Live acumFilm: Misiune imposibila: Protocolul Fantoma
Prime Time 20:00iUmor extraViral

5 Sfaturi pentru un dating mai puțin stresant

Exista diverse  studii referitoare cum ne afectează stresul în viața de zi cu zi și altele despre cum putem scăpa de stres în mod eficient. Dar ce putem face atunci când o activitate care ar trebui să ne facă plăcere și să ne aducă o relație fericită devine și ea o sursă de stres? Pentru că un weekend prelungit cu siguranta  nu este o soluție pentru a putea evita  stresul ce poate fi asociat cu datingul.

Exista diverse studii referitoare cum ne afectează stresul în viața de zi cu zi și altele despre cum putem scăpa de stres în mod eficient. Dar ce putem face atunci când o activitate care ar trebui să ne facă plăcere și să ne aducă o relație fericită devine și ea o sursă de stres? Pentru că un weekend prelungit cu siguranta nu este o soluție pentru a putea evita stresul ce poate fi asociat cu datingul.

Să cunoști oameni noi din dorinta de a începe o relație de dragoste nu este un lucru simplu în zilele noastre atunci când mulți dintre noi au o activitate socială limitată in privinta iesirilor cu prietenii o dată sau de două ori pe lună . Si atunci, este dificil să ajungi sa cunoști oameni noi, cand ai in vedere o relație de lungă durată.Insa lucrurile se pot simplifica considerabil dacă vorbim despre datingul online care îți permite să cunoști câteva aspecte despre un potențial partener chiar înainte de a vă vedea față în față. Și asta ne duce la primul sfat despre cum să faci datingul mai puțin stresant:

  1. Folosește site-uri de matrimoniale pentru a cunoaște pe cineva

Aici poți să vezi care sunt ( cele mai apreciate site-uri de matrimoniale din Romania) site-urile de matrimoniale din România cele mai apreciate de catre utilizatori. Este simplu să cunoști pe cineva online, dacă ești în locul potrivit. Site-urile de matrimoniale au multe opțiuni, gratuite sau contra cost care te ajută să găsești un partener compatibil într-un timp mult mai scurt.

  1. Fă-ți o listă de preferințe, dar rămâi flexibil

Sunt oameni care caută un Făt Frumos sau o Ileană Cosânzeană generici, dar care nu au niște atribute nici măcar definite schematic.Nu exista persoana ideală pentru toată lumea, dar există persoana ideală pentru fiecare dintre noi. Și este bine ca tu să știi cum arată, cum se poartă și ce valori are această persoană ideală pentru tine. Acest lucrul te va ajută să reduci nivelul de stres și să fii mai eficient în căutările tale.

  1. Întâlnește-te doar cu persoane cu care chiar simți că ai ceva în comun

Din dorința de a avea o relație, câteodată, suntem tentați să facem compromisuri chiar înainte ca relația să înceapă. Acesta nu poate fi un lucru bun. Este important să accepți invitațiile în oraș doar din partea persoanelor cu care simți că ai o afinitate specială și cu care chiar crezi că ești pe aceeași lungime de undă. Această conexiune care se întâmplă înainte de întâlnirea propriu zisă te va ajuta să te simți mai relaxat atunci când vă vedeți.

  1. Nu trata prima întâlnire ca pe un interviu pentru un nou loc de muncă

Mulți dintre noi suntem tentați să punem multă presiune pe noi înșine când vine vorba despre o primă întâlnire cu o persoană care ne interesează. Este minunat că simți fluturi în stomac și ai o grămadă de vise, dar nu lăsa anxietatea și stresul să pună stăpânire pe tine. O primă întâlnire nu este ca un interviu pentru un job nou, deși pentru mulți ar putea părea așa. Chiar dacă vorbim de un prim contact cu un potențial partener de viață, acesta nu este un motiv in plus de stres . E important să poți fi relaxat la o întâlnire pentru a putea cunoaște cealaltă persoană mai bine. De asemenea, o atitudine relaxată te va face să pari mai sigur pe tine, ceea ce întotdeauna este un lucru bun. Îmbracă-te în funcție de locul unde mergeți și nu ezita să porți haine sport sau casual dacă vă vedeți la o cafea la o terasă.

  1. Zâmbește!

Zâmbește încă dinainte de a te pregati pentru întâlnire. Asta îi va transmite creierului că totul e în regulă si nu este nici un motiv de panică. Păstrează-ți zâmbetul pe tot parcursul întâlnirii, acest lucru cu siguranta îți va da un plus de farmec, pe lângă faptul că va reduce si stresul considerabil.