Căutare Live

Cum te poate ajuta un designer de interior atunci când vrei să-ți renovezi casa. Sfaturi utile

Atunci când vrei să te muți în casă nouă, fie ca vrei să o închiriezi, fie ca vrei să o cumperi, ți-ar fi de mare ajutor un designer de interior, care să-ți rearanjeze spațiul, astfel încât să se potrivească personalității tale, dar și să nu te coste prea mult.

Mai mult, un designer de interior va ști cum se lucrează fiecare colțișor în parte și va evita cât de mult risipa de materiale sau mizeria care poate rămâne în urma unei activități.

shutterstock

Mulți oameni consideră că un designer de interior poate fi înlocuit cu propria lor creativitate, însă ceea ce a învățat un profesionist în detalii este greu de egalat cu ceea ce considerăm noi că este estetic sau se potrivește.

Un designer de interior e ca un arhitect. Îți crează un plan solid, îți dă variante creative potrivite pentru locuința ta, te ajută să eviți cheltuielile inutile, îți alege stilul potrivit pentru casa ta, iar la final ai garanția că renovarea este realizată de profesioniști și câștigi timp pentru cei dragi.

Cât de mult te poate ajuta cu designer de interior

Un designer lucrează cu bugetul tău în față și știe să-ți ofere variante multiple pentru tine. Preț mic nu înseamnă neapărat ceva de calitatea slabă, ci din potrivă, poate fi ceva foarte bun dacă știi unde să cauți. Ei bine, un designer de interior știe cel mai bine unde poate găsi lucruri ieftine și de calitate, la un preț mediu și bun, dar și variante premium pentru care trebuie să scoți sume frumoase din buzunare.

Trebuie să reții că cel mai important aspect atunci când lucrezi cu un designer este să îi oferi încredere că te va ajuta să îți redecorezi casa așa cum îți dorești și va răspunde nevoilor tale.

Dacă vrei să cumperi sau să închiriezi o casă, destinația ta este pe HomeZZ, acolo unde vei găsi proprietăți spectaculoase și la orice prețuri îți dorești. După ce ai făcut toate demersurile, iar locuința este a ta, intră în legătură cu un designer de interior și el te va ajuta să transformi locul.

Urmând proverbul “Omul sfințește locul”, așa face și un designer de interior care te poate ghida în alegerea culorii potrivite, a obiectelor care îți sunt de folos, dar care pot fi integrate cu ușurință într-un decor și te ajută să-ți amenajezi spațiul conform propriilor tale activități.

Un designer priceput îți va spune și la ce trebuie să fii atent când alegi salteaua pentru dormitor, cum te influențează lumina din cameră, obiectele la care copilul ar putea ajunge și ce trebuie să cumperi astfel încât să nu fie casabil sau să se deterioreze cu ușurință.

Citește și: Cum să ai o casă ZZen? Sfaturi utile pentru armonie și atragerea prosperității

De asemena, dacă îți dorești tapet, designerul te poate ajuta pentru o alegere inspirată. Tapetele se pot modela în funcție de culorile din locuințe, de mobila din dotare, dar la mare căutare sunt tapetele inspirate din natură, având culori vii, în ton cu peisajele actuale, sau cu cele inspirate din vacanțele exotice.

De exemplu, tapetul cu modele inspirate din natură reprezintă o adevărată relaxare pentru persoana care lucrează, sau locuiește în camera respectivă. Este vesel, revigorant și creează o stare de bine.

Mai mult, un designer de interior va ști cum se lucrează fiecare colțișor în parte și va evita cât de mult risipa de materiale sau mizeria care poate rămâne în urma unei activități. Cum va face asta? Va avea grijă să îți recomande elemente care pot fi făcute ușor, fără prea mult deranj și care să reziste.

În acest sens, avantajul folosirii tapetului este acela că se aplică foarte ușor, fără a mai face mizerie ca după zugrăvit, fără a pierde timpul cu pregătirea camerei și acoperirea altor suprafețe de lucru.

Pe HomeZZ.ro poți alege din mii de proprietăți din toată țara: apartamente și case, ansambluri rezidențiale pentru cumpărare sau închiriere, pe care mai apoi să le redecorezi cum vrei tu.

Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x