Sunt multe moduri prin care poți spori randamentul unui angajat, unul dintre ele ține de detașarea de la sarcinile profesionale.
Un mare dezavantaj al vieții la oraș, în special când vine vorba de marile aglomerări urbane ale țării, constă în distanțarea de natură. Petrecerea unui timp îndelungat în spații închise (și „conectate” la tehnologie), fără a compensa prin ieșiri în aer liber, poate afecta semnificativ starea de bine a unei persoane, atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.
Acest fapt este intuit acum de dezvoltatorii de birouri de pe piața locală. Drept urmare, aproximativ 56% dintre spațiile office programate spre livrare în perioada 2017-2019 pe piața bucureșteană vor fi amplasate în clădiri prevăzute cu grădini interioare sau terase înverzite pe acoperiș.
Mai exact, 390.000 de metri pătrați de birouri de clasa A (dintr-un total de 700.000 de metri pătrați) vor avea acces la un element peisagistic integrat în complexul office respectiv.
În București, cele mai multe proiecte de birouri dotate cu grădini urbane vor fi amplasate în zona de centru-vest a orașului, și va acumula spații de peste 180.000 de metri pătrați în asemenea proiecte, printre acestea numărându-se AFI Tech Park, Campus 6, The Light, The Bridge și Business Garden Bucharest.
Vezi cele mai noi oferte cu birouri și spații comerciale scoase la vânzare pe HomeZZ.ro la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.
Top animale de companie ușor de îngrijit... Nu mai folosi șervețele demachiante! Îți afectează tenul...