- Serialul "Ana, Mi-ai fost scrisă în ADN" are premiera pe 9 ianuarie. Sezonul 2 "Iubire cu parfum de lavandă" revine din 10 ianuarie! Rămâi pe Antena 1
- MAREA PREMIERĂ POWER COUPLE, SEZONUL 1! Vezi cele mai noi episoade din 13 ianuarie, de la 20:30, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Pe piata se gasesc diferite variante si texturi ale corectorului. Cand alegi acest produs trebuie sa tii cont de zona pe care vrei sa o corectezi. Pentru a acoperi cearcanele de sub ochi, ai nevoie de un corector cremos si umed, iar pentru cosuri sau cicatrici, unul mai uscat pentru a adera si a acoperi mai bine.
Exista cinci variante de corector:
1. Batonul corector - are o acoperire foarte buna, insa din cauza texturii mai uscate poate fi integrat mai greu in machiaj. Se poate utiliza, in special, la acoperirea eruptiilor sau petelor. Evita sa il aplici in zona ochilor, pentru ca are tendinta de a se aduna in pliuri si, astfel, iti va accentua ridurile.
2. Corectorul la cutiuta - este cea mai utilizata varianta. Datorita texturii cremoase, este ideal pentru zona de sub ochi sau pliurile nasului.
3. Tubul - are o textura aproape lichida, de aceea este ideal pentru tenul matur, pentru ca nu se aduna in riduri. Se poate folosi pe zona de sub ochi si este foarte usor de integrat in machiaj. Deseori, aceasta varianta vine cu aplicator. Acesta va facilita aplicarea si este ideal pentru a retusa machiajul.
4. Creionul - poate fi utilizat pentru a corecta micile imperfectiuni, cum ar fi capilarele distruse, petele sau micile cosuri. Evita sa il folosesti pe zone foarte mari, deoarece va fi foarte de greu de integrat in fondul de ten. Poate fi folosit pentru conturarea buzelor.
5. Corectorul compact - are o textura non-grasa si este ideal pentru acoperirea cosurilor sau petelor. De asemenea, are o rezistenta si o acoperire foarte mare.
Cand iti achizitionezi corectorul trebuie sa tii cont de nuanta naturala a tenului tau. Daca acesta va fi mai inchis sau mai deschis, risti sa ramai cu pete care vor evidentia zonele cu probleme.
Exista si cateva trucuri pe care le poti folosi. Corectorul nu vine doar in nuantele naturale, ci si in verde, galben sau roz. Corectorul verde neutralizeaza zonele rosii, cel galben este ideal pentru iluminarea zonelor intunecate, cum ar fi cearcanele, iar cel roz pentru liniile fine.
Corectorul poate fi aplicat cu degetul sau utilizand o pensula speciala.
Foto: republicofskin.com
Emma Watson: "Nu imi plac regulile de la Hollywood!"... Prima iubire a adolescentilor: sfaturi pentru parinti...