Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

8 sfaturi sa iti repari casnicia

Un adulter poate devasta o casnicie. Totusi, potrivit statisticilor, jumatate din cuplurile in care s-a comis un adulter (indiferent de catre cine) au hotarat sa continue relatia si nu sa se desparta. Asta nu inseamna ca procesul de vindecare a ranilor dupa un adulter este ceva usor, dimpotriva.

Onestitatea este vitala dupa un adulter

Odata comis un adulter, durerea e nemarginita. Persoana inselata oricum isi va pierde din increderea acordata partenerului, iar daca se continua cu minciuna ruptura este inevitabila. Cel mai important este onestitatea, de ambele parti. Fiecare trebuie sa-si spuna punctul de vedere, sa-si expuna sentimentele, sa inteleaga de ce s-a ajuns aici. Iar daca hotarasc sa ramana totusi impreuna, partenerii trebuie sa invete sa se increada din nou unul in celalalt, iar acest lucru nu este posibil fara onestitate.

Obisnuiteste-te sa faci faca martorilor adulterului

Cand iti inseli partenerul este imposibil sa nu te fi intalnit macar o data cu o persoana cunoscuta. Obisnuieste-te cu ideea de a te intalni si dupa aceea cu respectiva persoana. La fel si partenerul inselat. Intalnirea cu "martorul" nu trebuie sa mai trezeasca sentimente de vinovatie, respectiv de victimizare. Daca nu incheiati acest capitol si orice lucru sau persoana va vor aduce aminte de adulter, despartirea definitiva este aproape.

Citeste restul articolului pe Sfatul Parintilor!

Recomandari