Căutare Live

5 modalitati prin care sa agati o femeie cuplata

Ai intalnit fata visurilor tale si ai aflat cu stupoare ca... se afla deja intr-o relatie? Nu-i nimic, daca morala iti permite, ai putea apela la cateva metode prin care sa ii captezi atentia, astfel incat sa iasa din actuala relatie... pentru tine.

1. Stabileste o metoda de contact. Incearca sa te integrezi in grupul ei de prieteni, deoarece aceasta este cea mai usoara metoda pentru a-i atrage atentia. Incearca sa te angajezi acolo unde lucreaza sau sa ai cat mai mult contact cu acel loc.

2. Incearca sa faci rost de datele sale de contact. Da-i add pe Facebook sau Twitter, cere-i numerul de telefon pentru orice banalitate si condu-o acasa pentru a-i stii adresa. Nu stii niciodata cand ai nevoie de aceste informatii!

3. Ai rabdare. Intreg procesul va fi unul incet, in care va trebui sa ai rabdare pentru a-i atrage atentia, apoi sa ii arati partile tale bune si faptul ca o placi, pentru ca ea sa aiba timp sa cantareasca situatiile si cat de mult merita. Da, exact, femeile!

4. Fa pasul cel mare. Nu uita - sincronizarea este totul. Trebuie sa actionezi in cel mai potrivit moment cu putina si asta nu este chiar atat de usor.

5. Las-o putin libera pana la despartire. O despartire nu este usoara pentru nimeni, iar ei probabil ii va trebui mai mult timp sa isi revina si sa se acomodeze cu noul mediu. Poarta-te frumos cu ea si dovedeste-i ca merita sa lase totul pentru tine. Succes!

Foto: stylecaster.com

VIDEO! Vezi experimentul McDonald's care a socat o lume intreaga!... Probleme delicate care le ingrijoreaza pe gravide...
Ultimele știri