Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Afla care sunt cele mai neinspirate nume de restaurante din lume!

Site-ul Zagat.com este cunoscut printre gurmanzi ca spatiu virtual de incredere, de unde pot afla informatii despre cele mai importante restaurante din lume. Recent, acesta a realizat insa un top al celor mai neinspirate nume din lume, iar America se pare ca a iesit fruntasa:

Rat's Restaurant - Hamilton

Un restaurant scump ce vrea sa onoreze rozatoarea faimoasa din serialul "The Wind in the Willows". Locul este impanzit de sculpture impresioniste si picture de Monet, dar numele sau "Restaurantul Sobolanului" nu este chiar cel mai atractiv pentru client, in special daca se ia in considerare faptul ca astfel de rozatoare sunt si motivul pentru care multe localuri ajung sa fie inchise din motive de igiena.

B.A.D. Sushi

Numele restaurantului inseamna de fapt "Best and Delicious Sushi" dar primele trei cuvinte au fost transformate intr-un acronym, ce inseamna "rau." De ce si-ar numi cineva un restaurant "sushi rau" ramane un mister.

Captain Poo's, Carolina de Sud

Poo inseamna excremente. Se pare insa ca restaurantul de pe plaja Myrtle din California de Sud are destul de mult success, chiar si in ciuda acestui nume controversat.

The Dead Fish, California

Tot din Statele Unite isi face intrarea un restaurant care se numeste "Pestele Mort". Se pare ca bunica proprietarului a fost intrebata la un moment dat ce peste gateste. Ea a raspuns: "un peste mort". In onoarea ei, restaurantul a fost numit asa.

Soon Fatt Chinese Food

Un restaurant din Irlanda nu se sfieste de interpretarile care s-ar putea face legat de faptul ca numele restaurantului duce cu gandul la mancare chinezeasca ce ingrasa.

Stomach Clinic Railways Station, Nairobi, Kenya

Desi americanii sunt foarte inventive la nume ciudata, poate cel mai neobisnuit vine din Africa: Statia de tren a clinicii de examinare stomacala. Probabil ca proprietarii sunt foarte instariti din moment ce au riscat ca afacerea lor sa poarte asa un nume si nu s-au temut deloc de ridicol.

Foto: holytaco.com

Recomandari