Căutare Live

Acum, papusa Rapunzel din filmul "Tangled" canta la comanda

Premiera filmului "Tangled" va avea loc intr-o luna de zile, asa ca Disney s-a gandit sa le faca din timp o bucurie fetitelor din lumea intreaga: producatorii au lansat papusa Rapunzel care poate canta la comanda.

Rapunzel imbraca o rochie mov, sustinuta de un corset, iar parul blond ii ajunge la pamant, respectand intocmai imaginea printesei din animatia Disney. Dar asta nu e totul.

Indata ce o iei de mana, papusa incepe sa cante, cu vocea inconfundabila a actritei Mandy Moore, "When Will My Life Begin", cantec de pe coloana sonora a filmului amintit.

Papusa Rapunzel face parte dintr-o colectie noua pregatita de Disney care figureaza si alte papusi capabile sa cante precum Tiana, din "Printesa si Broscoiul"( imprumutand vocea lui Noni Rose) sau Belle din "Frumoasa si Bestia" (cu ajutorul vocii actritei Susan Egan). Una costa $29.99 si poata fi cumparata numai de pe DisneyStore.com.

Filmul "Tangled" este asteptat sa apara in cinematografe pe 24 noiembrie.

sursa foto: flickr.com

Emma Watson: "Cand vine vorba de moda, mergi pe instinct"... FOTO! Taylor Swift a sustinut un concert privat la Paris...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri