Căutare Live

A fost creat sutienul cu buzunar pentru iPhone

Doi studenti de la Universitatea Washington din Seattle au creat un sutien care are inclus un buzunar in care poate fi tinut un iPhone sau alte obiecte, relateaza Daily Mail.

Sutienul denumit JoeyBra are un buzunar suficient de mare pentru a incapea carduri bancare, carti de identitate sau chei si face ca rolul posetei sa nu mai fie la fel de important.

Sutienul este fabricat in trei dimensiuni si poate fi cumparat cu 19,99 dolari doar de pe site-ul lansat de cei doi tineri inventatori. Vanzarea la scara larga va incepe in luna iunie.

Mariah Gentry si Kyle Bartlow au realizat sutienul dupa ce au facut un sondaj printre 200 de studente si au aflat ca peste 95% dintre ele au dificultati cu depozitarea telefonului mobil atunci cand ies in oras.

75% dintre studente s-au aratat interesate de un sutien care sa le permita sa isi tina telefonul in el si asa a aparut JoeyBra.

Foto: joeybra.com

O boala rara ii face pe doi frati sa se poarte ca niste copii... O fetita din China este o pianista desavarsita la numai patru ani...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri