Căutare Live

Afla ce mai poti curata in masina de spalat vase!

Masina de spalat este un aparat electrocasnic foarte util, care te poate ajuta sa cureti si alte obiecte in afara de vesela si tacamuri, relateaza portalul Woman’s Day.

Numeroase obiecte de uz personal sau folosite de intreaga familie pot fi curatate cu ajutorul acesteia.

1.Capetele de dus si manerele robinetelor. Acestea pot fi spalate in acelasi timp cu vasele sau poti sa le aloci un timp de curatare separat. Cand le pui in masina de spalat, trebuie sa te asiguri ca aceasta functioneaza pe programul pentru oale si tigai.

2.Periile de plastic si pieptenele. Pentru a nu se deteriora, este important sa le introduci in masina de spalat numai pe cele facute din plastic. Dupa ce elimini parul ramas pe ele trebuie sa le pui intr-un saculet pe primul raft al masinii.

3.Jucariile de plastic. Copii se pricep foarte bine sa isi murdareasca jucariile, dar acum poti sa le cureti mai usor la masina de spalat. Si acestea trebuiesc puse intr-un saculet pe cel mai inalt raft al masinii de spalat. Poti sa le speli alaturi de vase.

4.Globurile de stila de la lustre. Pe acestea se depune mult praf si se murdaresc usor. Dupa ce le speli, lumina va trece mai bine prin ele. Atunci cand le speli folosind aceasta metoda este necesar sa le pui la distanta mai mare unele de altele deoarece sticla folosita pentru a le realiza este foarte fragila.

Foto: hepta.ro

Invata de la manechine cum sa arati bine in fotografii!... Cinci alimente pe care trebuie sa le consumi pentru un par sanatos...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri