Căutare Live

O femeie a pus bicarbonat de sodiu pe mobilă și a așteptat! În câteva minute s-a văzut efectul

Bicarbonatul de sodiu este un element ce nu trebuie să lipsească din casele românilor, fiindcă are numeroase întrebuințări. Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă îl pui pe mobilă și aștepți câteva minute? Efectul se vede imediat!

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări

O femeie a decis să facă un experiment inedit și a pus câteva linguri de bicarbonat de sodiu amestecat cu câteva linguri de apă și a pus soluția pe mobilă.

A șters totul cu o cârpă curată și a observat că mobilierul a rămas mult mai curat, cu un miros proaspăt și cu un aspect mai lucios! Dacă presari bicarbonat de sodiu pe canapele și fotolii și apoi aspiri totul va căpăta un aspect mult mai curat.

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu (câteva linguri adăugate într-un lighean cu apă) te scapă simplu și rapid de mirosul neplăcut al picioarelor, dar te și ajută să ai grijă de sănătatea ta.

O femeie a pus bicarbonat de sodiu pe mobilă și a așteptat! În câteva minute s-a văzut efectul

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit la curățenie

Bicarbonatul de sodiu elimină mirosurile alimentare, conferind senzația de prospețime. Pus în coșul de gunoi (presărat câteva linguri) te scapă de mirosurile neplăcute în doar câteva minute.

Bicarbonatul de sodiu este extrem de eficient și pentru prevenirea acneei. Amestecat cu apă și aplicat cu ajutorul unui disc demachiant, acesta nu doar că te ajută să scapi mai ușor de punctele negre, dar curăță tenul în profunzime și vindecă coșurile.

Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x