Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

6 obiceiuri care-ti strica bucuria de a fi pe stadion

Ce poate fi mai frumos decat sa fi pe un stadion plin ochi, fara injuraturi, echipa ta sa joace perfect si berea sa fie ieftina? Putine lucruri. Insa, din nefericire, sunt zile in care, ajuns pe stadion, ti-ai fi dorit sa fi ramas acasa.

Hai sa vedem care sunt sase dintre cele neplacute lucruri care se pot intampla pe stadion sau in afara lui, si care pot strica o atmosfera frumoasa.

Injuraturile

Ok, echipa ta are momente in care nu joaca prea bine, asta nu inseamna insa ca trebuie sa incepi sa injuri in stanga si in dreapta, in cele mai crude cuvinte. Injuraturile induc si o stare de tensiune.

Bauturile si mancarea sunt scumpe

Organizatorii profita in astfel de momente si pun la vanzare produse scumpe. Si iata cum, aproape fara sa vrei, dai pe un suc sau o bere si pe ceva de mancare echivalentul unei mese la restaurant.

Bataile

Nimic nu e mai periculos decat un suporter fanatic, fara limite. De parca echipa lui inseamna totul, chiar viata insasi. Si ce semnal mai negativ se transmite copiilor, atunci cand apar batai pe stadioane? Sau parintilor cu copii.

Oamenii cu pancarte si bannere

Asta e un lucru deranjant pentru cei din spatele celor care tin ditamai pancartele. Daca ai ghinionul sa stai in spatele unui astfel de banner urias, atunci e posibil sa fi dat banii degeaba.

Cei care vorbesc la mobil

De cate ori nu ti s-a intamplat ca spectatorul de langa tine sa vorbeasca mult la mobil. Desi usor exagerat, e aproape ca la teatru: e deranjant sa auzi in urechi o discutie a celui de langa tine decat sa auzi zgomotul natural al stadionului.

Aglomeratia

Aglomeratia de dinainte de meci, dar si cea de dupa. Daca vii cu masina, inaintezi greu si stai sa cauti loc de parcare. Daca esti cu masina, la plecare trebuie sa astepti mult. Daca esti pe jos, trebuie sa mergi mult pe jos si sa stai la cozi. Timp pierdut.


Asadar, numeroase motive pentru care sunt sanse sa te introci de la stadion mai nervos decat ai plecat, desi scopul unei seri petrecuta pe stadion e cu totul altul.

foto: customauthenticjerseys.com

Recomandari