Căutare Live

15 trucuri pentru a aplica rimelul corect

Ochii sunt cei care atrag atentia prima data si cum toate vrem sa fim remarcate, rimelul este cel mai bun prieten.


Cum sa aplici corect rimelul.

1. Aplicarea in 3 pasi:
Pasul 1: Roteste periuta la stanga si la dreapta bazei genelor. Este rimelul aplicat de la radacina? Acest lucru va da iluzia de lungime.
Pasul 2: Aplica periuta cu rimel de-a lungul genelor, ca si cum le-ai pieptana, insa in zig-zag. Zig-zag-ul este cheia. Aceasta miscare este cea care separa genele.
Pasul 3: in aceasta ultima etapa - de care eu intotdeauna trec - inchide ochiul si pune periuta la baza genelor mergand spre varful lor si incercand sa indepartezi toate surplusurile.

2. Salveaza genele de ingramadite
Pentru unele dintre noi, rimelarea genelor cu peria-pieptane este pur si simplu mult prea exagerata. Dar pentru make-up artisti sunt niste inventii minunate ce elibereaza genele si le separa perfect.
Deci, cum se foloseste? Aplica rimel la baza genelor. Apoi mergi in zig-zag cu pieptanele-periuta pana la varfuri.

3. Incearca asta: aplica o periuta de rimel curata si uda
Iti poti cumpara una- insa nu prea se gasesc in comert - in schimb poti salva una veche. Cand un rimel se termina, curata periuta cu o solutie de demachiere, apoi spal-o cu apa si sapun si usuc-o. Pastreaz-o curata si curat-o ori de cate ori iti cureti instrumentele cu care te machiezi.

4. Amesteca rimelul
Un truc pe care make-up-artistii il folosesc pentru a face genele sa arate mai bine este sa aplice un strat de rimel pentru alungire, urmat de un strat de rimel pentru volum.

5. Nu te sfii de rimelul colorat
Regulile de baza ale rimelului sunt simple: negru merge la toata lumea, insa poate aspri blondele in tonuri deschise. Blondele ar trebui sa opteze pentru maro ziua si sa lase negru pentru seara.
Rimelul albastru luminieaza ochii albastri in timp ce rimelul violet scoate in evidenta ochii caprui.

6. Foloseste un aparat ce curbeaza genele
Curbarea genelor face ca ochii sa para mai mari si mai luminosi. Aplica un jet de aer cald cu ajutorul uscatorului de par pe aparatul de intors genele pentru 3-5 secunde pentru a-l incalzi inainte de curbare. Atinge-l inainte pentru a te asigura ca nu este mult prea fierbinte. Este un mit ca trebuie sa iti curbezi genele dupa rimelare. Iti poti curba genele dupa rimelare, insa asigura-te ca rimelul s-a uscat.

7. Clipeste in periuta pentru a aplica pe varfuri extra-straturi

8. Pudreaza-te sub ochi inainte de a aplica rimelul
Uneori te patezi de rimel deoarece acesta este atras de fondul de ten sau de cremele de ochi mult prea uleioase.

9. Periaza in zigzag
Aplicand periuta in zig-zag inainte si inapoi te ajuta sa nu mai ai genele incarcate.

10. Pentru o privire dramatica, aplica rimelu si pe genele inferioare
Insa asigura-te ca dai doar un strat subtire. Nu-i asa ca este minunat sa ai niste gene superbe? Incearca sa pui un servetel sub ele inainte de aplicarea rimelului.

11. Foloseste un lichid de separare a genelor inainte de a le rimela
Make-up-artistii il recomanda. Eu am incercat si mi-a placut, insa este un pas in plus si folosesc acest truc doar la ocazii speciale cand pot dedica mai mult timp machiajului.

12. Vrei un al doilea strat? Doar asigura-te ca il aplici abia dupa ce s-a uscat primul, altfel genele se vor lipi unele de altele.

13. Nu pompa aer in tub
Introducand si scotand periuta din tub nu faci altceva decat sa introduci aer, ceea ce va face ca rimelul sa se usuce mai devreme decat ar trebui.

14. Inca o pata - iata un sfat dovedit- inclina periuta
Unul dintre cei mai renumiiti make-up artisti m-a invatat acest truc odata: pentru a nu avea parte de pete pe ochi inclina periuta in unghiul potrivit.

15. Asteapta 5 secunde inainte de a clipi
Nu vrei sa iti pictezi pleoapele, nu-i asa?

Citeste Euforia.tv

Studiu: Peste 5 milioane de copii s-au nascut, la nivel mondial, prin fertilizare in vitro... Beneficiile kinetoterapiei la bebelusi...
Ultimele știri