Afla regulile nespuse ale intalnirilor online!

Ai tot auzit de prin reviste, de la colegi si prieteni, de "online dating". Ai vrea sa incerci si tu dar cum esti inca novice, nu prea stii exact cum sa te comporti in societatea virtuala. Pentru a evita esecuri lamentabile, urmeaza regulile de mai jos.

Informeaza-te

Poti apela la site-uri cunoscute, cu o baza de date uriasa sau la unele mai mici, nisate. Ambele au avantaje: cele nisate aduc impreuna oameni cu pasiuni comune si deci pornesti avand un background; cele cunoscute iti ofera sansa de a discuta cu persoane pe care altfel nu le-ai fi cunoscut niciodata.

Nu pretinde ca esti altcineva

Acest lucru nu e recomandabil nu numai pentru ca il minti pe celalalt ci si pentru ca vei ajunge sa iesi cu o persoana care se potriveste imaginii create si nu tie.

Ai grija ce poza iti alegi pentru profil

Fotografia aleasa trebuie sa arate un chip vesel, atragator si sa fie neparat clara. Nu pune o poza de grup de unde i-ai taiat pe ceilalti, de exemplu.

Fii atenta la originalitatea mailului

Daca mesajul trimis de posibilul prieten/a suna ca si cum ar fi fost trimis la gramada, nu iti irosi timpul degeaba; mai mult ca sigur el/ea se intalneste cu mai multe persoane deodata.

Nu oferi prea multe informatii personale

Nu-ti divulga adresa de acasa, intalneste-te intr-un loc public si vino cu propriul mijloc de transport.

Evita generalitatile

Fii mai specifica cand iti descrii hobby-urile si da detalii cand vine vorba de pasiunile tale; astfel cealalta persoana te va cunoaste mai usor.

Nu repeta greselile din trecut

Invata din relatiile anterioare si atunci cand scanezi profilul cuiva sau porti o discutie chiar, uita-te dupa lucrurile care te-au deranjat in trecut.

Ai rabdare

Psihologii spun ca d-abia dupa a treia intalnire ar trebui sa renunti la fata/baiatul respectiv. Trei intalniri sunt cat de cat suficiente pentru a-ti da seama daca poate fi ceva intre voi.

Nu-ti scapa profilul de sub control

Sa ne intelegem: nu trebuie sa iti construiesti un profil plin de calitati si fara defecte, pentru a parea mai atractiva. Adu-ti aminte ca nimeni nu este perfect. De asemenea, nu posta mesaje din 5 in 5 minute, ca si cum viata ta se invarte in jurul Internetului.

sursa foto:apnimarzi.com

Ultimele știri