a pornit mașina de spălat! Ce au pățit rufele

În prezent, Tanya are mii de vizualizări și numeroși urmăritori, semn că numeroase persoane din întreaga lume îi apreciată din plin sfaturile. Unul dintre clipurile postate pe pagina sa de TikTok a adunat aproximativ nouăzeci de mii de vizualizări, arată cei de la Mirror.

@tanyahomeinspo

Washing up liquid hack ##clean ##cleantok ##cleanwithme ##hincher ##washingupliquid ##fairyliquid ##hinching ##cleaninghacks ##tanyahomeinspo

♬ original sound - Tanya Home Inspo

În respectiva filmare, britanica arată că oamenii au folosit greșit detergentul de vase, dar și ce se întâmplă dacă îl congelezi.

Citește și: O femeie a pus bicarbonat de sodiu pe mobilă și a așteptat! În câteva minute s-a văzut efectul

Folosind o tăviță pentru cuburile de gheață, femeia a turnat detergent de vase, a lăsat totul la congelat și apoi a folosit cuburile obținute pentru a curăța un grilaj de la aragaz. Fără burete de sârmă sau perie, pur și simplu frecând ușor cuburile de zonele murdare.

Citește și: Toți facem această greșeală! Află și tu de ce nu este deloc indicat să speli tocătorul de la bucătărie cu detergent de vase

Ca prin minune, urmele de arsură și de grăsime au părut că dispar. Când a pus grătarul sub jetul de apă acesta a rămas curat și strălucitor, de parcă ar fi fost curățat cu soluții scumpe sau frecat cu buretele de sârmă.

Filmarea a fost vizualizată de aproximativ nouăzeci de mii de persoane din întreaga lume și imaginile au făcut senzație, devenind virale pe TikTok.

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x