Afla de cat alcool ai nevoie pentru cele mai tari replici!

Eficienta solutiei traditionale de a bea ceva pentru a-ti face curaj a fost confirmata acum de catre oamenii de stiinta americani, relateaza Daily Mail.

Un nou studiu a demonstrat ca un consum moderat de alcool nu iti da numai curajul necesar inceperii unei discutii, ci te ajuta si sa ai replici mai inteligente sau sa te concentrezi mai bine.

Barbatii care consuma o cantitate de alcool care doar ii ameteste putin sunt mai capabili sa rezolve probleme care necesita inventivitate verbala decat cei care nu beau deloc.

Alcoolul ajuta sa te relaxezi si imbunatateste capacitatea de concentrare. Cei care beau un pahar de alcool fac mai usor conexiuni intre idei diferite.

Concentratia de alcool din sange nu trebuie sa depaseasca 0,075% pentru a nu risca sa ajungi in stare avansata de ebrietate.

Foto: hepta.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri