Căutare Live

Semne că nu ia relația în serios. Dacă partenerul tău îți spune asta, e timpul să accepți că ești doar o opțiune pentru el

Oricât de entuziasmată ai fi pentru noua ta relație, nu uita că e bine să iei în considerare și semnele pe care partenerul ți le transmite. O relatie serioasă presupune mai mult decât întâlniri pasagere, anunțate cu câteva ore înainte. 

Oricât de entuziasmată ai fi pentru noua ta relație, nu uita că e bine să iei în considerare și semnele pe care partenerul ți le transmite. O relatie serioasă presupune mai mult decât întâlniri pasagere, anunțate cu câteva ore înainte.

Iată câteva semne care ar trebui să îți dea de gândit!

,,Hai să nu facem planuri pe termen lung. E prea devreme”

Oamenii ancorați în realții superficiale evită să facă planuri serioase, pe termen lung. Trăiesc doar ziua de azi, pentru că nu sunt siguri că vor mai avea aceeași relație și în ziua ce urmează. Așadar, dacă partenerul tău nu vorbește cu tine despre idei de vacanțe, despre mutatul împreună și alte lucruri de genul, ar trebui să îți idea de gândit.

,,Nu vreau să vorbesc despre asta”

Dacă partenerul tău se ferește să vorbească despre relația voastră , s-ar putea să nu fie implicat cu totul. Atunci, ce rost are să investești sentimente, dacă nu îți sunt împărtășite?

,,Nu mă văd căsătorit”

Dacă partenerul tău nu are de gând să se căsătorească și nici nu dă vreun semn că și-ar schimba intențiile, e momentul să te gândești foarte bine dacă să rămâi, sau nu, în relația asta. Poate relația voastră va funcționa și așa, dar nu este un lucru sigur, căci poate fi și un semn că iubitul tău nu se vede o viață întreagă lângă tine.

,,Îmi pare rău să aud asta, dar așa sunt eu”

Nu te poți conecta emoțional cu toată lumea. Ține minte că, atunci când oamenii zic asta, de obicei,nu sunt dispuși să investească prea multe sentimente.

,,Nu mi-am făcut planuri pentru weekend”

Din nou, e un semn de superficialitate.Atunci când ai o relație serioasă, îți petreci weekend-ul alături de partener. Acesta e un semn că nu ești atât de importantă pentru iubitul tău. Într-o relație, nu e loc de jumătăți de măsură.

Citește și
fundal albastru si chenare galbene in care sunt simbolurile zodiilor
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
Horoscop zilnic 3 decembrie 2021. Citește horoscopul zilei pentru fiecare zodie
zarug la asia express într-o ținută extravaganta cu galben și roșu
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Cum arată casa în care locuiește Zarug, de la Asia Express - Drumul Împăraților. Imagini din casa acestuia
Colaj cu concurneții de la Asia Express, sezonul 4 și ediția speciala de la Chefi la cuțite
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
De ce nu au participat Lidia Buble și Mihai Petre la ediția specială de la Chefi la cuțite: „Mi-ar fi plăcut să fiu acolo”
Mai multe articole

,,Am uitat”

Dacă partenerul tău uită constant diverse lucruri importante, e un semn evident că relația voastră nu reprezintă o prioritate pentru el.

Aniversarea voastră, ziua ta de naștere, planurile împreună, toate trebuie să fie prioritare atunci când vine vorba de o persoană pe care o iubești, care înseamnă mult pentru tine.

Câteva luni sau o viață întreagă? Ce diferenţă de vârstă trebuie să fie între tine şi partener pentru a avea o relaţie f... Calendar ortodox 28 martie. Sfântul care vindecă toți bolnavii...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri