Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

5 lucruri care te fac SUPER sexy!

A fi sexy a devenit obsesia zilelor noastre. Cele mai multe dintre femei nu au insa habar de lucrurile simple, cotidiene care le ajuta zilnic sa devina atragatoare in ochii barbatilor.

Iata cateva activitati care "ridica" orice femeie in ochii partenerilor potentiali:

1. canta la un instrument! Cel mai indicat ar fi ca respectivul instrument sa presupuna folosirea acelor parti ale trupului cele mai senzuale, in special a buzelor.

2. gateste cu placere! Dragostea barbatului trece prin stomac si apoi, daca in bucatarie nu poti incinge atmosfera, cum ai s-o faci in dormitor?

3. fa-i masaje dese! Unul dintre cele mai sexy lucruri pe care le poate face o femeie pentru barbatul sau este masajul, chiar si atunci cand nu este erotic.

4. antreneaza-te fizic! Nu este indicat ca femeia sa inceteze sa-si mai poarte de grija imediat ce a pus gheruta pe un barbat. Cateva zeci de minute petrecute in aer liber sau la sala de fitness suna sexy si ajuta la pastrarea unor forme armonioase.

5. dezbraca-te pe muzica! Unul dintre cele mai sexy lucruri pe care femeia le poate face pe muzica este sa se dezbrace. Cateva miscari lascive trebuie sa faca parte din evolutia cotidiana.

Foto:sky.dt.com

Recomandari