Căutare Live

Aceasta este campania care te determina sa te lasi de fumat!

Campaniile publicitare pentru tigari sunt cele in care se investesc cei mai multi bani. Si au succes, pentru ca, nu-i asa, in intreaga lume se gasesc sute de milioane de fumatori. Insa cat de inventiv si de destept trebuie sa fii pentru a-i determina pe oameni sa se lase de fumat? Vezi mai jos!

"Imaginea de mai sus este realizata din 7.498 de tigari. Asta inseamna cam toata rezerva ta pe un an de zile. Cu aceiasi bani si la acelasi pret poti cumpara un bilet dus-intors cu care sa faci inconjurul lumii. Tu stii la ce renunti?".

Cam asa suna mesajul unei campanii extrem de bine gandite, intitulata "Piramidele Stivoro". Vizualul campaniei este format din cateva piramide, care ar putea fi vizitate cu usurinta, daca am renunta la tigari.

Sursa: ibelieveinadv.com

Vezi ce a facut un papagal fan infocat al lui Mick Jagger... S-a inventat aplicatia care iti spune cat va creste copilul...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri