Căutare Live

Eurovision 2018. Dan Bittman, mesaj de susținere pentru The Humans

Romania reprezentata de The Humans cu piesa  "Goodbye" va urca pe scenă joi, 10 mai, intrand în prima parte a show-ului. Dan Bittman a tinut sa isi exprime sustinerea fata de echipa romaniei printr-un videoclip postat pe un cont de socializare.

Eurovision 2018. Dan Bittman, mesaj de susținere pentru The Humans

România reprezentată de The Humans cu piesa "Goodbye" va urca pe scenă Eurovision 2018 joi, 10 mai, intrând în prima parte a show-ului. Dan Bittman a ținut să își exprime susținerea față de echipa româniei printr-un videoclip postat pe un cont de socializare.

Ieri a avut loc prima semifinala Eurovision 2018 în care 19 țări au concurat în mare finală de sâmbătă seara, doar 10 fiind alese pentru a merge mai departe. Concurenții care au trecut de semifinala din 8 mai sunt: Austria (Cesár Sampson, „ Nobody But You”), Estonia (Elina Nechayeva, „La Forza”), Cipru (Eleni Foureira, „Fuego”), Lituania (Ieva Zasimauskaitė, „When We're Old”), Israel (Netta, „Toy”), Cehia (Mikolas Josef, „Lie To Me”), Bulgaria (Equinox, „Bones”), Albania (Eugent Bushpepa, „Mall”), Finlanda (Saara Aalto, „Monsters”) şi Irlanda (Ryan O'Shaughnessy, „Together”).

Până pe 10, românii au de câștigat astăzi cât mai multe puncte din partea juraților Eurovision. The Humans vor urca pe scena de la Antice Arene alături de ceilalți 18 semifinaliști. Show-ul nu o să fie unul televizat, iar rezultatele vor apărea doar după Marea Finală

Între timp, The Humans se bucură de susținere românilor de pretudindeti. Dan Bittman a ținut să posteze pe unul din conturile sale de socializare un filmuleț în care îndeamnă românii să voteze The Humans la Eurovision pentru a câștiga marea finală. „Sunt alături de România, sunt alături de The Humans, baftă!” a spus acesta.

Paște 2019. Cum îți pregătești casa de Paști în 7 pași simpli... Cannes 2018. Imagini cu cele mai sexy apariții de pe covorul roșu...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri