Căutare Live

A fost creata cravata din lemn! Vezi cum arata si cat costa

Inovatie in domeniul vestimentar: a fost creata, in San Francisco, cravata din lemn, realizata in intregime din acest material, si creata manual, informeaza Green Report.Inedita creatie este lucrata manual si este facuta atat de bine incat nu realizezi ce material este folosit decat atunci cand te apropii de ea.

Cravata este facuta din mai multe sectiuni de lemn pentru a fi flexibila. De asemenea, sunt disponibile mai multe modele si culori, existand mai multe feluri de noduri, in functie de tipul de lemn folosit.

Cei doi americani s-au gandit si la inaltime cand au realizat cravata din lemn. Astfel, cea mare este pentru persoane inalte, de peste 1,78 m, iar cea mica pentru cei sub aceasta inaltime.

Wood Thumb, compania de tip startup detinuta de cei doi barbati, comercializeaza cravatele din lemn, de orice dimensiune, in orice model, la pretul de 34 $ (putin peste 100 RON).

Citeste si antena3.ro!
Foto: woodthumb.com

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Cum te pregatesti cand pleci la drum cu cainele tau...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri