Antena Căutare

Care sunt cele mai vândute mașini din 2021. Modele care s-au menținut în top și au fost la mare căutare

Piața automobilelor a înregistrat un top al celor mai vândute mașini din 2021. Dacia se află în acest an cu aproape 100.000 de unități vândute (99.698 vehicule până pe 20 decembrie). Ce mașini au fost la mare căutare în 2021 atât la reprezentanță, cât și pe site-urile de vânzări online.

Care sunt cele mai vândute mașini din 2021. Modele care s-au menținut în top și au fost la mare căutare
Piața automobilelor a înregistrat un top al celor mai vândute mașini din 2021. Dacia se află în acest an cu aproape 100.000 de unități vândute (99.698 vehicule până pe 20 decembrie). Ce mașini au fost la mare căutare în 2021 atât la reprezentanță, cât și pe site-urile de vânzări online. | shutterstock

Potrivit datelor specificate de HotNews.ro, Dacia, marca românească a depășit Renault, care însumează 91.246 vânzări, Peugeot, care a vândut 87.524 de unități. De asemenea a vândut aproape de două ori mai multe mașini decât Citroën (51.972 înmatriculări), conform cifrelor furnizate de Autoways care nu se vor modifica prea mult până la 31 decembrie.

Dacia a fost cea mai vândută mașină în Franța, în anul 2021. Pe CarZZ.ro găsești mașini scoase la vânzare, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele. Vânzări auto este o categorie căutată de mulți români, air noi ne-am gândit să-ți oferim olistă cu 5 dintre cele mai vândute mașini din Europa.

Mașinile care s-au vândut cel mai bine

Mai mult, a crescut cota automobilelor electrice. Volumul maşinilor complet electrice a ajuns, conform datelor analizate de Profit.ro, la 4.301 unităţi, mai mult decât dublu faţă de cele de anul trecut (2111), respectiv o creştere de 103,7%, conform Profit.ro.

Liderul pieţei de automobile electrice este în acest moment Dacia, care s-a instalat pe prima poziţie cu ajutorul modelului Spring, înmatriculat deja în 1.537 de exemplare, altele fiind deja livrate şi pregătite să fie şi ele înmatriculate. Pe locul al doilea se află Volkswagen, care are deja mai multe modele electrice, dar şi plug-in, potrivit News.ro. Poți găsi numeroase anunțuri de vânzări auto pentru această mașină specială!

Lider este e-Up, urmat de ID.3 şi ID.4. Hyundai (cu Kona şi Ioniq), Renault (cu modelul ZOE), Skoda cu (Enyaq), se află pe celelalte locuri ale clasamentului maşinilor electrice.

Care sunt cele mai vâdute mașini din România în anul 2021

  • DACIA = 23.770 unități
  • TOYOTA = 6.642 unități
  • HYUNDAI = 6.513 unități
  • SKODA = 6.489 unități
  • VOLKSWAGEN = 6.229 unități
  • FORD = 6.124 unități
  • RENAULT = 5.420 unități
  • SUZUKI = 3.753 unități
  • MERCEDES = 2.808 unități
  • BMW = 2.617 unități

Dacă te hotărăști să cumperi o mașină iar una dintre variantele propuse mai sus ți se pare potrivită pentru tine, atunci intră pe CarZZ.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de anunțuri cu autoturisme de vânzare și sigur vei găsi ceva ce ți se potrivește. Poți găsi numeroase anunțuri de vânzări auto pentru această mașină specială!

Paltforma s-a lansat în urmă cu 5 ani, iar de atunci a devenit locul unde milioane de români își găsesc mașina potrivită și asta pentru că acolo găsești toate informațiile de care ai nevoie și poți alege dintre o mulțime de modele.

CarZZ.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri cu Vehicule sau piese de vânzare sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

De ce să ai încredere în CarZZ.ro? Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, fie că este în căutarea mașinii mult visate, fie că are un autoturism, tractor, piesă sau remorcă de vânzare, Moderatorii site-ului CarZZ.ro vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile Termenilor și Condițiilor site-ului CarZZ.ro, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu, anunțurile fiind verificate înainte și/sau după publicarea pe site.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x