4 activități de cuplu pe care le puteți face în casă

Atunci când petreci mult timp în casă alături de jumătatea ta, monotonia se poate instala rapid. Faptul că nu puteți socializa direct și cu alte persoane și că nu puteți primi vizitele prietenilor pot fi două aspecte care să atragă plictiseala în cuplul vostru. Din fericire, există o mulțime de activități pe care le puteți face atunci când sunteți ”izolați la domiciliu” doar voi 2. 

4 activități de cuplu pe care le puteți face în casă

În continuare ți le prezentăm pe cele mai inspirate dintre acestea!

Urmăriți împreună un serial

Pentru că aveți destul timp liber la dispoziție acum, puteți începe să urmăriți împreună un serial. Abonați-vă la o platformă de streaming specializată, pentru a putea găsi rapid o varietate de producții cinematografice și de recomandări. Alegeți de comun acord serialul pe care vreți să-l vizionați, iar în acest mod veți avea siguranța că niciunul dintre voi se va plictisi urmărindu-l. ”Asezonați” serialul cu un burger delicios de la Marty care livrează mâncarea chiar la ușa voastră!

Organizați o vânătoare de cadouri

Perioada în care sunteți nevoiți să vă petreceți majoritatea timpului acasă este, probabil, dificilă pentru amândoi. De aceea, e important să găsiți cele mai bune metode de a face ca timpul să treacă mai plăcut și mai distractiv. Propunerea noastră este să organizați o vânătoare de cadouri în propria locuință. Cum puteți face acest lucru? Foarte simplu: fiecare dintre voi trebuie să ascundă în casă, în diverse locuri, bilețele cu indicii care să conducă la destinația în care se ascunde darul! Grație magazinelor online puteți comanda din timp cadourile la care v-ați gândit, așadar nu va fi nevoie să ieșiți din casă pentru a putea face acest joc.

Gătiți împreună

Săptămânile de auto-izolare la domiciliu sunt un prilej de a vă redescoperi noi talente...în cuplu! Așadar, ce ați spune dacă v-ați exersa abilitățile culinare și ați pregăti împreună preparatele de care aveți poftă? Nu vă faceți griji dacă acestea nu vă ies din prima încercare, căci nimeni nu s-a născut învățat. Cu siguranță, cu ajutorul internetului și, de ce nu, cu ajutorul sfaturilor de la rudele sau prietenii mai pricepuți, veți pregăti rețete delicioase care să vă facă mai plăcută perioada carantinei.

Urmați un curs online

Dacă ai visat dintotdeauna să faci o schimbare pe plan profesional, să renunți la jobul solicitant pe care îl ai și să îți urmezi adevărata vocație sau dacă, pur și simplu, vrei să îți ocupi timpul într-o manieră productivă, apelează la cursurile online. Mai mult decât atât, îți recomandăm să îți implici și jumătatea în acest demers, deoarece astfel vei avea mai multă motivație să acumulezi cunoștințele furnizate în cadrul cursului. Cursurile online sunt ideale pentru a învăța o limbă străină, pentru a crea diverse obiecte handmade și, de ce nu, pentru a socializa și a cunoaște persoane noi.

Gătitul, vizionarea filmelor, micile jocuri sau dezvoltarea personală sunt activități care devin mai plăcute alături de persoana iubită. Așadar, în perioada în care vă petreceți foarte mult timp acasă, împreună, apelați la aceste metode de a e evita monotonia!

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri