5 idei de cadouri originale

Cu toții vrem să oferim persoanelor dragi cadouri inedite și experiențe memorabile. Cu siguranță bijuteriile, florile, sticlele de vin sau articolele vestimentare sunt unele dintre cele mai obișnuite daruri și încă au farmecul lor, însă dacă vrei să-ți surprinzi apropiații cu lucruri cât mai spectaculoase trebuie să le oferi un cadou original.

5 idei de cadouri originale

https://p0.pxfuel.com/preview/87/441/112/man-wrapping-gift-present.jpg

Dacă ești pus în situația de a găsi un obiect special cu care să atragi atenția prietenilor sau membrilor familiei, avem pentru tine câteva idei geniale de cadouri, care vor fi cu siguranță apreciate.

1. Fototapet personalizat

Oricine apreciază obiectele personalizate. Dacă un prieten apropiat ori unul dintre membri familiei urmează să-și sărbătorească ziua de naștere, alege să-i oferi în dar un fototapet realizat la comandă, cu un design care știi că i-ar face plăcere. De exemplu, un copil va fi foarte încântat să-și decoreze pereții camerei cu un tapet care ilustrează personajele sale preferate din desenele animate, în timp ce unui adult pasionat de natură îi va face plăcere să primească în dar un fototapet printat cu peisaje relaxante. Totul ține de inspirația ta și de preferințele pe care știi că le au cei apropiați ție, cărora vrei să le oferi asemenea cadouri originale. Ține cont că un astfel de produs este printat la rezoluții mari, pentru a reda cât mai fidel imaginile, este lavabil și rezistent la apă și poate fi disponibil atât în varianta texturată cât și autoadezivă.

2. O hartă de perete răzuibilă

O persoană pasionată de călătorii va fi cu siguranță surprinsă de o hartă de perete răzuibilă, pe care să marcheze de fiecare dată locurile pe care le-a vizitat. Aceasta poate fi amplasată atât la birou cât și acasă și înlocuiește cu succes orice tablou. Mai mult, cu ajutorul unei asemenea hărți, călătorul poate renunța la clasicii magneți care-i aduceau aminte de excursiile pe care le-a întreprins de-a lungul timpului. În cazul în care îți place ideea unui cadou sub formă de hartă, dar cel căruia vrei să-i oferi darul nu este pasionat de geografie sau călătorii, poți să-i oferi o hartă personalizată a orașului în care s-a născut sau, de ce nu, o hartă a locului în care v-ați cunoscut voi.

3. Portret sub formă de puzzle

Jocurile de puzzle au o mulțime de efecte benefice atât pentru copii cât și pentru adulți. Acestea îmbunătățesc abilitățile de rezolvare a problemelor, dexteritatea și capacitatea de concentrare, ameliorează stresul și anxietatea. Pe lângă avantajele oferite sănătății, rezolvarea unui joc de puzzle poate fi pretextul unui timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Iar ca să surprinzi o persoană pasionată, ce poate fi mai original decât să-și compună portretul din piese de lemn ori de carton? Un puzzle personalizat reprezintă un dar special și unic pentru orice sărbătorit.

4. Un gadget

Folosește-te de ultimele apariții tehnologice pentru a oferi celor dragi un cadou deosebit. Ai la dispoziție o mulțime de variante, așa că poți alege ghivece de flori high-tech, huse de scaun pentru masaj activate prin telecomandă, un kit de lentile care pot fi atașate smartphone-ului pentru a obține un selfie de excepție sau acvarii USB. Gadgeturile moderne sunt întotdeauna pe placul tuturor.

5. O carte

Dacă știi că sărbătoritul sau sărbătorita pentru care vrei să alegi un cadou adoră să citească, atunci dăruiește-i o carte însoțită de un mesaj original. Poți lăsa câteva mesaje și printre file, pe care persoana în cauză să le descopere pe măsură ce citește romanul și astfel cadoul tău să continue să-i ofere bucurie un timp îndelungat.

O idee inedită de cadou este tot ce îți trebuie pentru a face surprize deosebite celor dragi. Indiferent de ocazie, dă frâu liber imaginației și încearcă să găsești daruri cât mai originale, care să fie apreciate de sărbătoriți.


Ultimele știri