Antena Căutare

6 moduri sexy prin care sa porti mustata

Iarna este sezonul cel mai bun pentru a avea mustata, mai ales ca pielea este foarte sensibila si aceasta poate ascunde multe defecte. In plus, femeile adora barbatii cu mustata si barba, deoarece le ofera un aer masculin.

Barba ofera multe avantaje sexului tare: acopera anumite defecte, nu mai trebuie sa te chinui sa te razi in fiecare saptamana si, in functie de "modelul" ales, poti avea un look desavarsit. Si pentru asta, site-ul askmen.com a ales sase modele, inspirate de vedetele masculine in voga:

1. Barba full. Lasa-ti barba sa creasca pe toata fata si, pentru a evita sa arati ca un om al pesterii, o poti modela in functie de forma fetei. Astfel vei arata mult mai masculin si elegant.

Vedete cu barba full: Jason Schwartzman.

2. Mustata de "cal". Intalnita mai ales la modernii cowboy. ste dificil de intretinut, insa iti ofera un aer masculin 100%.

Vedete cu mustata de "cal": Terry Richardson.

3. Mustata de artist sau, mai degraba cunoscuta drept "mustata lui Picasso", este in voga in momentul de fata, mai ales in curentul "hipster". Ofera un aer boem purtatorului si o aura misterioasa, irezistibila femeilor.

Vedete cu mustata de artist: Kevin Connolly.

4. Mustata "stilou" este foarte in voga in momentul de fata, mai ales ca un omagiu adus actorilor epocii de aur a cinematografiei, precum Cary Grant sau Clark Gable.

Vedete cu mustata "stilou": Orlando Bloom

5. Mustata cu cioc poate fi foarte usor realizata si intretinuta si este cea mai comuna forma de barba.

Vedete cu mustata cu cioc: James Franco, Johnny Depp si Manny Pacquiao.

6. Barba "am uitat sa ma rad" este sic si masculina, iar femeile adora look-ul neglijent atunci cand vine vorba de barba.

Vedete cu barba "am uitat sa ma rad": Daniel Craig, Jack Black si Brad Pitt.

Foto: novafm.com.au

5 obiecte banale pentru o partida de sex salbatic... Desert special: Mandarine cu aroma de sarbatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții
Medicool sezonul 6, 13 aprilie 2024. Cum să ai grijă de sănătatea și imunitatea copilului în etapa de 0-12 luni a vieții Sambata, 13.04.2024, 13:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x