Antena Căutare

Ce poți face cu lucrurile pe care nu le mai folosești, dar sunt într-o stare bună

Cu toții avem în case lucuri care sunt într-o perfectă stare de funcționare, dar pe care nu le mai folosim, fie pentru că nu ne mai trebuiesc, fie pentru că le-am înlocuit în scurt timp cu altele, ciclu care face parte din “uzura morală” a diferitelor obiecte. În acest caz, adăugarea simplă și rapidă a unui anunț pe site-ul Lajumate.ro te poate scăpa de obiectele pe care nu vrei să le arunci, ci vrei să le vinzi.

Cu toții avem în case lucuri care sunt într-o perfectă stare de funcționare, dar pe care nu le mai folosim, fie pentru că nu ne mai trebuiesc, fie pentru că le-am înlocuit în scurt timp cu altele.

shutterstock

Multe persoane au diverse lucruri prin locuință pe care nu vor să le arunce pentru că ar fi o risipă, dar se blochează în căutarea unei soluții. Cum totul a evoluat și piața s-a adaptat nevoilor consumatorilor, s-au deschis numeroase site-uri de anunțuri pe care oamenii le pot folosi pentru a-și plasa produsul în mod gratuit.

La scurt timp, un cumpărător va intra în contact cu vânzătorul și schimbul s-a realizat cu succes. Intră pe lajumate.ro și plasează un anunț gratuit în care specifici ce vrei să vinzi și așteptați cumpărătorul. “Nimic nu se pierde, totul se transformă!”, spunea un mare om al timpurilor trecute.

Cum plasezi un anunț gratuit pe Lajumate.ro și ce nu poți vinde pe site

Dacă nu ai deja un cont pe Lajumate.ro, nu mai sta pe gânduri!

Click pe Creare cont din bara de meniu . Apoi, din pop-up-ul care ți se va deschide, alege varianta pe care o consideri mai rapidă:

 • Folosește contul tău Facebook sau
 • Completează numele tău, adresa de e-mail și o parolă, dacă nu ai cont Facebook sau nu vrei să îl folosești și apoi Click pe CREARE CONT.

Noi îți vom trimite un e-mail cu butonul de Activare al contului tău.

Citește și: Cum să eviți principalele țepe din mediul online. Informațiile pe care ai nevoie să le știi dacă vrei să vinzi sau să comperi ceva

Te vei convinge ca ai numai de câștigat dacă îți creezi un cont pe site-ul lajumate.ro. Dacă ai ceva de vânzare vei putea:

 • Să adaugi anunțuri repede și ușor
 • Să încarci credit în contul tău pentru a-ți promova anunțurile
 • Să editezi și/sau să dezactivezi anunțurile tale
 • Să citești mesajele primite pentru anunțurile tale și să trimiți mesaje către alți utilizatori
 • Să salvezi anunțuri și căutări favorite
 • Să îți personalizezi contul adăugând o imagine de profil și o imagine de copertă

De exemplu, dacă vrei să-ți vinzi mașina, care este un bun extrem de căutat, fie pentru că nu o mai folosești dacă ți-ai luat una nouă, fie pentru că este defectă și o vinzi pentru piese, pentru a adăuga unul sau mai multe anunțuri trebuie să deții un cont pe site-ul CarZZ.ro sau site-ul Lajumate.ro, așadar dacă ți-ai creat un cont pe site-ul Lajumate.ro poți folosi aceleași date de autentificare (aceeași adresă de e-mail și aceeași parolă) întrucât cele două conturi sunt sincronizate.

Citește și: Care sunt cele mai vândute mașini din 2021. Modele care s-au menținut în top și au fost la mare căutare

Pasul 1: Autentifică-te în cotul CarZZ.ro. Dacă nu ai un cont pe CarZZ.ro sau Lajumate.ro, citește aici cum poți crea unul, Gratuit!

Pasul 2: Click pe butonul ADAUGĂ ANUNȚ, pe care îl găsești în toate paginile în colțul din dreapta-sus și completează formularul care se deschide.

 • Alege categoria din care face parte vehiculul sau piesa pe care vrei să o vinzi, deoarece în funcție de categoria aleasă inițial vei avea de completat câteva câmpuri specifice. Îți punem la dispoziție un set extins de câmpuri pe care îți recomandăm să le completezi cu cât mai multe detalii despre vehicului sau piesa ta.
 • Adaugă maximum 9 imagini cât mai reprezentative pentru produsul tău.
 • Fiecare poză poate avea maximum 10 MB.
 • În ceea ce privește rezoluția imaginii, dimensiunile minime pe care o poză trebuie să le aibă pentru a fi afișată corect sunt 500 px X 375 px adică:
 • cel puțin 500 pixeli pe orizontală
 • cel puțin 375 pixeli pe verticală

Citește și: Top 5 cele mai vândute mașini din Europa

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie la cumpărături, fie că are ceva de vânzare sau închirere, Moderatorii site-ului Lajumate.ro vor înlătura anunțurile false, incomplete sau incorecte, așadar, aprobarea/publicarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu ci înainte și/sau după publicarea pe site.

Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul Lajumate.ro pe care te rugăm să le ai în vedere.

Casa de vacanță, o investiție inteligentă. Cum arată o casă în Brașov și care sunt avantajele unei astfel de locuințe... Cum să îți amenajezi curtea cu bani puțini...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x